Saturday, January 06, 2007

2007'DE AŞK VE EVLİLİK İÇİN MUHTEŞEM TARİHLER

2007 astroloji yorumlarım çok kısa olmasına rağmen çok okundu. Anladım ki 2007 hakkında olabildiğince çok şey bilmek istiyorsunuz. Bende önceliği aşka ve evliliğe verdim.

Kiminiz aşık olmak, kiminiz evlenmek, kiminiz evleneceği insanı 2007 içinde tanımak istiyor.
Her duruma uygun tarihleri hazırladım.

Evlilik tarihleri ortaklıklar içinde uygun.

Evlilik için yılın en şanslı burçları Yay, İkizler, Başak, Balık.
Evlilik için en uygun, en şanslı tarih 23-24 Kasım Güneş-Jüpiter kavuşumunun olduğu Oğlak dönemi.
Evlilik için Yeni Ay dönemini seçerseniz verdiğim tarihten 2 hafta öncesini ve sonrasını değerlendirebilirsiniz. Dolunay dönemlerini seçerseniz 5 gün önce ve sonrasını değerlendirmelisiniz.

2007 de Aşkı bulma, Nişanlanma ve Evlilik İçin Size Özel Tarihler

KOÇ:

22.Şubat- 18.Mart aralığında Venüs burcunuza çekicilik, güzellik ve estetik katacak. Yeni tanışmalar için uygun ancak 8.Mart’ a kadar Merkür geriliyor olacağı için tanıştığınız kişiyle ilgili doğru yargıya ancak 8.inden sonra ulaşabilirsiniz.

2.Şubatta Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay partneri olan Koçların ilişkilerini sınamaları için fırsat verecek. Neptün-Satürn karşıtlığı bu döneme damgasını vuracağı için hayalkırıklıkları yaşanabilir. Gerçekçi davranmayı başarırsanız ilişkinize ciddiyet kazandırabilirsiniz.

2.Nisanda karşıt burcunuz Terazi de gerçekleşecek Dolunay sizi evliliğe götürecek bir başka tarih. 2-3-4.Nisan da evlenebilirsiniz.

Sizin için en iyi evlilik tarihi 17.Nisanda burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay dan hemen sonraki 15 gün içinde seçtiğiniz bir zaman.

13.Ağustos da aşk alanınızda gerçekleşecek Yeni Ay yeni tanışmalar veya ilişkiyi canlandırma çabalarınız için olumlu. Bu dönem uzun vadeli ilişki kurmanıza yardımcı etkiler alacaksınız.

26.Eylülde Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay size evlilik için özel bir tarih daha sunuyor. Venüs Aslan burcunda olacağı için partneriniz dillere destan bir nezakete ve güzelliğe sahip olacak.

11.Ekimde evlilik alanınızı hareketlendirecek Yeni Ay mükemmel bir fırsatıda beraberinde getirecek. Evlenmek istiyorsanız hiç kaçırmayın bu tarihi.


BOĞA:

3. Martta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay ilişkinizle ve partnerinizle ilgili gerçekleri öğrenmenizi sağlayacak. Ancak Merkür geri gidiyor olacağı için yanlış bir karar verebilirsiniz.

2.Mayısda evlilik alanınızda gerçekleşen Dolunay imza atmanıza zorlayabilir. Mars-Uranüs kavuşumu bu evliliğin çok ani olabileceğini vurguluyor. Sizin için daha iyi bir başka tarih 16.Mayıs da burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay dönemidir.

11.Eylülde Başak burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması unutulmaz bir ilişkiyi de beraberinde getirebilir. Bu hızlı ve kalıcı tanışmalar için uygun bir dönem olacak.

26.Ekimde Boğa da gerçekleşecek Dolunay Venüs-Jüpiter karesi altında ilişkinizi sıkı bir sorgulama sürecine tabii tutmanızı isteyebilir.

Evlilik için bir başka uygun tarih de 10-15 Kasım arası. Bundan sonra Mars geriliyor olacak ve partnerinizin kararsızlığı sizi şaşırtabilir.

18.Mart-10.Nisan aralığında çekiciliğiniz doruğa ulaşıyor ve yeni tanışmalar için şanslı bir dönemi daha yaşıyor olacaksınız.


İKİZLER:

2.Nisanda Terazide gerçekleşecek Dolunayla ilişkinizi berraklaştırma şansı bulacaksınız. Ayrangönüllü İkizler için bu sınamaya her zaman gereksinim vardır. Bu yılın en şanslı 2 burcundan biri İkizler. Evlenmek istiyorsanız veya yeni bir ilişkiye uzun zamandır başlamadıysanız bu yıl şans yanınızda. 1.Haziranda gerçekleşecek Dolunayla evliliğe imza atabilir veya ayrılık kararı alabilirsiniz. Ayrılmak sizi üzmesin ay ortasındaki Merkür gerilemesiyle eski sevgiliniz dönmek için her yolu deneyebilir.

15. Haziranda burcunuzda doğan Yeni Aydan hemen sonraki 2 hafta eski sevgilinizle nikah masasına oturabilirsiniz. Ay-Güneş Plütonla karşıt açıda olacağı için bu çekici, güçlü ve büyüleyici kişiye hayır demeniz pek mümkün görünmüyor. Ayrıca Uranüs’ün Ay ve Güneşle karesi ailenizden destek alamayacağınızı veya başka bir evde yaşamınızı sürdürebileceğinizi ifade ediyor.

11.Ekim ve sonraki 2 hafta boyunca ruh eşinizle tanışabilirsiniz. Bu kalıcı ve evliliğe dönük bir ilişki olacak. Gözünüzü dört açın.

24.Kasımda burcunuzda gerçekleşecek Dolunayla ilişkinizi gözden geçirme şansı bulabilirsiniz. Mars geriliyor olacağı için sıkı kavgalardan kaçınıyor olacaksınız. İçinize dönüp düşünmek için ve evlilik kararı almak için uygun bir dönem. 13.Nisan- 9.Mayıs aralığında yeni bri partner adayı karşınıza çıkabilir. Çekiciliğiniz ve sezgileriniz bu kadar güçlüyken değerlendirmelisiniz.


YENGEÇ:

3.Ocak da Yengeç burcunda gerçekleşecek Dolunay ilişkinizi sağlamlaştırmanız için bir şans verecek. Sağlamlığından emin olursanız bu tarih evlilik kararı almanız için de uygun. Üstelik Venüs, Merkür ve Güneş de 7.evinizde yol alıyor olacak. 5-6-7 Ocak evlilik için uygun tarihler.

Bununla birlikte karşıt burcunuzda 19.Ocakta doğan Yeni Ay dan 2 hafta sonrasına kadar evlilik için uygun. Dilediğiniz haftasonu evlenebileceksiniz. 2. Mayıs daki Dolunay aşk ilişkinizin sağlamlığını kontrol edebilmeniz için 2. kez şans verecek. Venüs 8.Mayıs dan itibaren burcunuzda ilerlerken yeni insanlarla tanışmak ve partneriniz yoksa biriyle özel bir yakınlaşma fırsatı bulacaksınız.

14.Temmuz da burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay son derece güzel etkileri de beraberinde getiriyor. Evlilik, nişan veya ciddi bir ortaklık için mükemmel. Ancak 27.Temmuzdan itibaren Venüs geriliyor olacağı için bu tarihten önce harekete geçmenizde yarar var.

10-15 Kasım aralığında yeni tanışmalar kalıcı ilişkiye dönüşebilir. 9.Mayıs-6.Haziran döneminde Venüs güzelliğinize ve zerafetinize yapacağı katkılarla sizi tanıyanları büyülemenizi sağlayacak. Bu dönemde alacağınız teklifleri değerlendirmenizde yarar var.


ASLAN:

2.Şubatta burcunuzda gerçekleşen Dolunay 2-3-4 günlerinde Aslanları evliliğe yaklaştıracak. 17.Şubatta evlilik alanınızda doğan Yeni Ay evlilik için bir şans daha sunacak ancak bu dönemde Merkür geriliyor olacak. 13.ünde harekete geçerseniz imza atmanızda bir sakınca yok.

30.Temmuzda Kova burcunda gerçekleşen Dolunay eski bir ilişkinizi canlandırma çabalarınızı sonuca ulaştırabilir. Ancak Venüs 8.Eylüle kadar geriliyor olacağı için evlilik kararı almamanızda, ilşkiyi yeniden tanımlamaya çalışmanızda yarar var.

13.Ağustos da burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay pek çok gezegen tarafından destekleniyor. Bu kalıcı ve sağlam bir ilişki kurmanız anlamına geliyor. Ancak Venüs’ ün de burcunuzda geriliyor olması bana eski bir ilişkiyi kalıcı hale getirebileceğinizi düşündürüyor.

1.Haziran da aşk alanınızda bir Dolunay gerçekleşiyor. Peşinde olduğunuz bir ilişkiye başlama şansı yakalayabilirsiniz. Veya yeni bir ilişki başlatabilirsiniz. Partneriniz güçlü ve saygın birisi olacak. Şefkat ve sevecenlikte buna eşlik eden özelliklerinden. Sakın kaçırmayın bu fırsatı.

8.Eylül-9.Ekim aralığında Venüs sizin yanınızda. Hem finansal konularda hem aşk ve sevgi ilişkilerinde avantajı yakalamanızı sağlayacak. Güzel ve bakımlı olacak çevrenizi ışıltıyla etkileyeceksiniz. Bu dönemde başlayan tanışmalar aşka dönüşebilecek.


BAŞAK:

19.Ocak da dost burcunuz Oğlakta doğan Yeni Ay yeni biriyle tanışma veya aşk ilişkisine başlama şansı getiriyor. Üstelik Mars, Güneş ve Ay hepsi birden 5. evinize aşk alanınıza toplanmış olacak.

3.Martta burcunuzda gerçekleşecek Dolunay Ay Tutulması evlilik veya nişanlanma ihtimali getiriyor. Ancak o anda gökyüzüne gerilimli açılar hakim olacağı için ilişkinizin gerilimli sürmesi de mümkün. Üstelik Merkür geri gidiyor olacak. Yanlış değerlendirmelere açık olduğunuzu hatırlamalısınız.

30.Haziranda Merkür geriliyor olacak ve aşk alanınızda gerçekleşen Dolunay bir ilişkiniz varsa sınava tabii tutacak. Eski ilişkilerde bu dönemde canlanabilir.

28.Ağustos da Balık burcunda gerçekleşen Ay Tutulması evlilik için önemli etkiler taşıyor. Venüs gerilerken, Ay’ ın Jüpiterle karesi sizi bu ilişkiden uzak tutmaya çalışacak. Ancak bu tutulmanın 2 hafta etkisi sürüyor. 8.Eylülden sonra karar alırsanız kimse size engel olamaz.

11.Eylülde burcunuzda gerçekleşecek Güneş Tutulması size evlilik için hızlı ve uzun vadeli bir ilişki vadediyor. Aile içinden kimi erkekler bu duruma karşı çıksada gezegenler sizden yana. Satürn konu için mücadele etmenizi istiyor olacak.

9.Ekim-9.Kasım aralığında Venüs güzel ve aşık hissetmenize yardım edecek. Çekingen Başakların Venüs desteğiyle yeni bir aşka başlamaları kolay olacak.


TERAZİ:

17.Şubatta Kova da doğan Yeni Ay yeni tanışıklıklar için güzel fırsatlar sunuyor. Ancak Merkür retrograte durumda olacak dikkat!

Evlilik alanınız olan Koç burcunda 17. Nisan da gerçekleşecek Yeni Ay evlilik veya ciddi bir ilişkiye başlamak için son derece uygun 2 hafta sunuyor size.

30.Temmuzda Kova burcunda gerçekleşen Dolunay bir ilişkinizi sağlamlaştırma çabalarınıza etkide bulunacak. Ancak Venüs geriliyor olacağı için durum sandığınız kadar kolay gelişmeyebilir.

26.Eylülde evlilik alanınızda gerçekleşecek Dolunay evlilik için bir başka uygun tarihi de sunacak.

11.Ekim sizin için ve pek çok burç için en özel tarih. Bu tarihten önceki 2 hafta boyunca evlilik için imza atabilirsiniz. Burcunuzda doğan Yeni Ay sizi destekliyor olacak. Bu tarihten hemen sonraki gün Merkür geriliyor olacağı için sürekli erteleme yaşadıysanız sonuca ulaşmalısınız diyorum. Aksi takdirde yanılma ve tartışma ihtimaliniz var.

Yöneticiniz Venüs 9.Kasım- 6.Aralık döneminde yanınızda ve güzelliğinize yeni ışıltılar ekleme çabasında olacak. Sizi tanıyanların etkileneceği bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz.


AKREP:

Yeni bir ilişkiye başlamak istiyorsanız 19.Martta Balık burcunda gerçekleşen Güneş Tutulmasından yararlanabilirsiniz. Bu tarihten itibaren 15 gün boyunca şansınız olacak.

2.Mayıs da Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ilişkinize çeki düzen vermenize yardımcı olacak. Kusurların sizden kaynaklanan kısmını görmeye çalışmalısınız. Bu tarihte aşk alanınızda Mars-Uranüs kavuşumu dikkat çekici. Ani ve şaşırtıcı kararlar alabilirsiniz. Bu iyi mi olur kötü mü kimse bilemez. İyi ve olumlu kararlar alabilmek için kendinizle yüzleşmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

26.Ekimde karşıt burcunuzda gerçekleşen Dolunay sürüncemede kalmış evlilikleri imzayla birleştirebilir.

10.Kasım da burcunuzda doğan Yeni Ay size evlilik için büyük şans verecek. Ancak Mars 15.inden itibaren geriliyor olacağı için kendinizi güçsüz ve kararsız hissedebilirsiniz. 10-15 arasında düğün planlamanızda yarar var.

6-31 Aralık sizin güzelleşme ve etkileyiciliğinizi arttırma döneminiz. Akrepler başkalarını hipnotize etme yetenekleri ile bilinirler. Yılın son haftaları bu yeteneğiniz artacak ve kimse çekiciliğinize karşı koyamayacak.


YAY:

Yeni biriyle tanışmak ve bir ilişki yaşamak istiyorsanız 17.Nisan ve sonraki 2 hafta boyunca uzun bir süreç size şans getirecek. Bununla birlikte 2007 sizin yılınız. Venüs burcunuzu ziyaret etmese de Jüpiter burcunuzda 1 yıl boyunca kalacak, evlilik için uygun kişiye rastlama şansı bulacaksınız. Yeni tanışmalarda şanslı olduğunuz bir dönem var ki çok olumlu: 16.Mayıs Yeni Ay’ ından hemen sonraki 2 hafta. Sağlam ilişki arayanlar için mükemmel bir dönem. O tarihlerde yeni bir aşka merhaba derseniz 1.Haziran da Yay burcunda gerçekleşen Dolunay la ilişkinizi gözden geçirme şansı bulursunuz. Jüpiter-Plüton ve Ay aynı anda Yay burcunda olacak. Kendinizi güçlü ve kararlı hissedeceksiniz. Bu dönemde evlilik kararı alabilirsiniz. 15.inden önce imza atmaya çalışın zira sonrasında Merkür geri gidiyor olacak. Bu dönemde Venüs de dostunuz Aslan burcunda olacağı için desteklendiğinizi anlayabileceksiniz.

15.Haziran yeni tanışmalar için bir başka tarihiniz ancak Merkür geri gidiyor olacağı için size uygun birine rastlayamayabilirsiniz. 11.Eylül de gerçekleşecek Güneş Tutulması yeni ve hızlı tanışmalar için daha uygun.

İlişkinizi gözden geçirmek için bir diğer tarih 26.Eylülde ki Dolunay ve 4 gün sonrası. Venüs yılın sadece son günü sizinle ama hiç üzülmeyin büyük şans ve kısmet gezegeni Jüpiter bütün yıl şansı size taşıyor olacak. Aynı zamanda yöneticiniz olan Jüpiter sayesinde bu yılı evlilik ve bebek sahibi olma yılı ilan edebilirsiniz.


OĞLAK:

Ocak ayının ilk 4 günü yeni insanlarla tanışmak, yeni bir aşkı kabul etmek ve sevgi dolu bir ilişkiye başlamak için çok uygun. Venüs burcunuzda ilerliyor olacak. Çekiciliğinize kimse dayanamayacak.
3. Ocakta karşıt burcunuzda gerçekleşen Dolunay nişanlı Oğlakların uygun evlilik tarihlerini 5-6-7 . Ocak olarak işaret ediyor.

19.Ocak da burcunuzda doğacak Yeni Ay Ocak ayında ne kadar şanslı olacağınızı vurgulayacak. Kendinizi çekici ve ışıltılı hissedebilir, çevrenizin dikkatini her zamankinden daha fazla çekebilirsiniz. 19-20-21Ocak, 26-27-18 Ocak 2-3.Şubat evlilik için uygun hafta sonlarınız.

Bu tarihlerde hala bir imza atmadıysanız 16.Mayıs da Boğa burcunda doğacak Yeni Ayla birlikte 2 hafta boyunca yeni bir aşka başlama şansını bulabilirsiniz.

30.Haziran da burcunuzda gerçekleşecek Dolunayla eski ilişkinizi süpriz bir şekilde yeniden canlandırabilirsiniz. Ancak Uranüs ve Neptün bu duruma hayal kırıklığı katabilir.

14-27 Temmuz aralığı evlilik için en mükemmel tarihleriniz. 27sinden sonra Venüs geriliyor olacak. Gerileme dönemi imza atmamakta yarar var.

11.Ekimde Terazi burcunda gerçekleşen Yeni Ay yeni tanışıklıklar için güzel fırsatları da beraberinde getirecek.

26.Ekimdeki Dolunay ilişkinizi berraklaştırmanızı isteyecektir. Merkür de geri gidiyor olacağı için yanlış anlamalar söz konusu olabilir. 2.Kasımdan önce harekete geçmemenizde yarar var.

10-15.Kasım aralığında yeni bir ilişkiye başlama şansı bulabilirsiniz.


KOVA:

5-29.Ocak boyunca Venüs çekiciliğinizi arttırırken gerçek aşkınızla tanışmanızı sağlayacak. Bu uzun dönemde yeni biriyle tanışmak ve aşk yaşamak istiyorsanız evde oturmak yerine sosyal aktivitelere katılmalısınız.

2.Şubatta karşıt burcunuzda gerçekleşecek Dolunayla süregelen ilişkinizi imzayla buluşturmanız mümkün olacak. 2-3-4 Şubat şanslı günleriniz.

17.şubat da burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay yeni fırsatları, yeni tanışıklıkları ve evlilik kararını getirebilir. Ancak aynı dönemde Merkür geri gidiyor olacağı için kararınızı iyice düşünmeden almamalısınız.

Yeni tanışmalar için bir başka güzel tarihinizde 15. Haziran sonrasındaki 2 hafta. Merkür geri gidiyor olacağı için çok eskilerde kalmış bir dostun bu konuda parmağı olabilir.

30.Temmuzda Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay evlilik için eski bir ilişkinizi gündeme getirebilir. Bu kararı 8.Eylüle kadar kesinleştirmemenizde yarar var.

13.Ağustos da evlilik alanınızda doğacak Yeni Ay Güneş,Merkür, Satürn ve Venüs ‘ ü de yanına alarak destek sağlayacak. Özgüveni yüksek, zeki, olgun, zarif ve güzel bir partneri bu dönemde imza atmaya ikna edebilirsiniz. Kalıcı ve çarpıcı etkiler taşıyan bu ilişki Venüs geri giderken gerçekleşeceği için eski bir sevgiliye veya tanıdığa işaret ediyor da olabilir.


BALIK:

29.Ocak- 22.Şubat arasında güzellik ve aşk gezegeni sizi destekliyor olacak. Yeni başlangıçlar, tanışmalar, hoşlanmalar, flört için son derece uygun. Ancak ay ortasında Merkür gerileyeceği için yanlış anlamalar ve yanlış aşklara kapılma ihtimalini göz önünde bulundurmalısınız.

3.Ocakta Yengeç burcunda gerçekleşen Dolunay beklediğiniz aşka kavuşmanızı sağlayacak. Beklediğiniz, ilgilendiğiniz biri varsa ilişkiye dönüştürebilirsiniz.

3.Martta evlilik alanınızda gerçekleşecek Ay Tutulması evlilik yapmanızı sağlayabilir ancak ben bu tarihi gerilimli açılar hakim olduğu için pek onaylamıyorum. Üstelik Merkür geri gidiyor olacağı için kandırılmaya uygun Balıklar zorlanabilir.

19.Martta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay Güneş Tutulması bir başka evlilik tarihiniz. Ay ve Güneş Plütona kare yapıyor olacağı için bu evliliğe güçlü bir aile üyesi karşı çıkabilir. Veya istemediğiniz bir evliliği gerçekleştirmeniz için baskı yapabilir.

Süpriz ve hoş tanışmalar için 14.Temmuzdaki Yeni Ay’ ın mükemmel etkilerinden yararlanabilirsiniz. 27.sinde Venüs geriliyor olacağından 14-27 Temmuz arasında harekete geçmenizde yarar var.
28.Ağustos daki Ay Tutulması burcunuzda gerçekleşiyor ve sizi değişime zorluyor. Bununla birlikte evlilik kararı alabilirsiniz. 8.Eylülden sonra bu kararı uygulamaya çalışın.

11.Eylülde Güneş Tutulması bir başka şansı size getirecek. Bu yaşı sizden büyük, olgun ve otoriter bir partner olabilir. Mars Ay ile kare açıda olacağı için bazı erkek akrabalar veya tanıdıklar bu durumu onaylamıyor olacak.