Friday, September 28, 2007

AYDINLANMA VE MUTLULUK HAFTASI


29 EKIM-4 KASIM HAFTASI ASTROLOJISI

29 Ekim Türkiye Devletini’nin bir Cumhuriyet olduğunun ilan edildiği gündür. Türkiye Cumhuriyetinin doğum günüdür. Bu onurlu günü bir kez daha yaşamaktan ve sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum. Türkiye’yi 2008’de neler beklediğini “2008-2009 Astroloji Rehberi” adlı kitabımda anlattım. Aralık ayında okuyabileceksiniz.

29 Ekim günü Ay’ın Uranüs’le yapacağı sert açı; üzücü saldırı haberlerine bir yenisinin eklenebileceği ihtimalini doğuruyor. Bu gün yapılacak sözleşmelerin sonra dan vazgeçme ihtimaline yatkınlığı, son kararı vermeden önce birkaç gün daha beklemenizin yerinde olacağını bildiriyor.

Çarşambaya dek sürecek Venüs-Jüpiter sert açısı ise: dikkatsizlik ve ölçüsüzlüğün, başınıza dert açabileceğini, talihsiz sayılabilecek olaylar yaşama ihtimalini ifade ediyor. Tembellik ve bencilliğe karşı dikkatli olmalısınız.

Evet..Haftanın kötü haberlerini ilk satırlara yerleştirdikten sonra peş peşe güzel haberler vermeye hazırım!

Hafta boyunca etkin olacak Jüpiter-Neptün dansı mistik deneyimlere hazır olmanız gerektiğini, dileklerinizin sürpriz bir şekilde gerçekleşivereceğini, sezgilerinizin doğruluğuna şaşırabileceğinizi, vizyon zenginliği yaşayacağınızı vurguluyor. Bu hafta başınıza gelecekleri hissedebilecek, aklınızdan geçeni gerçeğe dönüştürebileceksiniz.

Perşembe Merkür doğru yoluna dönmek üzere durağanlaşıyor. Bir gezegenin durağanlaşması fonksiyonlarını aşırı şekilde hissettirmesi anlamına gelir. Perşembeden itibaren sözleşmelerinizle ilgilenebilir, iletişim hatalarınızı ve kırgınlıklarınızı düzeltebilirsiniz. Merkür Terazi burcunda yol alacak; yakın ilişkilere, evli çiftlere ve iş ortaklarına tekrar ilişkilerini gözden geçirmek için destek verecek.

Cuma-Cumartesi ve Pazar günü boyunca etkin olacak bir başka nefis açı da Güneş-Mars arasında oluşuyor. Kararlı davranabilmekte zorlanıyorsanız bu hafta iradenizle barışabileceksiniz. Risk alırken dikkatli olabilmeniz, aktif, enerjik ve hedefe dönük davranabilmeniz, istekli ve kararlı çıkışlara katılabilmeniz hafta sonunda çok kolay ve işlevsel olacak.

Not: 29 Ekim Pazartesi 14-15 arasında Alem Fm de “Su Karakuş’la Astroloji Alemi”nin program konuğu Evsiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği yöneticisi Bilge Okay olacak. Hayvan barınaklarına yapılan yardımlar hakkında bilgi alabilir, yarışmamıza katılıp ücretsiz kapsamlı horoskop kazanabilir, ay-yükselen burçlarınızı öğrenebilirsiniz. www.alemfm.com

KOÇ: Yurt dışından bir dostunuz bu haftaki şansınız olabilir. Keyifli seyahatlere çıkabilir, ruhsal enerji sistemleriyle ilgili eğitim programlarına katılıp, özel dostlar edinebilirsiniz. Dostluklar ve yolculuklarınızın size vereceği şansı uzun süre hissedeceksiniz. Ev kazalarına dikkat etmesi gereken gruptansınız. Hafta sonuna doğru enerjinizi ev içindeki uğraşlarınıza yönelteceksiniz. Dalgınlıkların kurbanı olmamaya çalışın. İkramiye kazanma şansınız artıyor.

BOĞA: Kariyerinizdeki gerçek hedefinize ulaşmanıza bir adım kaldı. Hayallerinizi gerçeğe çevirecek şans lambası, başkalarının kaynaklarında yanacak. Başkalarından size ödenecek paralar ve ya kazanacağınız ikramiye çok sevindirebilir. Partnerinizle iletişiminiz güçlenirken, kararlı yönlerinizi ortaya koyabileceksiniz. Konuşmalarınız fazla sert bulunabilir. Kırıcı ya da kışkırtıcı kelimeleri ayıklamalısınız. Ortaklıklarınız hakkında hafta sonuna kadar karar almayın.

İKİZLER: Parterinizle birlikte seyahate çıkmak aklınızın köşesinden bile geçmiyorsa, bu hafta şansın hem yakın ilişkiler, hem de seyahat alanınızı aydınlattığını bilmelisiniz. Ortağınızla veya partnerinizle keyifli bir iletişim içinde olacaksınız. Daha fazla iş anlaşması yapabilmek için biraz daha para harcamanız gerekebilir. Hafta sonuna doğru masraflarınızı kontrol altında tutmalısınız. Buna rağmen kazancınızı da arttırmanız mümkün. Çalışmalarınızın ürününü toplayabileceksiniz.

YENGEÇ: İşiniz süratle çoğalıyor. Müşterileriniz, iş arkadaşlarınız ya da iş ortamınız bu haftaki mutluluk alanınız olacak. İşiniz sayesinde başkalarından size ulaştırılacak paralara ayrıca çok sevineceksiniz. Ameliyat olmanız gerekirse, sağlığınıza hızla kavuşacağınıza emin olun. Burcunuzda yol alan Mars, hafta sonuna doğru aşk ev eğlencenin hızına katılmanızı sağlayacak. İlişkilerinize ve yaratıcı projelerinize kararlılık hakim olacak. İradeniz gittikçe güçleniyor.

ASLAN: Aşk, yakın ilişkiler, yeni projeler ve eğlence yaşamı hafta boyunca şanslı olduğunuz alanlar. Seçenekleriniz pek çok. Çocuklarınız varsa ilişkileriniz ve onlardan alacağınız müjdeler keyif verecek. Şöhretinizi bu hafta arttırabilecek, hakkınızdaki olumlu tepkilerden memnun olacaksınız. Ev kazalarına hafta sonunda özellikle dikkat etmelisiniz. Yanma, patlama v.s. can sıkıcı sorunlara sebep olabilir. İçsel enerjiniz yükseliyor. Olumlu bir çıkış yolu bulmalısınız.

BAŞAK: Ev ve iş yaşamınız mükemmel etkiler altında. Evinizle ilgili dilediğiniz hayaller hafta boyunca gerçeğe dönüşebilir. Ebeveyninizin sağlığı hakkında endişeleriniz varsa, haftayı olumlu haberlerle tamamlayacaksınız. Genel sağlığınız evinizdeki huzura bağlı. Yakın erkek arkadaşlarınızın desteği ile hafta sonunuzu tanıtım programlarınız için ayırabilirsiniz. Başarılı ve istekli olacaksınız. Kısa yolculuklara çıkmanız, reklamınıza olumlu katkı sağlayacak.

TERAZİ: İletişim ve kendinizi tanıtmanızla ilgili şahane etkiler altındasınız. Yazar, konuşmacı, satıcı gibi mesleklerden birindeyseniz, iş icraatınız sırasında tanışacağınız biriyle yıldırım aşkı yaşamanız çok mümkün. Partneriniz varsa birlikte kısa yolculuklara çıkmak yakınlaşmanızı sağlayacak. Kariyerinizdeki ilerlemeler elbette başarınızın ürünü. Hafta sonuna dek kariyerinizin parayla ilişkisini kesinleştirmiş ve hesap hanenize hak ettiğiniz bedeli ekletmiş olacaksınız.

AKREP: Para kazanma ya da mülk edinme alanlarında haftanın en şanslı burcusunuz. Ev alma hayaliniz hafta içinde gerçeğe dönüşebilir. Ev eşyalarınızı yenileyebilir ya da ebeveyninizle ilişkilerinizi güçlendirebilir, iyileştirebilirsiniz. Bebeğiniz bu hafta doğarsa, şanslı biri olacak. Uzak yolculuklara çıkmak hafta sonunuzu eğlenceli geçirmenizi sağlayacak. Bunun yanı sıra, enerjinizin arttığını, keyifli ve atak olduğunuzu fark edeceksiniz. İradeniz her zamankinden güçlü.

YAY: Haftanın her açıdan en şanslı burcusunuz. Jüpiter burcunuzda ilerlerken, kısa yolculuklara çıkma hayallerinize, kardeşlerinizle iyi ilişkilerinize Neptün yardım edecek. Konuşmacı ya da yazar olarak yeni bir ekibe veya programa katılabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konulara hafta sonuna doğru eğilebilirsiniz. Ameliyat olmanız gerekiyorsa, kararlı davranın. Korkmayın size zarar gelmeyecek. İçinizde bilmeniz gereken her şeyi hissediyor olacaksınız.

OĞLAK: Hayal etmediğiniz kadar yüklü bir parayı hafta içinde elde edebilirsiniz. İç dünyanızı zenginleştirmek, özgüveninizi tazelemek için böyle bir gelire ihtiyacınız var. Bebek sahibi olmak için uğraşıyorsanız bu hafta gerçekten şansı yakalayabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan biriyle işbirliği yapmak, aynı eve taşınmak ya da ortaklık kurmak gibi projeleriniz varsa, bu hafta kesinleştirebilir, risk alabilirsiniz. İncelemelerinizi hafta sonuna dek tamamlayın.

KOVA: Yakın arkadaşlarınız bu haftaki en büyük şansınız olacak. Pek çok organizasyon daveti alabilirsiniz. Kaçırmayın katılmaya çalışın. Grup içinde kendinizi öne çıkaracak, hay ettiğiniz yaşam tarzını kurabileceksiniz. İş alanınızdaki çalışmalarınız nihayet öz değerine kavuşuyor. Yaptığınız her iş kariyerinize 10 olumlu puan anlamına geliyor. Özellikle hafta sonu ilerleme hızınıza ve kararlılığınıza şaşıracaksınız. Çalışmak ve yükselmek için enerjinizi yerinde.

BALIK: Kariyerinizle ilgili şimdi olmaz ama keşke olsa dediğiniz ne varsa gerçeğe dönüşmesi an meselesi. Hafta boyunca içinizi mutluluk duygusu kaplayacak. Evlenebilir ya da çok özel bir mevkii teklifine evet diyebilirsiniz. Sürprizlere hazır olun. Hafta sonu yaratıcı projeleriniz için seyahate çıkabilirsiniz. Yanınıza partnerinizi ve varsa çocuklarınızı da almanız, eğlencenin duruğuna tırmanmanızı sağlayacak. Projeleriniz yeterince kararlı ve bilinçli ilerleyecek.