Saturday, June 17, 2006

Romantik uçuculuk haftası ( 18-24 Haziran)

15 Haziran da İkizler burcunda doğan Yeniay’ın etkisini bu haftada taşıyor olacağız. Yeni başlangıçlar yapmamızı sağlayan koşullar karşımıza çıkmaya devam edecek.

Merkür Yengeç burcunda gerilemesini sürdürüyor. 27 Haziran- 10 Temmuz arasında doğanlar gerilemenin olumsuz etkilerine maruz kalacaklar. Düşünceleri yavaşlayacak, aptallaşmış hissedecek, yanlış anlayacak veya kendilerini anlatamadıklarını düşünecekler. İletişim araçlarıyla sorun yaşayacaklar.

Yengeç burcunun ev, aile, yuva konularıyla ilgili olduğunu hatırlatmalıyım. Sorunların ve sıkıntıların kaynağı, eviniz, aileniz ve yuvanız etrafında gelişecek.

Bu hafta, 23 Haziran da, Cumartesi günü iletişimin gerçek ustası Uranüs de gerilemeye başlıyor. İletişim kazaları ve şok eden sorunlar gündeme gelebilir. Ummadığınız şekilde sözler duyabilir, beklenmedik iletişim kazaları yaşayabilirsiniz. Merkür gerilemesi için bazı önlemlerden bahsedilebilir ama Uranüs gerilemesi için aynı şeyi söylemek her zaman mümkün değildir. Uranüs gerilerken fonksiyonlarını olumluya dönüştürmek için nelere baş kaldrdığınızı gözlemlemeli ve sakin kalmaya çalışmalısınız. Bu dönemde yapılan değişiklikler kalıcı ve yararlı olmayabilir. Tahriklere kolayca kapılabilirsinz. Sezgilere önem vermeniz doğru yolu bulmanıza yardım eder. Böylece Merkür, Urnaüs, Neptün ve Plton gerilemelerini aynı anda yaşıyor olacağız.

Bu haftanın en berlileyici açısı, Güneş ile gerileyen Pluton arasındaki karşıt açı. Bu durumda Plüton’un etkisi gerilemeden dolayı zayıflamış görünsede yanlış fonksiyonlarda sizler için hala zaralı olmayı sürdürüyor. Nedir bu zarar?
Plüton ölümün ve yıkımın gezegenidir. Köklü yıkımlara sebep olur. Güneş ise ego, baba, kişilik simgelerinin yaşamınızdaki adıdır. Bu açı hafta boyunca, güç savaşlarına gireceğinizi, kendinize zarar veren hayatta kalma sınavlarına tabii olacağınızı, otorite veya baba figürünüzle ilgili köklü dönüşümler yaşayabileceğinizi ifade ediyor. Bu durum pek hoşunuza gitmesede bir başka açı bu konunun çözüme kavuşmasına yardım edecek nitelikte.

Cesur Mars’ la dönüşüm yaratan Plüton Arasındaki olumlu açı da hafta boyunca sürecek. Hayatta kalma çabanızın , cesaretinizin ve olumsuzluklarla mücadele etme gücünüzün yerinde olacağını, iyileştirici etkileri de yanınızda blacağınızı vurguluyor.

Gelelim romantizme: hem arkadaşlıklarda hemde partnerinizle ilişkinizde haftanın en şanslı günleri Salı ve Çarşamba.

Aşk gezegeni Venüs ile şans gezegeni Jüpiter arasında gerçekleşen üçgen açı bütün yılın en şanslı dönemlerinden birini yaşatmaya hazırlanıyor. Bu iki günde keyifli zamanlar geçirebilir, mutluluk hissiyle dolabilir ve yaşamın bonkör yanıyla iletişim kurabilirsiniz.
Perşembe günü Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Ev, aile, yuva konularına daha fazla odaklanacak, daha kırılgan hissedecek ve sık sık kendinizi geçmişi özlerken, düşünürken bulacaksınız.

Not: Horoskop analizi seçenekleri için maille ulaşın. sukarakus@gmail.com


YÜKSELEN BURCUNUZU DA OKUYUN

KOÇ: Hafta boyunca yaratıcılıklarını kulanarak, çocukları sayesinde veya çocuklarla ilgili işlerden yada sahne sanatlarından para kazanan Koçlar, yurt dışı işlerinde güçlükler ve ummadıkları sorunlarla karşılaşabilirler. Buna sebep yine kendiniz olacaksınız. Karşınızdakinin gücüyle başa çıkmanız şimdilik pek mümkün görünmüyor. Gereksiz iddialaşma çabalarından vazgeçin. Bunun yerine kendinize güveninizin tam olduğunu açıça ve net olarak ortaya koymanız yeterli.

Sağlık sorunlarınız, ruh sağlığınızdaki değişimler ve bilinçaltınızla yüzleşme süreçleriniz hafta sonudnan itibaren yoruculuğunu kaybediyor.

BOĞA: Para konusunda düşüncelerinizi ve davranışlarınızı yeniden gözden geçirmenizi gerektiren bir olayla bu hafta karşılaşabilirsiniz. Ev ve ailenizle ilgili gelirleriniz yada ev, emlak işlerinden kazanılan gelirler bu hafta yakınlarınızla aranızı açabilir. Karşı tarafın gücünü kanıtlaması çok olası. Bu nedenle olan bitenle mücadele etmek yerine sadece izleyin. Gelişmelerin sizi hasta etmesine, sağlığınızı bozmasına izin vermeyin.

Arkadaşlarınızla uzun süreç boyunca yaşadığınız ve yaralayan sorunlar haftasonundan itibaren çözümleniyor. Kariyerinizi etkileyen bu sıkıntıları şimdi tedavi edebilirsiniz.

İKİZLER: Yakınlarınızla, partneriniz yada iş ortağınızla karşı karşıya geleceğiniz bir olaya hafta boyunca hazır olun. İletişim hatalarının sebep olacağı bu olayda dedikodulara prim vermek yerine olayı anlamaya çalışmalısınız. Nereye hata yaptığınızı anlamak, bir başka hatadan sakınmanızı sağlar. Ne varki olayı düzeltmeye çalışmayın. Şu sıralar buna gücünüz yetmeyebilir. Bunun yerine erkek arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili zorlamalar haftasonundan itibaren azalıyor. Evlilik yaşamınızda sizi şok eden gelişmeler olduysa, yaralarınızın iyileşmesi mümkün olacak.

YENGEÇ: Sağlığınızla ilgili öğreneceğiniz gerçekler çok da hoşunuza gidecek cinsten değil. Ancak haberlerin gelişiminde zarar veren noktayı aşabilirsiniz. Sosyal konumunuzu kullanarak mücadele etmeyi denemelisiniz. Bu durum sizi çok değiştirecek. Sağlık sorununun söz konusu olmadığı durumlarda, iş ortamınız ve iş arkadaşlarınızın ciddi bir güç olarak karşınıza dikildiğine para-yaratıcı proje ikilemine el koyduklarına tanık olabilirsiniz. Kariyerinizi korumaya çalışın.

Alacağınız ve kazanacağınız tüm yatırımı yolculuklara veya eğitiminize harcayabilirsiniz. Haftasonudan itibaren sorunlar hafifliyor.

ASLAN: Arkadaşlarınızla kişilik çatışmaları yaşayabileceğiniz bu hafta asıl konu egonuz ve aileniz etrafında gelişecek. Bu tartışma şöhretinizi ve yaratıcı gücünüzü etkileyecek gibi görünüyor. Projelerinize yoğunlaşmanız zor olabilir. Çocuklarınızla ilgili sıkıntılar yaşarsanız, bu kez onları dinleyin ve mutlaka sizin dediğinizin olmasına çalışmayın. Uzun yolculuklara çıkmak hepinize iyi gelebilir. Bir tatili çoktan hak ettiniz.

Nafaka, alacaklar gibi partnerinizle ilgili finansal sorunlar haftasonunda itibaren çözülmeye yada azalmaya başlıyor olacak. Disiplininizi koruyaileceksiniz.

BAŞAK: Kariyer yaşamınıza egonuzun üstünlüğünden bu hafta neredeyse emin olacaksınız. İç dünyanız aydınlıkla dolmaya başlarken, ev, aile ortamınızda ortaya çıkan pürüzler sosyal konumunuzu sarsabilir. En iyisi, evinizle ilgili sorunları olduğu gibi kabullenmek ve izlemek. Son sözü söylerken yeterine yıkıcı ve güçlü davranabileceksiniz. Maddi kayıplarınız olursa kabullenmek, varsa sigorta alacağınızın peşinde daha fazla koşmak sizi rahatlatacak.

İş ve aşkı birleştirdiğiniz durumların şok eden değişimlerine bir süre mola verebileceksiniz. Partnerinizin biraz düzeldiğini ve aşk acınızın azaldığını fark edebilirsiniz.

TERAZİ: Arkadaşlarınızla para konusunda kapışma ihtimaliniz var. Hafta boyunca sürecek bu etki, yanlış düşünceler ile bunların yanlış ifade edilmesinden kaynaklanıyor olacak. Arkadaşlarınızın kazanması pek olası görünmüyor. Ancak siz yine de yakınlarınızın veya partnerinizin yardımını almalısınız. İş ortağınız varsa bu olayın tarafsız çözümünü o sağlayabilir. Para konusunda oldukça akıllı ve kararlı davranabilen bu kişiye bırakın çözümü.

Aşk yaşamınızda süregelen sıkınıların iş yaşamınıza yansımaları haftasonundan itibaren dağılacak. İşinizle ilgili değişiklikleri bir süre durduracaksınız.

AKREP: Para konusunda oldukça şanslı ve güçlü hissedeceğiniz bu hafta, kariyerinzin kazançları, prim, ikramiye veya telif olarak hesabınıza katılabilir. Son sözü siz söyleyebileceksiniz ancak karşınızdakini ezmeye çalışmamanız ilrleyen gnler için aklınızın köşesinde bulunmalı. Bir bebek sahibi olabilir ve bebeğinizin ameliyatıyla ilgilenebilirsiniz. Bir başka alternatifte evlilik dışı bebek sahibi olmanız. İş yaşamına odaklanın yada iş arkadaşlarınızdan yardım alın.

Haftasonundan itibaren, partnerinizle aynı eve taşınma hayallerinizin artık sizi yormadığını fark edeceksiniz. Çocuklarınızı bu dönemde özgür bırakabileeksiniz.

YAY: Partnerinizle yada yakınlarınızla karşı karşıya geleceğiniz bu hafta, güç sizde olacak ancak karşınızdaki neşeli, canlı kişinin neşesini kaçırmamaya çalışsanız iyi edersiniz. Uzlaşmak için çocuklarınızın tarafsız görüşüne başvurabilirsiniz. Yada sevgilinize konuyu danışabilirsiniz. Gücünüzü yanlış kullanmaktan ve hakimiyet kurmaya çalışmaktan vaz geçin. Kendinizi rahat bırakın ve değişin.

Haftasonundan itibaren yakın çevrenizde yapmak istediğiniz bütün değişiklikleri askıya almanız gerekebilir. Bu konudaki stresin hafiflemesi işinize yarayacak.

OĞLAK: Hafta boyunca arkadaşlarınızdan birinin sağlık sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Evinizde onunla ilgilenmek mecburiyeti doğabilir. Yada siz bu konuda ailenizden yardım isteyebilirsiniz. Endişelenmeyin bütün bunlara zamanınız ve gücünüz olacak. Bununla birlikte bir başka arkadaşınızla alacak-verecek hesaplarınız iş yaşamınıza yansıyabilir ve çeşitli huzursuzlukların ortaya çıkmasına sebep olabilir.

Haftasonundan itibaren, para alanınızın yöneticisi Uranüs, yakın çevreniz, komşular ve uzak akrabalarınızla para konusunda gerginlikler yaratabilir.

KOVA: Partneriniz, iş ortağınız, ev arkadaşınız yada yakınlarınızdan biriyle arkadaşlarınızın yanında tartışabilirsiniz. Konu evlilik yada sosyal konumunuz ise canınızın yanacağı bir noktaya değinebilir ve sizi küstürebilirler. Arkadaşlarınızdan birinin bu konudaki anlayışsız ve güçlü tavrı yaratıcı yönünüzü yaralayabilir. Kendinizi yenilemekle ilgilenirken, uğraşmanız gereken işler sekteye uğrayabilir. Yakın akrabalarınızın veya komşularınızın görüşü rahatlamanızı sağlayabilir.

Haftasonundan itibaren Uranüs para ve gelirler alanınızda gerileyecek. Finansal konularda sezgisel davranmayı öğrenecek ancak akılcı tutumunuzu koruyamayacaksınız.

BALIK: Kariyer danışmanınız önemli bir veriye ulaşmanıza yardım edecek ve böylece hedeflerinizi veya felsefenizi değiştirmek zorunda kalacaksınız. Bu konunun evinizde veya aile içinde gündeme gelmesi pek hoşunuza gitmesede söylenenlere kulak vermelisiniz. Belki yolunuzu tamamen değiştirmeniz yada yenilemeniz uygun olur. Gelişmeler için biraz para harcasanız bile, daha fazlasını kazanmaya dönük bir yatırım yaptığınızı bilmelisiniz.

Haftasonundan itibaren Uranüs, kişisel gelişim alanınızda ilerleyecek ve sezgilerinizi güçlendirirken, mantık hataları yapmanıza sebep olacak.