Sunday, April 29, 2007

OĞLAK

Bağlanmak zor değildir ancak bağlandıktan sonra ne yapacağını bilemez. Duygularını ifade etmeyi öğrenemezse her şeye metanetle katlanan, bütün sorumluluklarını sabırla yerine getiren, geleneksel bir ilişki tarzı yaratır. Mekanikleşir. Aşkın avantajını ve duygusal derinliğini yaşayamaz.
Doğru eş Oğlak için kariyeri olan veya kariyer edinme potansiyeli olandır. Zengin olan veya zengin olma potansiyeli olandır. Somut erdemleri olan ve güvenilir olandır.
Ay burcu Oğlak olanlarda yalnızlık duygusu ağır basar. Paylaşmayı öğrenmesi gerekir.İlişkide olduğu insanın kendisine ihtiyacı olmadığını anladığında mutsuz olmaması gerekir.
Yükselen burcu Oğlak olanlar sert ve temkinli görünürler. Mesafeli duruşları vardır. İnce ve açık görüşlü davranabilir ancak her şeyi keskin bir gözle süzgeçten geçirir. Hemen herkesle iyi ilişkiler geliştirmeye özen gösterdikleri için bu insanlardan hoşlanabilirsiniz ancak sevmek zordur. Oğlak yükselenin arkasındaki gerçek kişiliğe ve sevgi potansiyeline ulaşmak için terk etmeyi göze almalısınız.