Saturday, June 24, 2006

Oğlak burcunda, yumuşacık bir Dolunay gerçekleşiyor!


25 Haziran- 1 Temmuz haftası Astroloji Yorumları

Hafta boyunca; Merkür, Jüpiter, Uranüs, Neptün ve Plüton geriliyor olacak.

Mars Boğa burcuna geçti. 7 Ağustos’a dek Boğalara enerji, canlılık, ataklık getirirken harcamalarının da artmasına sebep olacak. Mars'ın avantajlarından Başak ve Oğlaklar da yararlanacak.

30 Haziran Cumartesi günü, Oğlak burcunun 8.derecesin de gerçekleşen Dolunay, uzun vadeli sorumluluk ve görevlein tamamlanacağını, yönetimde olanların emekli olaileeğini, kanun ve düzenlemelerdeki sürecin tamamlanacağını, duygusal ifade güçlüklerinizi çözümleyebileceğinizi, süregelen sadık ilişkilerinizin evliliğe dönüşebileceğini vurguluyor.

Dolunay’ın etkisi 5 gün öncesinden yani Salı gününden itibaren görülecek. Haftaya Perşembe gününe kadar da etkili olacak.

30 Aralık ( +/- 5 gün )
29 Nisan (+/- 5 gün )
1 Eylül (+/- 5 gün )

Doğumlular Dolunay’ın etkisini avantaj olarak yaşayabilecekler.

Dolunay’a eşlik eden açılar hafta boyunca etkili olacak:

Satürn-Venüs birleşimi: Duygusal yanınızla gerçekçilik anlayışınızı kombine edebileceğinizi, finansal konularda uzun vadeli ve yatırıma dönük planlar yapabileceğinizi, aşk ilişkilerinizde ve yakınlarınızla ilişkilerinizde süreklilik sağlayabileceğinizi belirtiyor. Bununla birlikte ümitsiz aşklara yönelme veya daha yaşlı kişilerle ilişki kurma eğilimi de artabilir.

Venüs-Neptün karşıtlığı: Hayal perest davranışların hayal kırıklığına yol açabileceğini ifade ediyor. Arzulu aşklar yanlış yargılar bilinç bulanıklıkları, yanlış kararlar veya yanlış tedaviler bu dönemde her zamankinden fazla sıkıntı sağlayabilir. Bununla birlikte bu açı sanatsal yaratıcılığı destekleyecek ve farklı bir bakış açısı kazanımı sağlayacaktır.

Güneş-Merkür kavuşumu: Merkür geriliyor ve bununla birlikte canlandıran etkisiyle Güneş, düşüncelerimizi destekliyor. Bu kavuşum gerilemenin etkisini hafifletirken ani yanmalar, düşüncelerin ateşlenmesi hoşa gitmeyen sonuçlara sebep olabilir.

Satürn-Neptün karşıtlığı: Uzun süredir devam eden bu açı, Dolunay günü etkisini doruk noktada hissettiriyor olacak. Güvenlik veren yapıların dağılması, Dolunay’ın önemli sonuçlarından biri. Yaşlı ve önemli konumdaki insanlar aniden desteklerini çekebilirler. Sezgi dünyanızla, gerçek dünya arasında yolunuzu şaşırabilirsiniz ve boşlukta dolaştığınız hissiyle kalabilirsiniz.


YÜKSELEN BURCUNUZU DA OKUYUN

KOÇ: Mars para alanınıza geçti. Finansal konularda atak, çalışkan ve akılcı davranabileceksiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Dolunay, kariyer alanınızda meydana geliyor. Babanızla, yöneticilerinizle, (çalışmıyorsanız eşinizle) sorunlarınızı sonuçlandıracaksınız. Bu durumun çözüm olup olmadığı, iletişimin ne kadar doğru kurulduğuna bağlı. Ev, aile alanınızda başlayan tartışmalar yanlış anlaşılmalar, olumsuz sonuçlara götürebilir. Aşk yaşamınızda baskı hissettirecek olaylar ortaya çıkabilir. İlişkinizi bir süre yalnız yaşamak zorunda kalablirsiniz. Ya da yeterince sevilmediğiniz duygusuyla sarsılabilirsiniz. Bu hafta dostlarınızın desteğini alırken yanlış yönlendirmelerin kurbanı olmamaya dikkat etmelisiniz.


BOĞA: Mars Ağustos’un ilk haftasına dek sizinle. Enerjik, canlı ve yorulmaz hissedeceksiniz. Öfkenizi ve harcamalarınızı kontrol etmeniz de gerekiyor.

Dolunay, seyahat, eğitim ve hukuki işler alanınızda meydana geliyor. Deniz yolculuklarına çıkabilir, yurt dışı işlerinzi başlatabilir yada hukuki sorunlarınız için çözüme ulaşabilirsiniz. Bu özel Dolunay’da iletişim sorunları yaşamamak için evraklarınızı tekrar kontrol etmeli, unutmamak için not etmeli ve yakın çevreizle tartışmaktan kaçınmalısınız. Komşularınızla tartışmanız taşınma düşüncelerinizi tetikleyebilir. Aile bireylerinden birinin, hastalıkları veya para kaybıyla uğraşabilirsiniz. Gerçekçilik anlayışınızı koruyun ve moralinizin düşmesine izin vermeyin. Bu süreç Ağustos’ a dek sürecek. Enerjinize uzun süre ihtiyacınız olacak.


İKİZLER: Mars enerjinizi düşürmek üzere bilinçaltı ve dinlenme alanınıza geçti. Bu dönemde sizden dinlenmeniz ev bilinçaltınızı tmizlemekle uğraşmanız bekleniyor.

Dolunay; telif, ikramiye, prim, nafaka gibi çalışılmadan kazanılan paralar alanınızda gerçekleşiyor. Nafaka, telif gibi bir geliri talep ettiyseniz, sunuç alabilirsiniz. Bununla birlikte ikramiye veya piyango kazanmak için de oldukça doğru bir döneminiz. Bu kazanç için, öncelikle siz çok harcamamaya dikkat etmelisiniz. Aşırı alışverişleriniz için uygun bir dönem de olmadığınızı hatırlatıyorum. Yakın çevrenizde bulunan yada uzak akrabalarınızdan yaşlı ve sevimli olanların sıkıntılarını paylaşacağınız bir hafta olacak. Eğitimi süren İkizler elemanlarını hayallerini gerçekleştirebilecek.


YENGEÇ: Mars arkadaşlık alanınıza geçti. Erkek arkadaşlarınızdan alacağınız destek bu dönemde artacak. Bununla birlikte zaman zaman sıkı dostlarınızla tartışmalar içine gireceksiniz.

Dolunay; yakın ilişkiler, evlilik ve ortaklık alanınızda meydana geliyor. Evlenebilir, iş ortaklığı kurabilir yada ayrılma kararı alabilirsiniz. Ayrılma kararınızı uygulamak için Merkür’ün düzelmesini beklemenizde yarar var. Yanlış anlamalara ve yanlış ifade etmeye açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Finansal konularda sıkıntılı hava biraz olsun dağılıyor. Beklediğiniz ödemeleri bu hafta alabilirsiniz. Hafta boyunca sağlığınıza dikkat etmeli, zehirlenme, su baskını gibi sorunlara karşı tetike olmalısınız. Yanlış ameliyat ve yanlış teşhis ihtimalleri nedeniyle çok acil olmayan sağlık çözümlerini bir süre daha ertelemenizde yarar var.


ASLAN: Mars kariyer alanınıza geçti. Evlilik yaşamınız ve kariyer yaşamınız cesaret gösterilerinize sahne olacak. Bir süredir yükselmek veya evlenmek dileğindeyseniz, aradığınızı bulabilirsiniz. Tartışmalardan kaçının.

Dolunay; iş ve genel sağlık alanınızda gerçekleşiyor. Sağlıkla ilgili kontrollee başlayabilirsiniz. Diyete başlamak için mükemmel bir dönem. Başlayacağınız sağlık programı uzun süreli ve yararlı olacak. Sağlığınızla ilgili ir sorununuz yoksa, iş alanınızda bir değişime hazırlanın. İş yerinizi taşıyabilir, iş arkadaşlarınızı değiştirebilir yada uzun zamandır almayı istediğiniz ofis araçlarına sahip olabilirsiniz. Kötü alışkanlıklarınıza nokta koyabilir, bilinçaltınızla yüzleşebilir yada sadece dinlence tatiline çıkabilirsiniz. Burcunuzda yol alan Venüs, finansal kararlarınızı ve gelirlerinizi uzun vadeli kılmak için yardım ediyor.


BAŞAK: Mars, uzun yolculuklar, eğitim ve sertifika programları, yurt dışı ticaret, hukuki işler alanınızı güçlendirmeye başladı. Seyahatleriniz sıklaşabilir, hukuki konularda hakkınızı almak için fazlasıyla mücadele edebilirsiniz.

Dolunay; aşk, çocuklar, yaratıcı projeler ve eğlence alanınızda gerçekleşiyor. Aşk diliyorsanız, önümüzdeki haftaya kadar sürecek olan 10 günlük dönemde yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bebek sahibi olmak bu dönemin alternatif etkilerinden birisi. Bir diğeri de, süregelen projelerinizin sonucunu almaya başlamanız. Projelerinizi tamamlayabilir, teslim edebilirsiniz. Bu konuyla ilgili arkadaşlarınızın önerilerine kulak asmayın. Bu sıralarda dostlarınızın muhakeme yeteneğinde zayıflama var. Bilinçaltınıza ve rüyalarınıza özellikle dikkat etmelisiniz. Bazı sağlık sorunlarınızı haber veriyor olabilir. Alerjik sorunlar nüksedebilir.


TERAZİ: Mars, ortak paralar ve çalışmadan kazanılan gelirler alanınızda, telif, ikramiye veya nafaka gibi kazançlarınızı alabilmeniz için çalışacak. Ameliyatlarınızı ertelemeniz gerekiyor.

Dolunay; yuva, eile, ev alanınızda taşınma, eşya yenileme veya tadilat gibi işlerinizin tamamlanmasına yardım edecek. Ale büyüklerinizden yardım almaya çalışmayın. Şu dönemde yanlış anlaşılmalara açıksınız ve amaçlarınızı fark etmekte zorlanacaklar. Yapmak istediklerinize karşı çıkabilirler. Onlardan destek almak için biraz daha bekleyin. Olgun dostlarınızla genç olanlar ele ele verecek ve hayallerinizin aşkıyla tanıştırmak için harekete geçecekler. O’nu yakından tanıyanların fikrini alın ama kendi gözlemlerinize daha fazla güvenin. Kendi kendinize tanımak için, uzun bir dönem planlayın.


AKREP: Mars, evlilik ve ortaklık alanınızda eksik olan partneri aramak için güç verecek. Neye ihtiyacınız varsa, bu dönemde bulam çabalarınızı arttırabilirsiniz.

Dolunay; yakın çevre, iletişim, reklam çalışmalarınız alanında meydana geliyor. Bu çalışmalar için uzak yolculuklara gidebilirsiniz, taşınabilirsiniz, çevrenizle vedalaşabilirsiniz. Süregelen reklam çabalarınızı sonuca ulaştırabilirsiniz. Yakınlarınızdan belkide ailenizden birinin sağlık problemleri bu hafta dikkatinizi talep edecek. Hafta içinde sorunun sandığınız kadar önemli olamdığını anlayabilirsiniz. Sakinliğinizi koruyun ve bu problemin zaman zaman can sıkıcı boyutlara ulaşabileceğini unutmayın. Ailenizin yardımıyla arzu ettiğiniz bir eve yada mülke kavuşabilirsiniz.


YAY: Mars, iş ve genel sağlık alanınızda yol almaya başladı. Br yandan sıkı bir çalışma temposu yakalayacak ve iş alanınzda rakiplerinize nefes aldırmayacaksınız. Öte yandan, kazalara açık olacaksınız.

Dolunay;para ve mal, mülk alanınızda gerçekleşiyor. Üstünde çalışığınız bir müşteriyle anlaşmaya varabilir, maaş alabilir, sürekli gelir elde edebilirsiniz. Yada gelirlerinizden birine veda edebilirsiniz. Her ne şekilde olursa olsun bir sonuca ulaşmış olacak ve durumunuza netlik kazandıracaksınız. Bebek sahibi olmak, evlenmek de diğer alternatifleriniz. Adınızı duyurma çabalarınız, uzak yollardan hakkınızda alaağınız sevimsiz haberlerle kesintiye uğrayabilir. Bazı sansasyonel olayların sıkıntısını zaman zaman yaşayacaksınız. Bu dönemde kısa bir tatil iyi gelebilir.


OĞLAK: Mars, aşk, çouklar ve yaratıcı projeler alanınızı renklendirmeye başladı. Yalnız Oğlaklar bu dönemde, aşka ulaşmak için daha fazla çabalayabilirler. Çocuklarınızla tartışmalar içine girmekten kaçınmalısınız.

Dolunay; burcunuzda gerçekleşiyor. Kendinizi, kişisel ifadenizi ve görünüşünüzü yenilemek için uygun bir dönem. Ancak yakınlarınızın varsa partneriniz ve ortağınızın desteğini beklemeyin. Aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir ve kararlarınızı tek başınıza uygulamak zorunda kalabilirsiniz. Finansal konularda sıkı bir haftaya hazırlanın. Kandırılma ve yanılmalar, gerçekçi davranamazsanız başınıza dert açabilir. Havadan geldiğini düşündüğünüz bir parayı elinizden kaçırabilirsiniz. Ya da tam tersi, uzun vadeli ve seveceğiniz bir geliri tamda hayal ettiğiniz şekilde kazanabilirsiniz. Tercihlerinize dikkat edin.


KOVA: Mars, ev, aile, yuva alanınıda ilerlemeye başladı. Aile içi tartışmalar artarken, ev kazalarıda gündeme gelebilir.

Dolunay, bilinçaltı, sağlık ve iş alanınızı harekete geçiriyor. Sağlık sorunları hissederseniz, ve riskli kararlar almak zorunda kalırsanız son kararı vermek için henüz doğru zaman değil. Temmuz’un 10 una dek sabretmenizde yarar var. Aynı öneri, iş ortamınızla ilgili değişikliklere niyetiniz varsa da geçerli. Yenileme çalışmaları ve ani kararlar için doğru dönemler değil. İş yeri ve ofis araçlarınız bu hafta sorun yaratabilir. Yakın ilişkileriniz bu hafta hayal perest ve aşırı iyimser tutumunuzda zarar görebilir. Gerçekçilik anlayışınızı öne çıkarmalı ama sevimlir hava da takınmalısınız. Yakınlarınız son derece destek olacak.


BALIK: Mars, yakın çevre, komşular, reklam çalışmaları alanınıza hareket kazandırıyor. Tanınmak için daha fazla çalışabilirsiniz. Yakın çevrenizle tartışmaya açıksınız.

Dolunay, bir arkadaşınızla ilişkinizi gözden geçirmeniz ve bitirmeniz için teşvik edecek. Bir grupla üyelik anlaşması yapabilir yada grubunuzla süregelen sorunlarınızı çözüme ulaştırabilirsiniz. Yeni bir aşk için henüz doğru zaman değil. Aşk yanılgılarınızı çabuk fark edeceksiniz. Kemikler, diş gibi sağlık sorunlarınıza mecbur kalmadıkça bu hafta eğilmeyin. Çok mecbursanız, yanlış ilaç kullanımı, zehirlenme, uyuşma gibi problemlere dikkat edin. Hafta boyunca kötü alışkanlıklara eğiliminiz artabilir. Şimdiye kadar kazandığınız disiplini sürdürmeniz lazım. Aksi halde yanılgılar ve kaçışların bedeli ağır olabilir.

NOT:Evsiz Hayvanlar derneğine yapacağınız küçük bir yardım karşılığında horoskop analizinizi edinebilirsiniz.

NOT:Kapsamlı horoskop( doğum haritası) seçenekleri için maille ulaşın. sukarakus@gmail.com