Wednesday, April 18, 2007

Tarot Meditasyonu-Aziz; aşk, güvenlik, danışmanlar

“İnsanları iyi tanıyın, her insanı fena bilip kötülemeyin, her insanı da iyi bilip övmeyin. Kendini keşfedemeyen, hayatı keşfedemez” diyen Mevlana’nın en güzel en özlü sözlerinden biriyle başlamış Tarot dergisi ana sayfasına. Tıkladım çok beğendim. Mevlana’ nın bu sözü Tarot’un Büyük Arkana kartlarından Aziz ile ilişkilendirilmiş.

Aziz Kartı, hem Yay burcuyla, hem de Boğa burcuyla ve Venüs’le ilişkilidir. 21 Nisan-21 Mayıs dönemini, ilkbaharı ifade eder.

Yay burcu danışmanlarınızın, Boğa burcu güvenliğinizin ve mal varlığınızın alanıdır.

Venüs finansal avantajlarla birlikte, sevgi ve aşk ilişkilerinizle ilişlili planettir.

İyi bir danışmanı, büyük bir düşünürü, yol göstericiyi, öğretmeni, güncel anlamlarıyla; doktorunuzu, avukatınızı, borsa danışmanınızı simgeleyen bu kartla meditasyon yapmak ve çalışmak için tam zamanıdır.

Tarot Meditasyonları çok kolaydır:

Tarot destenizi, ipek örtüsünden çıkarın. Örtünüz ipek değilse, en kısa sürede küçük bir ipek parçası edinmelisiniz. Bu kartlarınıza verdiğiniz değeri gösterir ve kartlarınızın sizinle daha sıkı iletişim kurmasını sağlar. Şimdi kartlarınızın Büyük Arkana olanlarını ayırın. Hepsine göz atın. Aziz kartını elinize alıp, dikkatle inceleyin. Danışmanı ve önünde soru soran danışanları görüyor musunuz? Karta yerleştirilmiş anahtarları?

Ay boyunca; güveni nerede aramanız gerektiğini, nerede bulabileceğinizi sorgulayacaksınız. Sık sık güven ve inanç tartışmaları yaşayacaksınız.İnanmak istediğiniz kişiler ve olaylar, yol göstericiler karşınıza çıkacak. Bu nedenle yaşamınızın hangi alanlarında tıkandıysanız, doğru danışmana çözümleri sormanız gerekiyor. Doğru danışmanı bulabilecek misiniz? Doğru ve güvenilir kanallardan yardım alabilecek misiniz? Hayatınızın derin anlamını öğrenebilecek misiniz? Yeni tanıştığınız o kişiye ne kadar güven melisiniz? Sizin için doğru ve hayırlı olaylar yaklaşıyor mu?

Sorularınızı çoğaltabilirsiniz. Kartı dikkatle incelerken bırakın içinizden sorular aksın. Aziz Tarot’un koruyucu kartlarından biridir, korunmanız için gereken kişileri karşınıza çıkaracak, sorularınızın yanıtlarını bulmanızı sağlayacaktır. Güneş Boğa burcunda yol alırken, dilediğiniz zaman Aziz kartıyla meditasyon yapabilirsiniz.

NOT: Tarot seansı almak için lütfen maille ulaşın. sukarakus@gmail.com