Monday, January 29, 2007

ŞANS, KEYİF VE ÖZGÜRLÜK HAFTASI



30 TEMMUZ- 5 AĞUSTOS ASTROLOJISI

30 TEMMUZ Pazartesi Kova burcunun 6.derecesinde Dolunay meydana geliyor. Arkadaşlıklar, Sivil Toplum Örgütleri ve dernek çalışmaları, fuarlar gibi toplumsal amaçlarla ilgili kalabalıkların sonuca ulaşabileceği, özgürlüklerin ilan edileceği Dolunayın etkisi hafta sonuna dek sürecek.

Kişisel olarak özgürlüğünüzü ilan etmeniz ve yeni dostluklar kurmanız mümkün olacak. Tanışmak ve arkadaş olmak istediğiniz kişi yada kişilere nihayet ulaşabileceksiniz. Bir başka alternatifte yakın arkadaşlarınızdan birinden uzaklaşmak zorunda kalmanız. İyi bir sebeple kent değiştiren yada ülke değiştiren bir dostunuzla vedalaşmak bu haftaki konularınız arasında yer alacak.

Dolunaylar gerilimli etkilerdir ve duygusal kabarmalara neden olurlar. Fakat bu Dolunay 3 tane üçgen yani yumuşak ve olumlu açı altında meydana geliyor.

Bunlardan en önemlisi Aslan burcunda, yani kendi alanında ilerleyen Güneş ile Yay burcunda, kendi yuvasında gerileyen Jüpiter arasında gerçekleşen üçgen açı: Bu bir dans açısı. Jüpiter gerilese bile şimdilerde durağanlaşma yolunda hızını iyice yavaşlattı. Bu nedenle etkisi gittikçe kuvvetleniyor. Kısacası bu özel açı çok güçlü şans, mutluluk, keyif, neşe sağlayan olayları müjdeliyor.

Disiplin ve süreklilik gezegeni Satürn ile köklü değişimler sağlayan Plüton arasındaki üçgen açı ise epeydir sürüyor ve sürecek. Bu haftaya damgasını vurması yeni başladığınız yada başlayacağınız işlerin süreklilik kazanması anlamına gelecek. Plüton var olan koşulları yumuşak bir şekilde değiştirirken, yaşamınızı daha olumlu hale getirmek için çalışıyor olacak.

Şans ve süreklilik faktörleri bu haftaya katılırken, ihtiyacınız olan zekice işler başarma gücünüz için 2 zeka gezegeni de yardım etmeye gönüllü görünüyor. Merkür ve büyük abisi Uranüs ani değişimler yapabilmeniz ve sözleşmelerde ve anlaşmalarda hatta pazarlıklarda yeterince zeki davranabilmeniz için el ele veriyorlar.

Bütün bu yumuşak, kolaylaştırıcı açılara hırsınızı arttıracak, yeterince sert durmanızı sağlayacak bir etki ekleniyor: Mars-Satürn karesi.

Kötücül olarak adlandırılan bu iki gezegenin kare açı ile ilişki kurması bir savaş içine girmesi demek. ( Cinsel saldırılar bu haftaya damgasını vurabilir). Elbette savaşlar toz, toprak, kan, yıkım, silah ve gözyaşı demektir. Biraz toz kalksa bile, bu Dolunay birkaç noktaya dikkat etmeniz halinde olumlu etkiler getirecek:

-Hırslı olduğunuz konularda engellenebilirsiniz saldırganlaşmayın.
-Yalnız çalışmak ve yalnız kalmak konusunda ısrarcı olmayın
-Başladığınız işi sonuna dek götürmeye çalışın
-Saldırganlıktan, öfkeden, başarısızlık korkusundan, gerilimden bu hafta uzak durun!

Cumartesi günü Merkür Aslan burcuna geçiyor. Düşünceleriniz kendinizden yana dönerken, yaratıcı zekanız artacak, eğlenceli fikirlerle dolacaksınız. Cumartesi Güneş’in ve Ay’ın Satürn ve Plüton’la kurduğu üçgen açı harika bir hafta sonu geçirmenize sebep olabilir.


NOT:Yükselen burcunuzu da okuyun.
NOT:Evsiz Hayvanlara yapacağınız küçük bir yardım karşılığında horoskop analizinizi ücretsiz edinebilirsiniz. Kapsamlı analiz seçenekleri için:
sukarakus@gmail.com


KOÇ: Dolunay arkadaşlık alanınızda bir sonlanmayı yada beklediğiniz başlangıcı getiriyor. Hayallerinizi ev yaratıcılığınızı destekleyecek bu orijinal kişi bazı yaralarınızı iyileştirme fonksiyonuna sahip. Eğlence, organizasyon, yaratıcı projeler yada çocuklarınız için bu hafta haddinden fazla harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Mümkünse harcamalarınızı erteleyin veya bekletin. Şu anki kaynaklarınızı tüketmek uzun vadeli borçlanmalara ve uykularınızın kaçmasına sebep olabilir. Bununla birlikte çocuklarınız gurur kaynağınız olarak bu haftanızı keyiflendirecek. Yaratıcı projelere atacağınız imzalar kariyerinizde istediğiniz zirveyi size sağlayacak.


BOĞA: Kariyer ve sosyal statü alanınızda gerçekleşen Dolunay, beklediğiniz terfiyi yada en azından koşulların daha iyileştirilmesini sağlayabilir. Evlilik planlayan Boğalar için son derece uygun bir Dolunay. Ev ve aile konusunda bu hafta tartışmaktan kaçının çünkü olaylar hayli yıkıcı gelişebilir ve sonuçlarıyla mücadele etmek umduğunuzdan daha fazla süre alabilir. Bunun yerine telif, ikramiye, piyango, sigorta gibi ödemelerin size yapılmasına odaklanın. Kazançlı çıkabilir ve yeni bir ev sahibi olabilirsiniz. Uzun süre yaşayabileceğiniz bu ev yaşam tarzınızda istediğiniz değişiklikleri yapabilmenize imkan tanıyor. Arkadaşlarınızdan biriyle yapacağınız kısa yolculuk veya yazılı anlaşma keyfinizi arttıracak.


İKİZLER: Eğitim, uzak yolculuklar, yurt dışı ilişkiler alanınızda oluşan dolunay, kent dışında bir okulla ilişkinizi sağlayabilir. Yurt dışıyla ticaret yapıyorsanız önemli bağlantılar kurabilirsiniz. Adınızı lekeleyebilecek sansasyonel haberler yada dedikodular için tartışmaktan bu hafta kaçının. Sessiz kalın ve olayı soğumaya bırakın. Kısa yolculuklar ve yakın çevrenizle kuracağınız ilişkiler bu hafta sizi bir dileğinize götürüyor olacak. Evlilik, ortaklık, ev arkadaşlığı gibi yakın ilişkilere gereksiniminiz varsa, şanslı, neşeli ve uzun vadeli gelişmelere şimdiden sevinebilirsiniz. Kariyerinizde değişiklik yapmak niyetindeyseniz alacağınız teklifi yazılı anlaşmaya dönüştürecek ve finansal kazançlarınızda avantajı ele geçireceksiniz.


YENGEÇ: Ortak kazançlar, telif, piyango, sigorta alacaklarınız gibi çalışmadan cüzdanınıza giren paralarla ilgili sonuca ulaşabileceğiniz bu hafta sağlık sorunlarınızı çözmek için ameliyat olabilirsiniz. Uzak yerlerle veya yurtdışıyla yapacağınız anlaşmalar bu hafta sevindirici olacak. Hatta yer değiştirebilir beklemediğiniz yerlere seyahat edebilirsiniz. Yaşamınızı değiştirmekten korkmayın, bu hafta şans sizden yana. Yapacağınız iş anlaşmaları para kazanmanıza yardım ediyor. Bu hafta iş alanınızda oluşan hızlı gelişmelere düşünmeden evet deyin. Hem uzun vadeli kazançlar elde etmeniz hem de iş şeklinizi değiştirmeniz için mükemmel fırsatlar sunuluyor olacak. Para konusunda dostlarınızla yada arkadaşlarınızla tartışmaktan kaçının.


ASLAN: Karşıt burcunuzda gerçekleşen Dolunay, evlilik, iş ortaklığı, ev arkadaşlığı, yakınlarınızla ilişkileriniz gibi konularda veya müşavir, avukat gibi danışmanlarınızla ilgili düşüncelerinizi gerçekleştirmenizi sağlıyor. Aşk alanınız hareketleniyor. Bekar Aslanlar yılın en şanslı etkilerinden birini yaşarken, mutlu bir yakınlaşmayla keyiflenebilirler. Bu güçlü partnerle ilişkinizi uzun vadeli olacak. Yaratıcı projelerinizi kolaylıkla ortaya çıkarabilir, sevdirebilirsiniz. Bebek sahibi olmak isteyen Aslanları birden fazla bebek sevindirebilir. Yakınlarınızdan birinin veya iş ortağınızın teklifi iç dünyanızda önemli bir gelişme sağlıyor. Mutlu ve kazançlı bir anlaşma yapabilirsiniz. Kariyeriniz için tartışmaya girmekten kaçının. Aile büyüklerinizin öfkeli tepkilerine bu hafta sessiz kalın.


BAŞAK: İş alanınızda gerçekleşen Dolunay, bir iş arkadaşınızla vedalaşmanızı veya iş anlaşmalarınızı tamamlamanızı sağlayacak. Beklediğiniz iş gelişmelerinin sevindirici haberiyle sonuca ulaşabilirsiniz. Genel sağlık sorunlarınızla ilgilenebileceksiniz. Ev, taşınma, tadilat işlerinizi bu hafta içinde çözümleyebilirsiniz. Şanslı bir yenilikle kendinizi daha keyifli hissetmeniz olası. Yaşam tarzınızda değişirken, yeniliğin uzun süreli olması içinizi rahatlatabilir. Uzun yolculuklar sağlık sorunlarınızı arttırabilir, bu hafta dikkatli olun. Oldukça zeki, konuşkan bir arkadaşınızla daha fazla yakınlaşmanız veya ortaklık anlaşması yapmanız olası.

TERAZİ: Aşk alanınızda gerçekleşen Dolunay haftanın en şanslı burçlarından biri olmanızı sağlıyor. Düşlediğiniz aşka kavuşmak için elinizden geleni yaptıysanız şansınızı kaçırmamak için gözünüzü dört açın. İş yerinizi değiştirme planlarınızı bu hafta uygulamaya koyabilirsiniz. Kariyerinize olumlu puan kazandıracak bir değişimi gerçekleştirebileceksiniz. Yakın arkadaşlarınızın ve bazı grupların desteğini alarak reklamınızı yapabilecek, yazılı anlaşmalar imzalayabileceksiniz. Bu yıl içinde başınıza gelebilecek keyif veren olaylardan birisini kutlamaya hazırlanın. Bununla birlikte yine yakın bir başka dostunuzla yakınlarınız arasında sürtüşme çıkabilir yada olayın müdahili olabilirsiniz. Sakin kalın!


AKREP: Ev tadilatlarınız, ebeveyn sorunlarınız, eve yerleşme ve taşınma planlarınız hafta içinde sonuca ulaşıyor. Taşınabilirsiniz ancak şimdilik dekorasyonla ilgilenmeyin, Venüs geriliyor! Kariyer-para ayrılmazları arasında oluşan 2 mükemmel açı ne yaparsanız yapın beğenileceğini ve paraya dönüşeceğini haber veriyor. Bu fırsat kolay ele geçmez. Bu nedenle yaşamın önünüzden akıp gitmesine izin vermeyin, yaz sıcağında bile çalışmayı sürdürün. Gökyüzü; evlilik, bebek sahibi olmak gibi aile olmanıza ve genişlemenize dönük her şeyi destekliyor. Üstelik evliliğinizin uzun süreceğinin garantisini de veriyor. Evli Akreplerin, bu günlerde öfkesi burnunda olan partneri yada iş ortağıyla tartışması yıkıcı sonuçlara sebep olabilir.


YAY: Kısa yolculuklar ve kısa bir tatil için bu haftayı yada hafta sonunu kaçırmayın. Son derece keyif alacağınız süreçte, adınızı duyurmanız, reklamınızı yapmanız, web sitenizi tamamlamanız da olası. Yurtdışı ilişkileriniz ve uzak yerlere seyahatleriniz bu hafta keyiflendirici gelişmeleri getiriyor. Uzak bağlantılarınızı uzun vadeli gelişmeler sağlayacak şekilde kuracaksınız. Bununla birlikte ülke yada kent değiştirmek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmamak için elinizi çabuk tutmalısınız. Gideceğiniz yerde yaşam tarzınızı tamamen değiştirecek, kendinizi yenileyecek ve uzun süre kalacaksınız. Taşınma ve yeni ev masraflarınızı yapacağınız anlaşmalarla karşılamanız olası.


OĞLAK: Para alanınızda gerçekleşen Dolunay bir gelirle vedalaşmanızı sağlıyor. Bu üzücü bir veda değil, tam tersi daha iyi koşullara geçmeniz anlamına gelen yararlı bir Dolunay. Evlenmeniz yada bebek sahibi olmanızda bu haftaki konularınız arasında. İş alanında adınızı duyurmak için yapacağınız anlaşmalarda oldukça zeki ve anlamlı kararlar alacaksınız. Kısa yolculuklar yakın ilişkilerinizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Ameliyat olarak sağlığınıza kavuşabilir, neşenizi tekrar kazanabilirsiniz. Kötü alışkanlıklarınızla mücadele etmek için işe yarayacak bu operasyon için gereken kaynak sigorta, ikramiye gibi bir kanaldan sağlanabilir. Çocuklarınız veya sevgiliniz bu konuyu desteklemezse tartışmayın, öfkelenmeyin. Bu hafta sessiz ve sakin kalmalısınız.


KOVA: Burcunuzda gerçekleşen Dolunay, kişisel gelişim planlarınızı uygulamanıza, görünüşünüzde dilediğiniz değişikliği yapmanıza ve hatta yaşam tarzınızı değiştirmenize yardım edecek. İş anlaşmalarınızı paraya dönüştürmek konusunda son derece zekice davranabileceksiniz. Yakın ilişkileriniz yada ortağınız kariyer yaşamınızda bu hafta etkili rol oynayacak. Ona güvenin ve bu sürecin keyfini yaşayın. Bir başka yakınınız ise bu hafta sorun çıkarmaya çalışacak. Bu yaşlı kişi sinirinizi zorlayacak. Ev kazalarına, evinizle ve ailenizle ilgili sıkıntılı durumlara aşırı tepki vermezseniz, uzun sürecek bir savaşı başlatmamış olursunuz. Kariyerinize odaklanın.


BALIK: Yaşamdaki hedeflerinize ulaşmak için ( aşk, para, sağlık v.s.) bilinçaltınızla bağlantı kurmanız ve arasıra o alanı temizlemeniz gerekir. Bu Dolunay sizi hedefinize götürecek temizliği yapabilmeniz için fırsat sunuyor. Kötü alışkanlıklarınızla vedalaşın, yaşlı yakınlarınızın sağlığıyla ilgilenin ve gelecek ay burcunuzda gerçekleşecek müthiş Dolunay’a hazırlanın. Gönül işlerinizde ve yaratıcı projelerinizde son derece zeki davranabileceksiniz. İş yaşamınızdaki başarılar ışıltılı bir mevki kazanmanızı, kariyerinizin tadını keyifle çıkarmanızı, üstlerinizden takdir almanızı sağlıyor. Bu başarıları yalnız başınıza çalışarak ve çok yorularak sağlayacaksınız. Kısa yolculuklardan uzak durun! Adınızı korumak için mücadele etmek zorunda kalırsanız tartışmalardan ve öfkeli tepkilerden kaçının!