Saturday, June 10, 2006

YENI AY İKİZLER BURCUNDA DOĞUYOR VE MERKÜR GERİLİYOR!


11-17 Haziran Astroloji Yorumları:

15 Haziran çok önemli bir gün. Merkür Yengeç burcunun 11 derecesinde gerilemeye başlayacak. Bu, düşüncelerin yavaşlaması, kendinizi aptallaşmış hissetmek, iletişim hataları yapmak, iletişim araçlarıyla başınızın derde girmesi anlamını taşıyor. Gerileme 10 Temmuza dek sürecek.

Yengeç ev, aile, yuva konularıyla ilgili burçtur. Bu konularda hemen hepimiz yanlış anlamaya, yanlış yönyemler kullanmaya ve tartışmaya açık olacağız. Duygusal tepkiler, alınganlıklar artarken mide sorunları ve ev kazaları dikkat çekici olacak.

Özellikle, 4 Temmuz ( +/- 5 gün), 2 Ocak (+/- 5 gün), 2 Nisan (+/- 5 gün), 5 Ekim (+/- 5 gün) doğumlular BU HAFTA gerilemenin olumsuz etkilerine maruz kalacaklar.

Gelecek hafta, 23 Haziran da, iletişimin babası Uranüs de gerilemeye başlayacak. Oldukça zor bi dönem olabilir iletişim açısından. Şimdiden önlemlerinizi almanız yararınıza olur.

Önlem paketinde neler vardı hatırlatalım: bilgisayarınızdaki, cep telefonunuzdaki bilgileri yedeklemek, anahtarlarınızı yedeklemek, evrak hatalarına karşı her yazıyı 2 kez okumak, yolculuk evraklarını ve faturaları unutmamak, anlaşma-sözleşme imzalamamak, yanlış anlama olasılığını her zaman aklınızda tutmak ve tartışmamak.

Merkür gerilemeden hayli önce, İkizler burcunun 23 derecesinde Yeniay doğuyor. Yıl içinde başımıza gelebilecek nadir güzellikteki açılarla bezenmiş bu Yeniay, yeni başlangıçlar yapmak için 5 gün öncesinden 15 gün sonrasına dek etkili olacak.

İkizler burcunun 23 derecesinde her hangi bir gezegeniniz veya köşe noktanız varsa, şanslı gruptansınız demektir. Terazi, Kova ve İkizler burçları Yeniay’n etkisini en rahat ve olumlu kullanacak grup olacak.

Yeniay doğarken, Güneş’in ve Ay’ın Koç burcunda yol alan Mars’la yapacağı olumlu açı, hedefinize ulaşmak için gereken cesaret, ataklık, hırs, heves gibi özellikleri de kullanabileceğinizi vurguluyor.

Yeniay’ın Neptünle yapacağı üçgen açı, sezgilerinize güvenebileceğinizi ve manevi gücünüzü ortaya koyabileceğinize işaret ediyor. Bu açı sanat dünyasında çalışan veya yaratıcılığa dönük işler yapanlar için 1 ay boyunca ilham perisini yanlarında bulacakları anlamını taşıyor.

Neptün bu Yeniay’ın en önemli koruyucu faktörlerinden biri. Mars’la yapacağı güzel açı, zamanlamanızın içgüdünüzle yönlendirileceğini ve doğru anı kesinlikle yakalayacağınızı vurguluyor. Bu, aynı zamanda hayallerinizi gerçekleştirmenize yardım eden bir açıdır.

Güneş( ego), Ay ( duygular), Neptün( ilham), Mars( cesaret) bu Yeniay’a eşlik ederken elbette süreklilik ve disiplin sağlayan bir başka etkiye de ihtiyacımız olacak. Satürn, bunu sağlamak üzere hazır bulunuyor, bu en güzel haber. Mars-Satürn arasındaki üçgen açı cesaretinizin ve coşkulu tutumunun geçici olmayacağını ve Yeniay’la yapılan başlangıçların kalıcı ve uzun vadeli olabileceğini müjdeliyor.

Ben şimdiden heyecanlıyım açıkçası. Hepinizin bu mutlu Yeniay’ı değerlendirmesi dileğimle.

NOT: Hayvan barınaklarından ücretsiz cins köpek edinebilirsiniz.

NOT: Evsiz hayvanlar Derneğine yardım karşılığında horoskop analizinizi alabilirsiniz.




YÜKSELEN BURCUNUZU DA OKUYUN

KOÇ: Yeniay, kendinizi tanıtma, iletişime ağırlık verme, reklam çalışmalarınızı başlatma, uzak akrabalarınızla ilişkilerinizi geliştirme ve kardeşleriniz yada komşularınızla yakınlaşma fırsatı sunuyor. Burcunuzda yol alan Mars, tam ihtiyacınız olduğu anda bu yakınlığı kurabileceğinizi ve yardımlaşabileceğinizi vurguluyor. Reklam çalışmalarınız sizin uzun zamandır dahil olmak istediğiniz bir guruba üyeliğinizi sağlayabilir. Bununla birlikte yalnız başınıza çalışmanız gerekn, uzun süreli bir projeyi başlatabilir. Yazarsanız bu çalışmanın sonucu oldukça verimli olacak ve mutlaka seveceğiniz bir proje olacağını bildirmeliyim.

Bununla birlikte Merkür, ev, aile, yuva alanınızda geriliyor olacak. Bu konularda yenilik yapmaktan, alışveriş yapmaktan, tadilata başlamaktan veya taşınma kararı almaktan kaçınmalısınız. Uzun zamandır ev almak yada kiralamak için uğraşıyorsanız ve bir anlaşma yapmak için haber bekliyorsanız, gerilemenin olumlu yönünden yararlanabilirsiniz. Aile içi çatışmalarına ve ev kazalarına dikkat edin. Anahtarlarınızı yedekleyin.

BOĞA: Yeniay, yeni bir geliri, para girdisini getiriyor. Bu sizin için finansal konularda en şanslı dönem. Kendinize kızdığınız bir konuda, özellikle kötü alışkanlıklarınızla mücadele etme konusunda çabalarınızın sonucunu alabilir ve bu çalışmaları paraya dönüştürebilirsiniz. Hastane ve hapishanelerle çalışan Boğalar da bu dönemin şanslıları. Yeniay’ın diğer bir anlamı ailenizin genişlemesi, evlenmek yada bebek sahibi olmak. Uzun süreli bir ilişkinin başlangıcını yapabilirsiniz. Kariyerinizin bu gelişmelerden olumlu etkileneceğini, partnerinizin yada bebeğinizin kariyer konunuza şans getireceğini bildirmem gerekir.

Merkür, iletişim, yazılı ve sözlü anlaşmalar, kardeşler ve akrabalar, komşular ve yakın çevre alanınızda geriliyor olacak. Küçük bir park problemininn büyük belalara dönüşmesini engellemelisiniz. Telefon, bilgisayar gibi iletişim araçlarınızın zarar görmesi kaçınılmaz. Reklam işleriniz gecikebilir veya ters tepebilir. Hazırlıklı olmalı ve sakinliğinizi korumalısınız. Belki bu konularda daha fazla araştırma yapmaya ihtiyacınız var. Değerlendirin!

İKİZLER: Burcunuzda gerçekleşen Yeniay, kişisel gelişiminizde önemli bir adımı koşarak çıkacağınızı bildiriyor. Görünüşünüzü, soyadınzı, kendinizi ifade etme şeklinizi değiştirebilirsiniz. Bütün bunlar yaşam tarzınızın değişmesi anlamını taşıyor. Bambaşka bir çevrede bulabilirsiniz kendinizi. Yakın çevrenizi dğeiştirirseniz, yeni ortamınızda uzun süre kalabileceğinizi müjdelemeliyim. Bu geçici etkilerle gelen bir Yeniay değil. Üstelik pek çok erke arkadaşınızın desteğini alacaksınız. Uzak yollara gitmek, ülke yada kent değiştirmek gibi bir hayaliniz varsa şimdi gerçekleştirmek için şans bulacaksınız.

Yöneticiniz Merkür, para alanınızda geriliyor olacak. Finansal konularda hata yapmaya açıksınız. Tekrarlanan kontrollerin yararı olur. Harcamalarınızda dikkatli olmalı, ihtiyaç olmayan alışverişlerden kaçınmalısınız. Evliyseniz eşiniz yada ailenizle tartışmalar içine girebilirsiniz. Yanlış anlayıp anlamadığınızı iyice netleştirmeli, konuyu tekrar tekrar dinlemelisiniz. Önyargılar bu dönemde işinize yaramayacak.

YENGEÇ: Bağımlılığı yatkın Yengeçler’in kötü alışkanlıklarından kurtulması için harika bir Yeniay doğuyor. Yeme-içme alışkanlıklarınızı bu dönemde değiştirebilirsiniz. Hastalıklarınızla ilgilenebilir yada yakınlarınızın sağlığına dah fazla eğilme olanağı bulabilirsiniz. Hapishane, huzur evi, ruh hastalıkları hastaneleri gibi konularda önemli bir süreci başlatan kişi olabilirsiniz. Bu konularda yapacağınız çalışmalar, kariyerinizde önemli bir adım atmanızı sağlayacak ve takdir edileceksiniz. Bir projeyi tek başınıza üstlenmek zorunda kalırsanız, uzun vadede yeterince para kazanabileceğinizi ve biriktirebileceğinizi bilmelisiniz.

Merkür burcunuzda 15 Hazirandan itibaren geriliyor. Gerileme sizi 2 türlü etkileyecek. Algılama ve öğrenme gücünüz zayıflayacak veya derin düşünme ve yazma gerektiren konularda başarı şansınız artacak. Hangisine çaba harcarsanız Merkür sizi o yöne çekecek. Görünüşünüzü değiştirmekten, yeni bir ilişkiye başlamaktan kaçının. Kendinizi ifade etekte zorlandığınızda önce kendiniz size anlayış gösterin.

ASLAN: Arkadaşlık, grup üyeliği, dilekler alanınızda gerçekleşen Yeniay, yeni bir arkadaş kazanmanızı sağlayacak. Bir gruba, yardım kuruluşuna, sosyal derneklere katılmak amacındaysanız, tam zamanında karşınıza o gurptan birinin çıkmasını bekleyebilirsiniz. Ciddiyetiniz ve sabırlı, çalışkan tutumunuzla grubun beğenisini kazanacağınıza emin olabilirsiniz. Eşiniz ve ya iş ortağınız yada dnaışmanlarınız da bu üyeliği yada dostluğu destekleyecek hatta çok memnun olacak. Uzun yolculuklara gitmeniz, uzak yerleri ziyaret etmeniz bu hafta mümkün. Enerjiniz yerinde olacak ve yorulmanız pek mümkün olmayacak.

Merkür iç dünyanızı alt üst edebilir. Kendinize kızmanız kaçınılmaz. Bu dönemde ne kendinize, ne başkalarına fazla yüklenmenizden yana değiliz. Çeşitli hastalıklarınız ortaya çıkabilir ve siz son derece kaygılı düşünceler içine girebilirsiniz. Yanlış teşhisleri kendi kendinize koymaktan kaçının. Kensinizi düşüne hapsine mahkum etmeyin ve ruh sağlığınızı bu dönemde zorlamayın. Bu durumda kariyerinizde fırtınalar esebilir.

BAŞAK: Yeniay, kariyerinizde yeni bir sayfa açmanızı sağlayacak. İletişim, yazı, satış-pazarlama, konuşmacı gibi konularda çalışıyorsanız başarınız kaçınılmaz. Hastalıklarınızla ilgilenmeniz gerekirse, bu ödnmede uzun süreli tedavilerinizin başarısına tanık olacaksınız. Bununla birlikte, iç dünyanızda-Satürn’ün sert etkisiyle- sizi zaman zaman zorlayan huzursuzluk ve melankoli duygusu bu ay biraz uzaklaşacak. Kariyerinizdeki bu gelişmeler disiplinle çalışmanızı ve sıkıntılarınızdan uzaklaşmanızı sağlayacak. Telif, sigorta, ikramiye gib ortak paralarınız adına mücadeleniz bu hafta sonuç verebilir. Dilediğiniz kadar talepkar davranmakta sakınca yok. İş alanınızda hayalleriniz gerçeğe dönecek.

Yöneticiniz Merkür, arkadaşlık alanınızda geriliyor. Dostlarınızla yanlış anlamalrdan kaynaklanan dargınlıklara dikkat etmeli ve üyesi olduğunuz gruba karşı daha anlayışlı davranmaya çalışmalısınız. Eski bir arkadaşınızla yeniden bir araya gelebilir, şimdilerde çözülmesi gereken işlerinizi onun sayesinde sonuçlandırabilirsiniz.

TERAZİ: Uzak ülkelerden birine yerleşmek, başka bir kente taşınmak, eğitim veya sertifika programlarından birine başlamak istiyorsanız yada sadece yolculuk yapmak tatile çıkmak amacındaysanız Yeniay, en gzel fırsatları ayağınıza getirecek. Yaşlı veya olgun dostlarınızın desteğine başvurmalısınız. Sizi doğru şekilde yönlendirecekler. Partneriniz, iş ortağınız yada ailenizde bu yenilikten memnuniyet duyaak, destekliyor olacaklar. Aşk yaşamınızda her ne diliyorsanız gerçekleşmek üzere. Bu nedenle şimdi ekeceğiniz tohuma dikkat edin. Gelecekte hala istiyor olacakmısınız iyi düşünün. Bu tohum çok büyüyecek ve hayallerinizin ötesinde bir yere ulaşmanızı sağlayacak.

Merkür kariyer alanınızda gerileyecek. Evlenmek için yaz aylarını seçtiyseniz, bu evliliği önemli bir soyadına sahip olmak için mi seçiğinizi yoksa sadece aşık olduğunuz içinmi evlendiğinizi tekrar düşünün. Duygusal kararlarınızı onaylayan gezegenler ne yazık ki mantıklı ve hesapçı kararların kısa süre sonra ter tepeceğini bildiriyor. Kariyerinizle ilgili uğraşlarınızı 2 kez kontrol edin.

AKREP: Ortak paralar, telif, sigorta, kredi, prim, ikramiye gibi konularda şans sizden yana. Yani bu ay piyango alabilir, şans oyunları ilgilenebilir, kazanabilirsiniz. Havadan gelen paralara hazır olun. Bunlarla birlikte nafaka talebiniz varsa memnuniyet duyacağınız bir sonucun haberini alabilirsiniz. Ameliyat olmanız gerekiyorsa huzurlu olun. Yeni bir yaşam dönemi sizi bekliyor olacak. Alacağınız para eviniz ve ailenizle ilgili bir hayalinizi gerçekleştirmenize yardım edecek. İş alanınızda daha fazla bulunmak ve çalışmak zorunda kalmak bu kez rahatsız edici olmayacak zira emeklerinizin karşılığını alıyor olacaksınız. Yöneticileriniz de sizi destekliyor olacak.

Merkür, uzak yolculuklar, eğitim ve hukuki işler alanınızda gerileyecek. Yolculuk evraklarınızı ve valizlerinizi tekrar tekrar kontrol edin. Hukuki anlaşmalara yanaşmayın ve olumsuz haberlere üzülmeyin. Eskiden beri süregelen davalarınızın olumlu sonuçlarını bekletin. Eğitiminiz sürüyorsa öğrenme güçlüğü çekebilirsiniz, kendinizi rahat bırakın.

YAY: Yeniay, karşıt burcunuz İkizlerde doğacak ve sizi biraz zorlayacak. Karşıt burcunuz aslında evlilik alanınız. Evlenebilirsiniz, ev arkadaşı edinebilirsiniz, yeni bir aile kurabilirsiniz, yakınlarınızla yepyeni bir ilişki tarzına geçebilirsiniz. İş ortaklığı kurabilirsiniz. Evliyseniz ve avukat, danışman gibi sizin için çalışacak önemli strateji ortaklarına ihtiyacınız varsa, bu dönemden yararlanmalısınız. Zor karar verecek ve belki istemeyeceksiniz. Hukuki işlerinizle ilgili kişilere danışabilir yada uzak yerlerde yaşayan yaşlı kişilerin önerilerini alabilirsiniz. Sevgiliniz bu durumda en büyük desteğiniz ve yol göstericiniz olacak. Bir sevgiliniz yoksa projelerinizin gereklilikleri de bu kişilerle anlaşmanıza sebep olabilir.

Ancak Merkür, ortak paralar alanınızda gerileyecek. Kredi başvuruları, şans oyunları, sigorta ödemeleri gibi alacaklarınız hatta nafakanız bu ay sorun yaratabilir. Bu konuları ertelemeniz ve Temmuz ortalarını bekleyerek çözüme ulaştrmaya çalışmanız yerinde olur.

OĞLAK:İş alanınızda oluşan Yeniay, iş yerinizi yenilemek arzsunda olan Oğlaklara çeşitli fırsatlar getirecek. Taşınabilir, tamirat, tadilat, dekorasyon yaptırabilirsiniz. Yeni bir iş arkadaşını dahil edebilir böylece iş yükünüzü hafifletebilirsiniz. Bununla birlikte hayli deneyimli bu kişi, dilediğiniz iş anlaşmalarını yapabilmenizi ve paraya dönüşmesini sağlayacak. Finansal anlamda dilediğiniz olanaklar artık karşınıza çıkıyor. Ay içinde son derece güçlü ve sağlıklı hissedecek, ev ve aile konularınızla da yakından ilgileneceksiniz. Çalışmıyorsanız yeni bir işe başlayabilirsiniz yada genel sağlık sorunlarınızla ilgileneilirsiniz. Diyete başlamak için bundan daha iyi bir dönem olamaz.

Merkür ortaklık ve evlilik alanınızda geriliyr olacak. Eşinizle veya iş ortağınızla yada danışmanlarınızla tartışmaktan kaçınmalı ve iletişiminizde olası hataları ne kendinizde nede karşı tarafta aramamalısınız. İletişim araçlarınızda ortaya çıkacak problemler yanlışlıklara sebep olacak. Mesajlarınızı 2 kez iletin. Ulaşıp ulaşmadığını kesinlikle kontrol edin. Yanlış anlamaları engelleyin.

KOVA: Aşk alanınızda oluşan Yeniay, bekar ve yalnız Kovalar için yılın en şanslı dönemini getiriyor. Hayalinizdeki gibi, duygusal, anlayışlı, neşeli, canlı bir sevgili adayıyla bu günlerde tanışabilir ve çarpılabilirsiniz. İlişkiye başlamak için fazla oyalanmayacaksınız. Yakın çevrenizin de onaylayacağı bu ilişkinin evliliğe dönüşebilmesi zor olmayacak. Zira uzun vadeli ilişkileri destekleyen Satürn evlilik alanından göz kırpıyor olacak. Evli Kovalar bebek sahibi olabilir yada yeni bir projeye başlayabilirler.

Merkür, iş alanınızda geriliyor olacak. İş yerinizle ilgili evrakları tekra tekrar gözden geirin, e-postalarınızın yerine ulaşıp ulaşmadığını özellikle kontrol edin, iş arkadaşlarınızı yanlış anlamadığınızdan emin olmak için cümlelerin tekrarlanmasını isteyin. En önemlisi sağlığınızla daha sıkı ilgilenin, kontrollerinizi ihmal etmeyin ve yanlış teşhislere karşı dikkatli olun. Mideniz bu dönemde yorabilir.


BALIK: Yeniay, ev, aile, yuva alanınızda küçük gerilimlerle doğuyor. Yeni başlangıçlar yapmak zorunda kalabilirsiniz ve bu başlangıçta hiç de hoşunuza gitmeyebilir. Ancak, uzun zaman önce hayal ettiğiniz bir durumun gerçekleşmeye başladığını daha sonra fark edeceksiniz. Finansal olarak destek bulacağınıza emin olabilirsiniz. Zaten kendi çabalarınızda kazançlarınızı arttırmak için. Yorulmadan çalışıyorsunuz. Uzun dönemli bir işe başlayabilir, finansal garantiler alabilirsiniz. Bu özel dönemi iyi değerlendirmeli ve yeniliklerden korkmamalısınız. Eşyalarınızı yenilemek ortamınızın enerjisini değiştirecektir en azından.

Merkür, aşk ve çocuklar alanınızda geriliyor. Sevgili edinmek için doğru zaman değil. Sevgiliniz varsa tartışmak ve ayrılmak için doğru zaman değil. Çocuklarınız varsa, ieltişiminize daha fazla dikkat edin, kırıcı olabilirsiniz. Yeni projelerin anlaşmasını yapmayın. Duygusal tepkiler verme eğiliminiz yanlış noktalara gitmenize sebep olabilir.