Sunday, July 23, 2006

ESKİ İLİŞKİLERİN CANLANMA HAFTASI



23-29 TEMMUZ HAFTASI ASTROLOJI YORUMLARIM

23 Temmuz da Güneş, doğal alanı olan Aslan burcuna giriyor. Sağlık, canlılık ve ego ile ilişkili olan Aslan burcu döneminde kendinize dönmeniz, özgüvenli davranmanız ve “ben ne dersem o olur” tavrıyla hareket etmeniz söz konusu olacak.

27 Temmuz Cuma günü ise sevgi ve aşk ilişkilerimizi yönlendiren, estetik zevklerimizi biçimlendiren, evlilik, ortaklık, finansal avantajlar gezegeni Venüs Başak burcunun 2.derecesinde gerilemeye başlayacak. Bilindiği gibi Venüs 15 Temmuz dan bu yana Başak burcunda yol alıyordu. Gerileme hareketi 8 Eylül’e kadar devam edecek. Bu sırada Venüs Aslan burcunda da gerilemesini sürdürüyor olacak.

Venüs her 18 ayda bir geriliyor. Gerilerken, eski ilişkileriniz canlanabilir, sanat çalışmalarına odaklanma ve ilgi artabilir, ilişkiler hakkındaki görüşler ve düşünceler derinleşebilir. Bununla birlikte, estetik ameliyatlardan, saç-giyim tarzı-ev dekorasyonu değişikliğinden kaçınmalısınız. Evlenmek, ortaklık kurmak içinde pek doğru bir dönem değildir. Başak burcundaki gerileme; hemşire, diyetisyen, terapist gibi genel sağlıkla ilgili çalışanları daha fazla etkilecektir. İş alanınızla, yanınızda çalışanlarla ilişkileriniz bu hafta sevimsiz bir hal alabilir.

Şimdi her hafta olduğu gibi, hafta boyunca etkin olacak açılara göz atalım. Gökyüzündeki açılar ve gezegenlerin konum değişiklikleri yeryüzünde yaşadığımız olayları etkiliyor. Biz aynı enerji sisteminin içinde yer alıyoruz çünkü.

Satürn-Neptün-Mars T-kare açısı: Olayları yanlış anlama ve yanlış tepkiler verme konusunda uyarıyor. Zehirlenme, alkol koması, boğulma gibi olaylar bu hafta boyunca daha fazla gündeme gelebilir. Sanatsal çalışmalara, yaratıcılığınızı kullanmaya odaklanmanız yerinde olur. Anksiyete, ani tepkilerin tansiyonunuzu aşırı etkilemesi, korku, kaygı duygularınız da artış görülecek. İç dünyanızla ilgilenmek, hedeflerinizi ayrıntılı şekilde düşünmek ve gelecek planları yapmak bu dönemi olumlu geçirmenizi sağlar. Gelişen olaylar yerine; alacaklı olduğunuz paralar ( telif, ikramiye, prim), ameliyat planlamalarınız, ölüm ötesi konular, başkalarının gizli düşünceleri gibi Akrep burcu konularına yönelirseniz, açının etkisiyle sislenen perdeyi kaldırmanız mümkün olur.

Kendini kandırma ve kandırılma seçim haftasının etkin açısı ne yazık ki. Perde arkasındaki olaylara odaklanmalısınız ve gizlenen gerçeklerle ilgilenmelisiniz.

Satürn-Plüton üçgen açısı: Çalışma, disiplin ve dayanma gücünün gerçek bir güce dönüşümünü deneyimlemeniz bu açı ile mümkün olacak. Şimdiye dek sabrettiğiniz konularda, güçlü kişiler tarafından takdir göreceksiniz.

Merkür-Uranüs üçgen açısı: Zeka ve hız ile ilişkili bu iki gezegen ilişki kurduğunda düşünceler ve kendini ifade de hızlanır. Haftasonu boyunca etkin aç altında, zekaya dayalı bütün işlerinizi çözümleyebilir, hızlı seyahatler yapabilirsiniz.

NOT:Yükselen burcunuzu da okuyun.
NOT:Evsiz Hayvanlara yardım karşılığında horoskop analizinizi edinebilirsiniz.

KOÇ: Yöneticiniz Mars’ın bu haftaki konumu para, mal, mülk gibi konularda arkadaşlarınızla ve varsa çocuklarınızla yada partnerinizle fikir birliği içinde olmayacağınızı vurguluyor. Tartışmalara yönelmeyin. Olayları değerlendirme gücünüz doğru çalışmıyor. Pazartesi perde arkasındaki sırları çözebilirsiniz. Depresif eğilimlere kapılmayın. Venüs iş ve genel sağlık alanınızda gerileyecek. İş arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilir, eski iş arkadaşlarınızla yeniden çalışmaya başlayabilirsiniz. Partneriniz yada eski ortağınızla yeniden iş yapabilirsiniz. İş yerinizi değiştirmek, tadilat yapmak için uygun bir dönem değil.

BOĞA: Ebeveyn ilişkileriniz bu haftaki en önemli konunuz olacak. Kariyer-aile ikileminde kalacak hangisine daha fazla zaman ayırmanız gerektiğini bilemeyeceksiniz. Oysa hızlı davranak için Mars sizi destekliyor. Ailenizden hisettiğiniz baskı hafta sonunda desteğe dönüşecek. Kariyer ve evlilik hayallerinizi dilediğiniz kadar detaylandırmalısınız. Özellikle evlilik ve iş ortaklığı gibi konulara yönelmek gerçektende gözünüzden kaçan çözümleri yakalamak anlamına gelecek.Venüs aşk alanınızda geriliyor. Eski aşkların gündeme gelmesi olası. Aksi halde yeni bir ilişkiye başlamaktan kaçının.

İKİZLER: Uzun yolculuklar bu hafta tehlike arz ediyor. Bir yandan gitmek için can atabilir, öte yandan engellenebilirsiniz. Bu sizi kışkırtan bir etki. Ancak yakın çevrenizle ilgilenmeniz, uzak kültürleri ve felsefeleri okuyarak, dinleyerek öğrenmeniz gibi tehlikesiz eylemlerle haftayı geçirmeniz yerinde olur. Hafta sonu partnerinizin desteği ve teşvikleri ile zaten rahatlayacaksınız. Bütün hafta tek yapmanız gereken işinize ve sağlığınıza odaklanmak. Fokuslanabilirseniz önünüzdeki günlerde yararını göreceksiniz. Venüs av, aile, yuva alanınızda geriliyor. Evinizle ilgili değişikliklere, masraflara yönelmeyin.

YENGEÇ: Hafta sonunda ani bir değişiklikle yurt dışına yada uzak yollara gidebilirsiniz. Memnun kalacağınız bu geziden öğreneceğiniz çok şey olacak. Venüs kardeşler, komşular, yakın çevre alanınızda gerileyecek. Kısa yolculukları keyifsiz bulacak, eski komşular yada uzun zamandır görmediğiniz akrabalarınızla tekrar bir araya geleceksiniz. İletişim problemleri karşısında sessiz kalmayı tercih edebilirsiniz. Çevre değişikliği yapmamanız yerinde olur. Arkadaşlarınız ve para alışverişi gibi konularda girift ilişkiler yaşıyorsanız bu hafta biraz sıkıntı çekebilirsiniz. Finansal konulardaki geçici engeller canınızı sıkabilir. Aşka odaklanın.

ASLAN: Yakın ilişkileriniz, kariyer atılımlarınız ve enerji düşüklüğü ilginizi bekleyen konulardı. Bu hafta gelişen olaylar doğal olarak ilginizi bu alanlara kaydırmanıza sebep olacak. Konuların çözümü sırasında tepkilerinizi kontrol edebilmeli, sanatsal çalışmalar eğilmelisiniz. Bu rahatlatızı bir etki yaratacak. Hafta boyunca çözüm arayışlarınızı ev, aile ve yuva konularınıza odaklanarak bulabilirsiniz. Ne zaman çaresiz hissederseniz yönünüzü yuvanıza çevirmelisiniz. Eşinizle tartışmalarınız artabilir. Kızmak yerine yuvanızı korumak için mücadele etmelisiniz. Venüs para alanınızda gerileyecek. Alışverişler karlı olmayabilir.

BAŞAK: Genel sağlık ve iş alanınızda süregelen gerilimler bu hafta sağlık sorunlarına dönüşebilir. Zehirlenme ve aşırı alkol kullanımına dikkat etmelisiniz. Uzak yolculuklar için yeterince enerjiksiniz ancak kısa mesafeli geziler ve çalışmalar için daha uygunsunuz. Yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle ilgilenin. Hafta sonunda zeki bir dostun önerilerine kulak verin. Yakın ilişkiler ve ortaklıklar için ışık tutacak. Venüs burcunuzda gerileyecek. Işıltınız ve etkileyiciliğiniz kaybolmuş gibi hissedebilir, cansız, sağlıksız görünebilirsiniz. Eski düşünceler ve duygular gündeme gelebilir. Görünüşünüzü ve yaşam tarzınızı değiştirmeyin.

TERAZİ: Yöneticiniz Venüs bilinçaltı, rüyalar ve hapishane, hastane alanında geriliyor olacak. Ertelenmiş cezalar gündeme gelebilir, yakınlarınızın sağlık sorunları yeniden nüksedebilir, rüyalarınız önemli olayları haber verebilir. Yaşlı yada olgun dostlarınız bazı alacaklarınızla yada ameliyat olasılığınızla ilgili moral bozucu davranışlar içine girebilirler. Oysa eğlenmek arzusundasınız. Yaratıcı projelerinize odaklanma arzusundasınız. Bütün hafta özgüvenli davranmayı başarmalısınız ve para konusuna odkalanmalısınız. Aksi halde gereksiz düşüncelerle zaman kaybedersiniz.

AKREP: Haftanın en önemli konusu kendiniz, görünüşünüz, kişisel gelişiminiz ve kendinizi ifade etme tarzınız olmalı. Bunlara olabildiğince odaklanın. Eş-aile-kariyer konuları bir hayli meşgul edici etkilerle ilginizi talep etse de, en doğrusu kendinize odaklanmanız. Otoriteleriniz yada baskıcı eşiniz bu hafta baskılarını arttırabilir. Ortaklık ilişkilerinizde tartışmalar başlayabilir. Evinizle ilgili düzenlemelerde yanılabilirsiniz. Bütün bunların yerine aynaya bakın ve görünüşünüzle ilgilenin. Venüs arkadaşlık ve grup üyelikleri alanında gerileyecek. Eski arkadaşlar veya üyesi olduğunuz guplarla ilişkileriniz canlanabilir.

YAY: Yakın çevrenizde, kardeşlerinizde ve akrabalarınızda görülen rahatsızlıklar Neptünyen yani zehirlenme şeklinde olabilir. Bu hafta sağlık konularıyla ilgilenebilir, bir hayli yorulabilirsiniz. İş alanınızda hareketlilik bitmiyor. Çalışıyorsanız aynı hafta içinde hem yurt içi hemde yurt dışı seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle yurt dışı ilişkilerinizde bütn hafta güç sizde olacak, ne derseniz o olacak. Bu arada dikkatinizi bilinçaltı düşüncelerinize yöneltin. Gerçek düşmanın orada bir yerde saklandığını fark edebilirsiniz. Venüs kariyer alanınızda gerileyecek. Eski mevkiniz yeniden teklif edilebilir, eski yöneticilerinizle tekrar çalışabilirsiniz.

OĞLAK: Finansal konularda kandırılmaya uygun bir hafta. Bir yandan alacaklarınız engellenirken, öte yandan kazançlar hanesi umduğunuz kadar ışıltılı olmayabilir. Bu sırada aşk yaşamınız gerilimle sürebilir. Çocuklarınız varsa aranızdaki ilişkide sıkıntılar ortaya çıkabilir. Bütün emsele sizin para konusundaki gergin haliniz aslında. Bu hafta arkadaşlarınıza, onların sorunlarına ve davetlerine odaklanarak geçirirseniz, sıkıntılarınızın çözümünüde bulacaksınız. Venüs uzak yolculuklar, eğitim ve hukuki işler alanınızda gerileyeek. Yeni eğitim programlarına katılak yada seyahat etmek keyifli gelmeyecek.

KOVA: Hayaller ülkesinde dolaşır ve hiç çıkmak istemez gibi bir haliniz var. Sık sık yanıldığınızı fark edip gerilebilirsiniz. Ev, yuva, aile konularında yorulmadan uğraşıyorsunuz. Mantıklı kararlar alabiliyorsunuz. Yakınlarınız, ortağınız yada partneriniz ise yalnız bırakmış gibi. Destekleyici tavır göremiyorsunuz. Bu gerilimli durumda önerim: karyerinize odaklanmanız. Güçlü arkadaşlarınız diğer konularda desteklerini esirgemeyecekler. Hafta sonunda bklenmedik iş anlaşmaları yapabilir ve umulmadık miktarda para kazanabilirsiniz. Venüs ameliyatlardan kaçınmanız, alaaklarınızı tekrar düşünmeniz konularında uyarıyor.

BALIK: Genel sağlığınız hafta boyunca sıkıntılı anlar yaşamanıza sebep olabilir. Alerji, diş ve kemik sorunları, böbrek yada bağımlılık konuları gündeminizde çok önemli bir yer tutabilir. Hapishane ve hastanelerle bir şekilde ilişkiniz olacak. Yakın çevrenizle, kardeşleriniz yada komşularınızla tartışmalar sağlığınızı bozabilir. Bunun yerine uzak yollara ve seyahatlere odaklanın. Yurtdışı ilişkilerinizi yeniden canlandırın. Yeni felsefeler okuyun. Öğrenmek bu dönemde yapılacak en doğru şey. Venüs yakın ilişkiler ve evlilik alanınızda gerilerken eski eşinizle yada partnerinizle ilişkinizi yeniden canlandırabilirsiniz. Haftasonunda aşk ilişkilerinizde beklenmedik süprizler sevindirici olacak.