Monday, January 01, 2007

2007 ASTROLOJİ YORUMLARIM


Sevgili okuyucularımın ısrarı üzerine 2007Astroloji yorumlarımı özet olarak hazırladım ve hepinize yeni yıl hediyesi olarak sunuyorum..Detaylı yorumları ve daha fazlasını yılbaşı sonrasında kitapçılarda bulacaksınız.
Hepinize Mutlu Yıllar...İyi Bayramlar...

KOÇ: Şans gezegeni Jüpiter 2007 de Yurt içi ve yurt dışı seyahatler, yüksek öğrenim, sertifika programları, hukuki işler, dış ticaret, akademik konular, din, felsefe konularında büyük şans sunuyor.
2006 da yalnız başınıza bir Aşkı sürdürmüş, çocuklarınızla ilgili sorunlar yaşamış veya yaratıcı projelerin sorumluluğunu tek başınıza almış olabilirsiniz. Eylülden itibaren bu konularda ödülleri toplamaya başlayacaksınız.

BOĞA: Jüpiter şansı Hediye, ödül, miras, nafaka, sigorta, prim, ikramiye, kredi, fiziksel aşk, sezgiler ve doğal son gibi konularda getiriyor. Bitiş geride bırakılan şeyler. Boğa bitirmekte zorlanır 2007 de daha kolay olacak her şey.
Ev, yuva, aile konularında birkaç yıldır süregelen sıkıntılar Eylülden itibaren son bulacak. Bir ev sahibi olma ödülünü alabilirsiniz 2007 sonbaharında.
İKİZLER: Evlilik, iş ortaklığı, anlaşmalar, sizin için çalışan uzmanlar ( danışmanlar- avukatlar-menajer-yapımcı) konularında 2007 nin en şanslı burcu.
Kendinizi, işinizi, isminizi tanıtmanız hiç kolay olmadı 2006 ve öncesinde..2007 Eylülünden itibaren eğer yılmadan çalıştıysanız uzun vadeli hedeflerin büyük kısmına ulaşmış olacaksınız.
YENGEÇ: 2007 nin sağlık ve iş konusunda en şanslı burcu Yengeç. Günlük işler, iş ortamı, iş arkadaşları, sağlık önlemlerine ulaşma, diyet, chek-up- dişçi gibi konular, evde beslenen hayvanlar, konularda da şanslısınız.
Satürn para, mal, mülk alanınızı düzenlemeye ve size tasarrufu öğretmeye devam edecek. Bu öğreti biraz sıkıntı yarattı ama Eylülden sonra önemli ödüller alacaksınız.
ASLAN: Aşk 2007 de Aslanlardan yana. Bununla birlikte, çocuklar, eğlence, doğum, hobiler, spor, yeni fikirler-yaratıcılık, borsa gibi spekülatif yatırımlar konularında da şanslısınız.
Satürn 2006 boyunca burcunuzdaydı. Eylül 2007 ye kadar sizi disipline etmeye, sorumluluklarınızı arttırmaya devam edecek. Özellikle 10.Ağustos dan sonra doğan Aslanlar sonbahara dek planlı davranmalı ve sorumluluklara katlanmaya çalışmalı.
BAŞAK: 2007 de ev sahibi olabilecek en şanslı burç. Evle ilgili her konu; misafir, tamirat, dekorasyon, eşyalar, ev de çalışanlar, aile, ebeveyn, ev alma-satma-kiralama konularında şans sizden yana.
Satürn bilinçaltı, sezgiler, hastalıklar ve hastanelerle ilgili konularda disiplinli ve sorumlu
Olmaya zorladı..2007 Eylül’ünden itibaren burcunuza girecek ve sorumluluklarınızı artıracak.
TERAZİ: Öğrenme, akılcılık, yazı, konuşma, anlaşmalar, ortaöğrenim, yabancı dil, öğretmenlik, ticaret, satış-pazarlama, kısa yolculuklar, kardeşler, kuzen ve komşular gibi konularda yılın şanslı burcusunuz.
2007 Eylül’ e dek arkadaşlıklar, organizasyonlar ve üyeliklerinizle ilgili sorumlu ve yalnız başınıza hareket etmeniz gereken bir süreç yaşayacaksınız. Eylülden itibaren yakınlarınızın sağlıklarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.
AKREP: 2007 nin para konusunda en şanslı burcusunuz. Para, mal, mülk, özgüven konularında 6.Nisan-7.Ağustos aralığında şansınız sizi terk etmiş gibi hissedebilirsiniz. Ancak sakin kalın ve Ağustos sonrasına hazırlanın.
Kariyer ve iş yaşamınızda son yıllarda artan sorumluluklar ve zorluklar Eylülden itibaren rahatlıyor.
YAY: Görünüş, motivasyonlar, kendini tanıtma ve ifade etme şekli, enerji, hedefler alanlarında şanslısınız. Jüpiter burcunuzda 6.Nisan-7.Ağustos aralığında geriliyor olacak. . İyimser ve mutlu hissedebileceksiniz ancak bu hisler gerileme döneminde azalabilir .
Uzak yolculuklar alanınızdaki Satürn ticari işler ve eğitim alanlarında disiplinle ilerlemenize yardım etmeye devam ediyor. Eylülden itibaren disiplinli çalışmalarınızın meyvelerini toplayacaksınız.
OĞLAK: Kötü alışkanlıklardan kurtulma, sezgilerin güçlenmesi, hastanelerde işlerin kolayca yürümesi, gizli olayların ve düşmanların açığa çıkması, iyi hisler, mutluluk konularında şanslı bir yıl.
Eylül’ e kadar alacaklarınızı toplamak, miras işlerinizi yoluna koymak, kredi almak gibi konularda sorumlu ve disiplinli davranmanız gerekiyor. Eylülden itibaren daha sık yolculuk edebilirsiniz.
KOVA: Arkadaşlar, dostlar, platonik ilişkiler, grup üyeliği, dernek, birlik oluşturma, insani yardımlar, dileklerin gerçekleşmesi konularında şanslı bir yıl. Şans size arkadaşlarınız tarafından gelecek.
Karşıt burcunuzdaki Satürn 8.Şubat ve sonrasında doğan Kovaların yakın ilişkilerde sorumlulukları tek başlarına üstlenmelerini sağlayacak. Bu zorlu süreç Eylülden itibaren bitmiş ve emeklerinizin karşılığını almış olacaksınız.
BALIK: Şöhret, ün, terfi, kariyer, evlilik, sosyal statü, otoritelerden yardım almak gibi konularda 2007 nin en şanslı burcu.
İş ve sağlık konularında disiplinli davranmanız ve çok çalışmanız gerekiyordu. Eylüle kadar devam edecek bu sürecin ödüllerini çalışırsanız alacaksınız. Eylülden itibaren yakın ilişkiler ve ortaklık alanında sorumluluklarınız artacak.