Saturday, September 01, 2007

AŞK, YAĞMURLAR VE ROMANTİK EYLÜL ASTRO-BAKIM TAKVİMİNİZ.



Yılbaşından bu yana, yayınlamayı sürdürdüğüm Astro-Bakım Takvimine, Ağustos ayında bilinçli olarak mola verdim. Venüs geriliyordu. Bakım ve yenilik önerilerim olamazdı. Venüs 8 Eylül 2007 den itibaren doğru yoluna girecek.

Eylül sonbaharın ilk ayı. Sararmaya yüz tutan yapraklar, bereketli yağmurlar ve kavurmaktan vazgeçmiş yorgun güneş, hasatların olgunlaşması, Başak ve Terazi burçları bu dönemin ana konuları.

Makyaj da toprak tonları hatırlanır..

Saçlar yazın yıpranmışlığıni silmeye karar verir..

Daha sağlıklı beslenme firkir yerleşir. Nede olsa yaz hafif göbekle geçmiştir. Gelecek yıl böyle olmamalıdır..

Ay sonu yaklaşırken estetik ve güzellik merakı artar. Güzellik salonları dolar taşar. Güneş Terazi burcuna geçmiştir..

Sonbaharın ilk ayında kendinizi bakımdan geçirmek için doğru tarihler işte burda!

AY’IN KONUMU VE AŞK
9 Eylül: Venüs doğru yoluna geri döndü, Ay Aslan burcunda. Venüs de Aslan burcunda. İlişkinizi canlandırmak, cesaret etmek gibi desteklere ihtiyacınız varsa aşkın en özel gününü kaçırmayın.
14 Eylül: Hem Ay, hem Merkür Terazi burcunda ve Mars'la uyumlu açı altında yol alıyorlar. Romantik ve erotik akşamlardan birini yaşamak için can atıyorsanız Eylül’ün ortasındaki bu gün ideal.
29 Eylül: Güneş Terazi burcunda ilerlerken, Ay’da Boğa burcuna yerleşti. Venüs’ün aşk enerjisi iki katına çıktı. Evde yada dışarda partnerinizle keyifli bir gün geçirmek için acele edin. Planınızı önceden yapmayı unutmayın!

AY’IN KONUMU VE DİYET
7 Eylül: Venüs gerilemesinin sona ermesine 1 gün kala, diyet için en doğru tercihi yapabilirsiniz. Ay Yengeç burcunda. Kendinize şefkat ve ilgi gösterin.
11 Eylül: Başak burcunda Güneş tutulması. Ay Başak burcunda. Sağlıklı olmak adına tam gaz ilerlemek için bundan daha doğru bir zamanlama olamaz.

15 Eylül: Ay Akrep burcunda. İradeli davranmak isteyenler için mükemmel bir gün. Bugün verdiğiniz kararlardan vazgeçmezsiniz. Diyet içinse irade gerekir.


AY’IN KONUMU VE SAÇLARINIZ
9 Eylül: Ay Aslan burcunda. Uzun ve bakımlı saçlara ulaşmak için kuaförünüzle bugun randevulaşın.

18 Eylül: Ay Yay burcunda. Saçlarınıza uçuk-kaçık şekiller vermek yada yazın yıpratan etkisinden kurtulmak için, yeterince cesur kararlar alabileceğiniz bu günü atlamayın.
26 Eylül: Güneş Terazi burcunda, Ay Balık burcunda. Bu romantik gün de,partnerinizle yapacağınız programa katılırken, saçlarınıza yumuşak dalgalar, inci tokalar, saten kurdelalar ekleyebilirsiniz.


AY’IN KONUMU VE MODA

12 Eylül:
Ay Terazi burcunda ve henüz Güneş Tutulmasının etkisi bitmedi. Gardorbunuzu baştan sona yenilemek, zevkli seçimler yapmak için en uygun gün.

20 Eylül: Ay Oğlak burcunda. Sezon sonu indirimlerden yararlanmak konusunda, bugün şanslısınız. Ekonomik ve işlevsel seçimler yapmak isteyenler günü mutlaka değerlendirmeli.

24 Eylül: Ay Güneş’le uyumlu ve Kova burcunda ilerliyor. Semt pazarlarını dolaşıp, hiç ummmadığınız kelepir ve sıradışı parçaları satın alabilirsiniz.


AY’IN KONUMU VE SAĞLIK

15 Eylül: Ay Akrep burcunda. Sabah kahvaltınızı ev dışında bir yerde yapın. Temiz hava alın ve üreme organlarınızın sağlığı için daha fazla ne yapmanız gerektiğine bu gün karar verin.

19 Eylül: Ay Yay burcunda. Hem Jüpiter büyüsü yapmak, hem de bal mucizelerinden yararlanmak için muhteşem bir gün.

26 Eylül: Dolunay, Koç burcunda gerçekleşiyor. Diyete başlamak, sağlık kontrollerinizi tamamlamak, baş ağrılarınızla ilgilenmek için mükemmel bir gün.


AY’IN KONUMU VE CİLT BAKIMI

2 Eylül: Ay Boğa burcunda. Doğaya sığınabilirsiniz. Zeytinyağı yeryüzüne inen ilk ilaç. Bir damlasını yüzünüze sürüp bekleyin. Kırışıklıklar için tonlarca para harcamanıza gerek kalmayacak.

20 Eylül: Ay Oğlak burcunda. Yorgun görünmeniz bugün çok olası. Cilt canlandıran masajları mutlaka uygulayın.

25 Eylül: Ay Balık burcunda. Cildinizin şefkate ihtiyacı var. Cildinize pürüzsüz görünüm vermek için piling yapmalısınız. Ölü derileri atın, yenilenin.