Tuesday, July 04, 2006

TEMMUZ AYI ASTRO-BAKIM TAKVİMİNİZ

Temmuz yaz aylarının en sıcağı, en yakıcısı. Yengeç ve Aslan burcu dönemi.

Deniz, güneş, kum, tatil, romantik ve eğlenceli geceler, yaz akşamları, yelkenli, koy, kumsal, mehtap, rakı, buzlu soda, buz gibi bira, coca-cola, zeytinyağlı yemekler, koruma faktörü, güneş yağı, şapka, yanık ten, terlik, mayo izi, yıpranan saçlar, ıslak saçlar, jöle, hafif makyaj, açık renkler, beyaz, pembe, mavi, geceleri siyah...Liste uzar gider.

Dinlenme eğlenceyle birleşir, dinlenme yıpranmayla kavuşur ve bu sıcak ay sonunda tatile giden herkesin görünüşü değişir. Bakalım değişim ve romantizm için en uygun günler hangileriymiş.

AY’IN KONUMU VE AŞK

10 Temmuz: Merkür durağanlaştı ve Ay Boğa burcunda. İlişkinizi sorgulamadan, hissetmek, yaşamak ve evde hoş bir zaman geçirmek için partnerinizi davet etmeniz yeter.

13.Temmuz: Hem Ay, hem Güneş Yengeç burcunda ilerliyor. Merkür gerilemesi bitti. Evde veya dışarda ev yemekleri yemek, ev yapımı şarap içmek ve şefkatli konuşmalar yapmak için idela bir gün.

20.Temmuz:
Ay Terazi burcunda ilerlerken, Venüs de henüz gerilemediği için ilişki kurmak, ilişkiyi ciddiyete taşımak için harika bir akşam. Mum ışığı, şık yemekler ve itiraflar için uygun bir gün.

AY’IN KONUMU VE DİYET

14.Temmuz: Merkür gerilemesinin sona erdiği ve Yengeç burcunda doğan Yeniay’ın etkisinin başladığı bu gün, diyete başlamak için mükemmel.

15.Temmuz: Venüs Başak burcuna girdi ve Ay Aslan burcunda. Vejeteryan diyetler ve sağlıklı beslenmeye başlarsanız faydalanabilirsiniz.

30.Temmuz: DolunAy Kova burcunda. Venüs geriliyor olacağı için kendinizi beğenmiyorsunuz. Dolunay’ın etkisiyle denenmemiş bir diyete başlayıp yararını görebilirsiniz. İçki limitinizi yeniden belirleyebilirsiniz.

AY’IN KONUMU VE SAÇLARINIZ

8.Temmuz: Ay Koç burcunda. Kısa saçlarınızı her zamanki gibi taramayın. Jöleyle yeni ve farklı bir şekil verin. Denemeye deydiğini göreceksiniz.

19.Temmuz: Ay Başak burcunda. Saçlarınıza bitkisel maske uygulamak sonrasında kurutup, imitasyon çiçeklerle şıklaştırmak bugun hoşlanacağınız sonuçlar almanızı sağlar.

20.Temmuz: Ay Terazi burcunda saçlarınızın rengini açmak yakışacak. Az miktarda limon suyunu suyla karıştırıp saçlarınıza sürün. Güneşte kalan saçlarınızın doğal şekilde açıldığını fark edeceksiniz.


AY’IN KONUMU VE MODA

7.Temmuz: Ay Koç burcunda. Farklı renkleri bir arada kullanmayı deneyebilirsiniz. Yakışanı seçmek bugun kolay olacak.

12.Temmuz: Eski kıyafetleri yenilemek Ay İkizlerden geçerken keyifli olur. Yaratıcılığınızı ve el becerilerinizi gösterin.

16.Temmuz: Ay Aslan burcunda. Moda olanı yeniden araştırmak ve sonbahar modasıyla ilgilenmek için iyi bir gün.


AY’IN KONUMU VE SAĞLIK

5.Temmuz: Ay Balık burcunda. El ve ayak bakımı için ideal bir gün. Sıcak suda beklettiğiniz ayak ve ellerinizi kremle ovun. Ardından tırnak derilerinizi yavaşça ileri itin. En sevdiğinizi ojeyi sürdüğünüzde 15 dakika içinde manikür ve pedikür işlemleri tamamlanmış olacak.

23.Temmuz: Ay Akrep burcunda. Tere tohumu hem zayıflamanıza yardım eder hemde afrodizyak özelliği vardır. Aç karnınıza az miktarda balla karıştırıp yiyin. Üstüne su içmeniz yeterli.

25.Temmuz: Spora başlamak ve ya ağır bir egzersizi denemek için Ay Yay burcundan geçerken idealdir. Satürn de dayanma gücünüzü arttırıyor olacak.

AY’IN KONUMU VE CİLT BAKIMI

11.Temmuz: Ay İkizler burcunda. Yeni şeyler denemek için olumlu bir gün. Cildinize yaz meyvelerinin kabuklarıyla maske yapabilirsiniz. Örneğin muz kabuğuyla yüzünüzü kaplayın. 15 Dakika bekleyin ve ılık suyla yıkayın.

17.Temmuz: Ay Başak burcunda. Bahçenizde solmaya başlayan çiçekleri toparlayıp, kendi hazırlayacağınız karışımla cildiniz için dinlendirici çay yapabilirsiniz. Menekşe eklemeyi unutmayın.

25.Temmuz: Güneşle uyumlu Ay Yay burcunda. Bir miktar maden suyunu, buz kabında dondurun ve her sabah cildinize buz kompresi yapın. Kırışklıkların süratle azaldığını göreceksiniz.


Not:Evsiz Hayvanlar derneğine küçük bir yardım karşılığında horoskop analizinizi edinebilirsiniz.

Not: Kapsamlı horoskop seçenekleri için lütfen maille ulaşın.
sukarakus@gmail.com