Monday, March 26, 2007

Plüton gerileyecek! Peki size ne olacak?

Zodyak kuşağının ağır topu Plüton 31.Mart.2007 den itibaren gerilemeye başlayacak. Cüce gezegen , ağır gezegen tartışmalarına son nokta çoktan konuldu. Astroloji istatistiki analizlere dayanır. Yıllarca süren istatistiki çalışmalar, Plüton' un küçük cüssesine ve olanca uzaklığına rağmen, Dünya üstünde yaşayan canlıları ve olayları etkilediğini, hatta kitlesel olaylarda önemli olduğunu ortaya koydu.

19.Mart.2007 de gerçekleşen Güneş Tutulması sırasında, esas oğlan Plüton oldu. Güneş'e ve Ay'a kare açı yaptı. Sarsıcı sonuçlar, yeni başangıçlara eşlik etti. 1 ay boyunca yaşamınızda yenilikler beklemelisiniz. Yay burcu doğum haritanızda hangi evdeyse, o evin konularının güç gösterisine dönüştüğüne tanık olacaksınız. Değişim, elbette horoskopunuzda, Balık burcu hangi evinizse orada meydana gelecek.

Mart sonundan itbaren gerileyen Plüton, güç gösterilerini bir anda tersine çevirebilir. Enerjiniz düşebilir. Köklü değişimler yavaşlayabilir. Özellikle Yay burcunun konuları- medya, yüksek eğitim, yurt dışı ilişkiler, din, felsefe, sertifika programları, ahlaki değerler, inanç fanatizmi, entellktüel ve fikirsel inançlar, spritüel konular- bir süreliğine gelişime açık olmayabilir.
Bütün bu teknik bilgilerin, ileri düzeyde astrolojiyle ilgili kişiler değilseniz, sıkıcı geleceğini biliyorum. Bireysel olarak nasıl etkileneceğinizi merak ediyorsunuz. 'Plüton toplumları etkiliyor, bireyler pek etkilenmiyor bu ağır gezegenin hareketlerinden', yorumu kısa vedeli gelişim ve sonuç bekleyenler için uygundur. Ancak, bireysel horoskopunuzda Plüton'un önemi büyüktür. Dolayısıyla, bireysel horoskopunuz da Plüton'un hangi evde gerilediği de önemlidir.

Peki ne yapar Plüton gerilerken size!

-Köklü dönüşümlere karşı çıkarsınız veya olayları noktalamaya cesaret edemezsiniz. Bu da dönüşümün bir parçasıdır aslında.

-Dönüşüm enerjiniz içe döner; öfke, fanatik duygular kendini baltalamaya döner. Kendinize zarar vermekten korkar ama bunu yaptığınızı keşfedersiniz.

-İstekleri bastırma, güçsüzlükten korkma, aciziyete teslim olma, gerçekleri ve doğru bildiği şeyleri ifade etmekten çekinme duyguları oluşturur. Güç karşıtı durumları, duyguları algılama deneyiminizdir bu süreç. Sürekli güçsüzlük hissedenleri daha iyi anlarsınız.

-Bütün bastırılmış duygular; yabancılaşma, uyuşma, uyumsuz enerjiler gibi.. ortaya çıkar. Bir çeşit kendinle savaş başlar.

-Plüton'un ifade ettiği kişi yada durumla bağlantınız kopar: patron, partner, yönetici, ebeveyn,
eş, aşk, iş, sağlık gibi konuların kontrölünüzden çıktığını hissedersiniz. O sizin horokopunuzun bulunduğu evde ağırlığı olan bir kişidir veya konudur aslında.

-Bütün bunlarla birlikte sezgilerinizdeki derinlik artar.

-Ne yazık ki saplanıp kaldığınız düşünce ve duygulara daha yoğun saplanırsınız.

-Ne mutlu ki dayanma gücünüz de artar. Başka çareniz olmadığına bir kez daha derinden inanırsınız.

Korktunuz mu? Korkmaktan yoruldunuz ve daha şimdiden gücünüzü kaybettiğinizi hissettiniz mi? Korkmayın!

Plüton, her yıl, diğer ağır gezegenler gibi, geriler ve uzun süre geri gider. Bütün desteğini, gücünü alır sizden ve bir soru işareti bırakır, tıpkı diğer gezegenlerin gerilediği dönemlerdeki gibi:

Ben olmadığım da başının çaresine nasıl bakacaksın? 7.Eylül.2007'ye dek olmayacağım. Mola aldım, tatile çıktım, başınızın çaresine bakın!

Plüton'un mesajına kulak verin. Ne kadar gücünüz olduğunu izleyin. Bundan fazlası ve bundan ötesi horoskopunuzdaki diğer işaretlerde saklıdır. Horoskopunuz da, Plüton'un ifade ettiği kişiyle sorunlarınızı çözmek için, bu mükemmel bir dönemdir. Sevgiliniz, eşiniz, patronunuz, arkadaşınız bu dönemde silahsız olacak. Ama unutmayın bu çıplak güçlerin ve silahsızların savaşıdır!