Friday, February 16, 2007

TAROT'LA İLİŞKİ YORUMU

Duygusal ilişkinizde yolunda gitmeyen bir şey var. İlgisiz biri O. Veya ayrılma kararı almak üzeresiniz. Yada ilgileniyorsunuz, O da ilgili ama bir ilişkiye dönüşür mü? Bu masum duygular zedelenir mi? bilemiyorsunuz. Bir başka kadın var mı dır? diye içiniz içinizi kemiriyor. Sizin için hayırlı biri mi? Yoksa hiç denememeli mi?

Tarot Okuması böylesi durumlarda, hem sizin açınızdan, hem partner/ aday açısından yapılmalıdır. İlişki hemen her zaman iki taraf açısındanda sorgulanmalı ve yorumlanmalıdır.
'Ben kendi duygularımı biliyorum, bana gerek yok' diyen herkes yanılmıştır, yanılacaktır.

Duygularınızın anlık durumunu elbette bilirsiniz. Ya sonrasını? İlişkinizin gidişatı 1 ay, 6 ay, 1 yıl sonraki duygularınızda gizlidir. Uzak gelecekte o insana daha fazla sevgi duyumsayacağınız öngörüsü, bir başka açıdan o insanla ilişkinizin sürdüğünü ve mutlu olduğunuzu ifade eder. Uzak gelecekte bir başkasıyla birliktelik olasılığı, yoruma konu olan kişiyle aranızdaki ilişkiye çoktan noktayı koyduğunuzu ifade eder. Partneriniz açısından yorumlamak her zaman kolay değildir.

Bu durumda kendi yorumunuz en önemli ip uçlarını verecektir.

Partneriniz açısından yorumlamak neden kolay değildir?

Tarot bilinçaltı okuma sanatıdır. Bir çeşit fal değildir. Bir insanın bilinçaltına en kolay kendisi ulaşır. Siz, bir başkasının duygu ve düşüncelerini öğrenmek için kartlara dokunduğunuzda, karıştırdığınızda, çok iyi yoğunlaşabilmelisiniz. Kendinizle ilgili bambaşka konular düşünüp, dalıp, öteki kişiyle bağlantı kuramayabilirsiniz. Bağlantıyı kuran kartları karıştıran kişidir. Benim seanslarımda yorum alan danışan kişi kartları karıştırır.

Düşüncenin bir konuda yoğunlaşması çok kolay değildir. Diyelim ki mükemmel derecede yoğunlaştınız. Bu kez partneriniz işle veya daha özel bir konuyla ilgili yoğun düşünceler içinde olabilir. Sizi yeterince düşünmüyorsa okuma sırasında istediğiniz cevaplara ulaşamayabilirsiniz. Sizinle ilgili düşünce ve duyguları netse, bütün sorularınızın yanıtını alabilirsiniz de elbette.
Bu nedenlerle; ilişki yorumu alacaksanız kendi açınızdan ve partnerinizin açısından geleceğin yorumlanmasını istemelisiniz. Tek yanlı ve tek açılımla yapılan yorumlar eksik ve yanlış bilgiye sebep olur. Her iki yorumu birleştirdiğinizde ve sentez yapabildiğinizde ilişkinin geleceği hakkında net bilgiler alabilirsiniz.