Sunday, April 29, 2007

İKİZLER

Merakla öğrenerek kendisini geliştiren İkizler burcu insanları, ilgilenecekleri kişilerin de kendilerinde merak uyandırmasını arzu ederler. Farklı ilgi alanları ve heyecan verici fikirleri olan, pek çok konuda bilgili veya eğitimli sevgili İkizler insanlarını entelektüel açıdan uyarabilir ve vazgeçilmez olabilir. Çapkın ve maymun iştahlı olduğu söylenen İkizler deneyim merakının masum bir kurbanıdır aslında. Tek eşli kalmayı başarabilmiş İkizler insanları genellikle aynı anda farklı insanlarla uzun süreli ilişkiler sürdürmeyi başarır. Çoğunlukla eşlerinin bilgisi vardır.
Uzaklaşan, kaçan sevgili pek çok burç insanı için çekiciliği arttırıcıdır. İkizler insanı ise uzaklaşan sevgiliyle vedalaşıp daha arkasını döndüğünde adını unutmuştur bile.
İkizler insanlarıyla ilişki sürdürmek elbette imkansız değildir. İki noktaya dikkat: ilki esnek olmak ve yaptıklarının abartılı olmadığını veya umursanacak şeyler olmadığını vurgulamak (yada teorik olarak aldatmanın aldatanın kendine verdiği zararlarla ilgili uzun bir makale hazırlayabilirsiniz), ikincisi entelektüel düzeyde uyarılarınızı sürdürmek.
Dünyada olup bitenlerden önce siz haberdar olabiliyorsanız bu ilişki hiç fena gitmiyor demektir.