Sunday, July 02, 2006

KAVUŞMA VE TAMAMLANMA HAFTASI (2-8 Temmuz)




2-8 Temmuz Astroloji Yorumları

Geçen Haftaki astroloji yorumlarımı okuyanlar hatırlayacak. Cumartesi Oğlak burcunun 8.derecesinde bir Dolunay’ın meydana geleceğini, bu Dolunay’ın uzun süren sorumluluk ve görevlerin tamamlanması, bir çeşit emeklilik anlamına geleceğini vurguladım. Dolunaylar 5 gün öncesinden 5 gün sonrasına dek etkilidirler.

Geçen haftanın haberlerine göz attığımızda 10 yıldır İngiltere de başbakanlık yapan Blair’in 27 Haziran da hem başbakanlıktan, hem de İşçi Partisi Liderliğinden ayrılacağını açıklaması Dolunay’ın olağan sonuçlarından biri oldu.

Bu hafta da, Cuma gününe dek Dolunay’ın etkisini hissediyor olacağız. Tamamlanmalara veya sonlanmalara tanık olacağız.

Hafta boyunca 3 önemli açı etkisi bizi sarsacak. Ne tesadüftür ki, bütün açılar kavuşum. Yani etkin 2 gezegenin kavuşması, bir araya gelmesi..

İki gezegen kavuştuğunda, bir araya geldiğinde, bazen olumsuz, bazen de olumlu etki yaratır. Birbirini seven iki kişinin bir araya gelmesi nasıl bir mutluluk duygusu yaratırsa, 2 uyumlu gezegenin bir araya gelmesi de öyle uyumlu, hoş sonuçlar yaratır. Birbirinden nefret eden iki insanın bir araya gelmesi gibi, anlaşamayan 2 gezegen de birbiriyle savaşır, tartışır, negatif enerji saçar.

Satürn-Venüs kavuşumu: Sabrın ve disiplinin planeti Satürn, Aslan burcunda Venüs’le kavuşacak. Yaratıcı projelerin artacağı, çocuklarla ilgili gelişmelerin ortaya çıkacağı, aşk yaşamında aşırı katılık yerine sevecenliğin beklenebileceği bir dönem vurgulanıyor. Bir yandan kısıtlama ve ertelemeler yaşanırken, öte yandan içinizdeki sevginin büyüdüğünü fark edebilirsiniz. Finansal konularda biriktirme, üretme, şans yaşayabilirsiniz.

Güneş-Merkür kavuşumu: Yengeç burcunda gerileyen Merkür, Güneş ile kavuşum açısını sürdürecek. Düşünceleri toparlamakta sıkıntı yaşayanlar için rahatlatıcı bir hafta. Ancak Güneş’in yaktığı Merkür, düşünceler yerine egoya odaklanmayı tercih etmemize sebep olacak.

Uranüs-Ay kavuşumu: Bu açı 6 Temmuz Cuma günü etkin. Ne yapacağı belli olmayan, şaşırtıcı Uranüs de geriliyor. Bu sırada Ay’ın Uranüs’ü yakalaması ve kavuşum açısı oluşturması, beklenen ama gerçekleşmeyen değişimlerin duygusal hayatımızı sarsacağı anlamını taşıyor. Bununla birlikte daha önce yaşadığımız değişimleri kabullenmek için böyle bir sarsıntı iyi de olabilir. Ani gelişmelere hazır olmalısınız. Ne olursa olsun duygularınız böylesi bir açıdan etkilenecektir.

Bununla birlikte Satürn-Neptün karşıtlığı ay boyunca etkisini azaltarak gücünü göstermeye devam edecek. Geçen haftadan süregelen; Venüs-Neptün karşıtlığıda bu haftamızı etkilemeyi sürdürecek. Gerçekçilikle-hayalperestlik, disiplinle- uyuşma arasında git geller yaşamayı sürdüreceksiniz. Hayaller hayal kırıklıklarına dönüşebilir. Yaratıcı ve sanatsla aktiviteler artışını sürdürecek. Geçtiğimiz haftalarda yeni albümlerini satışa sunan sanatçıların sayısındaki artık sürecek gibi görünüyor.

Not:Evsiz Hayvanlar Derneğine yapacağınız küçük bir yardım karşılığında horoskop analizinizi edinebilirsiniz.

Not: Kapsamlı Doğum Haritası seçenekleri için maille ulaşın. sukarakus@gmail.com

YÜKSELEN BURCUNUZU DA OKUYUN!

KOÇ: Yöneticiniz Mars, Pazartesi Merkür’e göz kırpıyor. İletişim sorunlarını, yanlış anlamaları gidermek için iyi bir gün. Evle ilgili harcamalarınızı dengeleyebilir, ertelenen sözleşmelerinizi imzalayabilirsiniz. Bu hafta başlayan yeni tanışıklıkların uzun vadeli olması mümkün. Perşembe kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak, bilinçaltı çözümlemelerinizi tamamlamak için biraz para harcamanız yada hastane, hapishane gibi alanlarda çalışanlardan para kazanmanız olası. Pazar uzak yollardan gelen bir sevgili mutluluk duygusuyla dolmanızı sağlayabilir. Çocukları olanlar için kavuşma zamanı olabilir. Eviniz ve yuvanızla ilgili kayıp evraklar bulunabilir, geçmişten gelen sıkıntılar bu hafta çözüm bulabilir. Dolunay kariyer alanınızda sonuca ulaşmanız veya sonlandırmalar için bu haftada etkisini sürdürüyor olacak.

BOĞA: Burcunuzda yol alan Mars enerjinizi yenilemenize yardım ediyor. Kardeşlerinizle ilişkilerinizi düzeltmek için Pazartesi fırsat bulabilirsiniz. Perşembe kadın dostlarınızla karşılıklı destek içinde bulunacaksınız. Bu sizin enerjinizi arttıracak. Ev ve aile içinde ertelenen sorunlara çözümler üretmeniz hafta boyunca mümkün. Yöneticiniz Venüs, Perşembe kariyer yaşamınızla ilgili gelişmelerin olumsuz yönlerini görmenizi sağlayacak. Zorlamalar kazanca dönüşebilir. Pazar ev ve emlak işlerinizi paraya dönüştürmeniz veya bu konuda köklü değişimler yaşamanıza sebep olacak etkiler altındasınız. Ev kazalarına dikkat etmeniz gerekiyor. Cuma bir arkadaşınızın sürprizi, hoşunuza gidecek nitelikte. Hem çok şaşıracak hemde çok sevineceksiniz. Dolunay uzak yolculuklar ve eğitim alanlarında sonuca ulaşmanız için bu haftada fırsat sunmaya devam ediyor olacak.

İKİZLER: Yöneticiniz Merkür, para, mal, mülk konularında gerilemeye devam ediyor. Yanlış hesaplar veya kayıplar, bu haftada can sıkıcı olmaya devam ediyor. Aniden karşınıza çıkan fırsatlar sevindirici olabilir ancak egonuzu öne çıkarırsanız kaçan balık büyük olacak. Kendinizi frenlemeli ve akılcı tutumunuzu sürdürmelisiniz. Reklam çalışmalarınızda önemli bir adım atabilmek için, kadınlardan destek görebilirsiniz. Alacağınız her desteğin uzun vadeli sonuçları olacak. Yurt dışı çalışmalarınıza önemli katkı sağlayabilecek. Sunulacak destekler veya sadece reklam çalışmalarınız sayesinde ortaklık anlaşması yapmaya karar verebilirsiniz. Partneriniz/ortağınız ummadığınız kadar güçlü ve baskıcı. Dolunay ortak paralar ve ölüm alanlarında tamamlanma yaşamanız için bu haftada etkilemeye devam ediyor olacak.

YENGEÇ: Pazartesi erkek arkadaşlarınızın desteğini alarak, bazı işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Salı iş yaşamınızla ilgili önemli bir olay heyecanlanmanızı sağlayacak. Bu bir fırsat kaçırmayın. Çarşamba finansal konularda hareketli bir gün. Bir kaybedip bir kazanabilirsiniz. Perşembe iş alanınızda hoşunuza gitmeyecek gelişmelerden rahatsızlık duyabilirsiniz. Biraz bekleyerek gereken değişimlerin gerçekleşeceğine tanık olabilirsiniz. Cuma aniden yolculuğa çıkabilir veya hukuki anlaşmalara mecbur kalabilirsiniz. Bu tamamen sürpriz ve spontan gelişecek. Pazar önemli bir meblag kazanabilirsiniz. Dolunay evlilik ve ortaklık alanınızda sonuca ulaşmanız için bu haftada fırsat sunmaya devam ediyor olacak.

ASLAN: Pazartesi aşırı hızlı düşünceler ani keşifler yapmanıza yardım edebilir. Sağlığınızla ilgili düşüncelerinize dikkat edin. Hafta boyunca entellektüel gelişiminize önem verecek, daha fazla okumak ve öğrenmek isteyeceksiniz. Kariyer konusunda bir süre kavgacı, savaşçı veya söz dinlemez bir tutum sergileyebilirsiniz. Şimdilik mücadeleniz hoşunuza gitse de, dikkatli olmayı deneyin. Cuma aniden ortaya çıkan bir ödeme canınızı sıkabilir. Yada tam tersi ödüllndirildiğinizi öğrenebilir ve çok şaşırabilirsiniz. Hafta sonunda aşk, çocuklar ve yaratıcı projeler alanınızda gerçekleşen açı, gücünüzü gösterme fırsatı sunacak. Dolunay iş ve genel sağlık alanlarında sonuca ulaşmanız için bu haftada fırsat sunmaya devam ediyor olacak.

BAŞAK: Sağlıklı ve dikkatli olmak için yeterince kararlı davranabileceksiniz. Ancak gerileyen yöneticiniz Merkür hala egonuzun altında kalıyor ve arkadaşlarınızla ilişkiler konusunda yanlışlıklar yapmanıza sebep olabilir. Sağlığınıza özen gösterirken, dostluklarınızı zedeleyebilirsiniz. Zehirlenme, yanlış tedavi gibi sağlık sorunlarına dikkatli olun. Bazı dostlarınız için uzak yolculuklara çıkmanız veya farklı felsefelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Perşembe ev, yuva alanınıza dikkat etmelisiniz. Aşırı güvenli tutumlar veya risk alma hevesi zararınıza sonuçlanabilir. Cuma yakın ilişkiler, ortaklık veya danışmanlarınızla ilgili sürpriz bir haber alabilirsiniz. Dolunay aşk ve çocuklar alanlarında sonuca ulaşmanız için bu haftada fırsat sunmaya devam ediyor olacak.

TERAZİ: Yöneticiniz Venüs, hafta boyunca arkadaşlar alanınızda yaşlı dostlarınızdan ciddi yardımlar almanızı sağlayacak. Bu dostlarınızın projelerinize müdahele etmesine izin vermezseniz sorun çıkmaz. Aşk ilişkilerinizde yanılmanız olası. Özellikle Çarşamba günü dikkatli olmalı, içinizde yükselen sevgiyle yanılmamalısınız. Cuma iş ortamınız veya iş arkadaşlarınız yada yanınızda çalışanlarla ilgili beklenmedik gelişmeler ortaya çıkabilir. Pazar bu hafta dinlenme günü değil. Yakın arkadaşlarınızdan biri reklam çalışmalarınıza destek olabilir. Komşularınızdan biriyle dirsek temasında bulunabilirsiniz.
Dolunay ev, aile alanınızda sonuca ulaşmanız için bu haftada fırsat sunmaya devam ediyor olacak.

AKREP: Arkadaşlarınızla yolculuk veya eğitim konularında ortak çalışmalar içine girebilirsiniz. Ancak kişisel tercihleriniz onlarınkinin önüne geçebilir ve bu durumdan zararlı çıkabilirsiniz. Bununla birlikte ortaklık veya ev arkadaşlığı planlarınız varsa şimdilik karışık etkiler altında olduğunuzu bilin. Bu konuya daha sonraki haftalarda karar vermeniz yerinde olur. Aile büyüklerinizle ilgili sorunlar kısa bir süre olumlu gelişmelerle askıya alınabilir. Bu gelişmelere dikkat edin. En zor anlarınızda işinize yarayabilir. Cuma aşk ve çocuklarla ilgili konularda çok sevindirici sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Pazar finansal gelişmeler açısından özel bir gün.Dolunay kısa yolculuklar, reklam çalışmaları alanlarında sonuca ulaşmanız için bu hafta da fırsat sunmaya devam ediyor olacak.

YAY: Pazartesi kazanılmış ve ertelenmiş ödemelerinizi almak için, hoş bir fırsat elinize geçebilir. Bununla birlikte ertelenen seyahatlerinizi de gündeme getirebilirsiniz. Salı gezip görmek ve uzak akrabalarla canlanan ilişkiler keyif verecek. Çarşamba duygularınız kısa bir süre çelişkili ve yorgun hissetmenize sebep olacak. Perşembe ev ve aile içinde başlayan gerilime dikkat edin. Bu konu uykunuzu kaçırabilir ve Cuma günü hiç hoşunuza gitmeyen bir sürprize dönüşebilir. Pazar günü edineceğiniz bilgiler bambaşka bir insana dönüşmenizi, görünüşünüzde ve yaşam tarzınızda köklü değişiklikler yapmanızı sağlayacak. Dolunay para, mal, mülk alanınızda sonuca ulaşmanız için bu haftada fırsat sunmaya devam ediyor olacak.

OĞLAK: Cumartesi gerçekleşen Dolunay kişisel gelişim alanınızda bir tamamlanma yaşatmak için bu haftada etkin olmaya devam ediyor olacak. Pazartesi partnerinizle ve varsa çocuklarınızla ilişkilerinizde olumlu, mutlu bir gün yaşanacak. Finansal konularda yaşadığınız hayal kırıklıkları ve ertelemeler hafta boyunca tekrar gündeme gelecek ve çözüm yolları bulacaksınız. Özellikle Salı günü alacağınız para yada mal moralinizi düzeltebilir ve sağlığınızın iyiye gitmesini sağlayabilir. Çarşamba zorlu bir güne dönüşecek. Perşembe zorlukları aşmak için hem partneriniz hemde varsa çocuklarınız destek verecek. Kendinizi yeni projelerle oyalamanız da olası. Perşembe kısa yolculuklar yorucu geçebilir. Cuma kardeşlerinizle veya komşularınızla ilgili bir habere çok şaşırabilirsiniz.

KOVA: Pazartesi hem evinizle ilgili işlere odaklanacak hemde iş yaşamınızda süratli bir gün geçireceksiniz. Hafta boyunca partnerinizle ilişkinizi düzenleme yada yeni bir ilişkiyle ilgili heyecan duyumsama olasılığınız var. Burcunuzda ilerleyen Neptün hayal gücünüzü formda tutuyor. Özellikle Pazar günü partnerinizle birlikte çıkacağınız kısa yolculuklar keyfinizi yerine getirebilir. Salı yakın arkadaşlarınızın desteği daha iyi hissetmenize ve bazı koşullarınızı düzeltmenize yardım edecek. Çarşamba sıkıntılı duygular zaman zaman ruhunuzu yoklayabilir. Perşembe iyi dostluklarınız aniden sarsıntı geçirebilir. Geçici bir durum üstünde durmayın. Cuma finansal gelirler alanınızda özel bir sürpriz bekleyin. Dolunay kötü alışkanlıklar alanınızda sonuca ulaşmanız için bu haftada fırsat sunmaya devam ediyor olacak.

BALIK: Pazartesi bir tatil havası yaşayacak, kısa yolculuklara çıkacak ve partnerinizle ilişkinizi geliştirebileceksiniz. Eğlenmek için haftanın en ideal günü. Sağlık sorunlarınız varsa bu hafta tedavi seçeneklerine yönelin. Alerji, diş, kemik problemlerinizde özel ve zorlamayan çözümler bulunabilir. Çarşamba sağlığınızla ilgilenmek yerine dinlenmeye çalışın. Perşembe kariyerinizle ilgili düşünceleriniz bir süre canınızı sıkabilir. Geçici bir süreci büyütmeyin. Cuma burcunuzda gerçekleşen Uranüs-Ay kavuşumu öngörülemez bir haberin şokunu getiriyor. Sürpriz haber yaşam tarzınızı yada görünüşünüzü etkileyecek. Pazar yine işinize ve kariyerinize odaklanabilecek ve gerçek gücünüzü gösterme fırsatı bulacaksınız. Dolunay arkadaşlık alanınızda sonuca ulaşmanız için bu haftada fırsat sunmaya devam ediyor olacak.