Monday, October 15, 2007

Ciddi Aşklar Haftası

15-21 EKİM HAFTASI ASTROLOJİSİ

Hafta boyunca en etkin açı güzellik ve sevgi gezegeni Venüs’le, disiplinli öğretmen Satürn arasındaki kavuşum açısı olacak. Sevgi ve disiplin arasındaki aşk ne kadar romantik olabilirse, Başak burcunda sarmaş dolaş olan iki gezegende o kadar romantik ışınlar yayacak. Romantizmi bir yana bırakıp sadece günlük işlerinize, işlevsel aşklara ve sabırla kazanılması gereken parasal avantajlara odaklanmak isteyeceksiniz.

Bununla birlikte haftanın ilk 2 günü Jüpiter’in Güneşle oynaşması herkes için neşeli, şanslı ve hoş olaylar anlamına geliyor. Pazartesi ve Salı şansı uzaklarda aramayın ve görmeye çalışın!
Geçtiğimiz haftalar boyunca küçük şoklarla sarsan Uranüs-Jüpiter karesi bu hafta birbirinden ayrılan gezegenlere dönüşürken gidişin ayak seslerini hala duyuyor ve ürküyor olacaksınız. Büyük gezegenlerin ayrılırken yarattığı gürültüde büyük olur. Başkaldırı, ani değişimler, şok kararlar pekde hoş sonuçlar yaratmayacak. Özellikle hukuk, eğitim, yurt dışı ilişkiler ve yolculuklar alanlarında önemli haberler alabilirsiniz.

Akrep burcunda gerileyen Merkür hafta boyunca; Başak burcunda yol alan Venüs’le sohbet edecek, Mars’la dans edecek ve Satürn’le işbirliği yapacak. Ancak gerileme fonksiyonları arttıracağı için olumlu yada olumsuz etkilenmenizin kuvveti hakkında şu anda bir tahminde bulunamayacağınıza eminim. Özetleyeyim: düşünceleriniz yoğunlaşırken ve ağırlaşırken sevgi, para, hedefler ve engeller gibi konulara aşırı odaklanacak ve çözüm bulmaya çalışacaksınız. Yada tam tersine çözüm yerine durumu dahada zorlaştıranlarınız, tahrik etmekle olayların olumsuza dönüşmesini sağlayanlarınız da olacaktır. Kişisel tercihlerinizle gezegenlerin etkilerine yanıt vereceksiniz. Olumluyu yada olumsuzu seçmek size kalmış!

Hafta sonuna doğru etkisi artan güzel ve yaratıcı bir açı var: Jüpiter-Neptün olumlu açısı. Hayalleriniz, sezgileriniz ve yaratıcılığınızdan sorumlu Neptün gerilerken ve vizyonunuzu genişletirken, Jüpiter’le flörte başlayacak. Yaratma gücünüze güveneceksiniz. Sezgilerinizi abartacaksınız hatta bu sizin yanılmanız anlamına da gelecek. Yanılmadığınız abartısız anlarda ise geleceği görme ve yaratma gücünüze sizde şaşırabilirsiniz. Bu günlerde sadece düşleyin gerçekleşmesi için gezegenler ellerinden geleni yapıyor olacak! Evren bu günlerde çağrılarınızı kabul edebilir.

Cuma ve hafta sonu boyunca Güneş-Plüton’la iyi bir açı oluşturacak. Bunun anlamı egonun kabulü ve güç birliği demek. Ne olursa olsun kendinize inancınız ve yapabilme gücünüz yerinde olacak. Üstelik düşünce gücünüzün etkisini de bu günlerde gözlemleyebilirsiniz.

Not: Yükselen Burcunuzu da okumalısınız!
Not: Hayvan Barınaklarına küçük bir yardım karşılığında horoskop analizinizi edinebilirsiniz

KOÇ: İş alanınızda gelişen olaylar karşısında kendinizin de bilemediğiniz yönlerinizle tanışacaksınız. Disiplinle sürdürdüğünüz görevleri aantaja çevirebilecek gücü bulacaksınız. Ev ve ailenizle ilgili uğraşlara fazla zaman ayırmak isteyeceksiniz. Aile-İş çemberiniz bu hafta birbirini destekliyor olacak. Mülk edinmenizle ilgili geri ödemeleriniz veya kredi borçlarınız varsa aklınıza gelen bir fikirle üreteceğiniz çözümleri sözleşmeye dönüştüreceksiniz. Hafta ortasında duygusal tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanacak, gücünüze güvenerek hareket etmekten korkmayacaksınız. Perşembe iş ortamınız romantik etkilerle dolacak. Cumartesi sözlerinizi dikkat etmezseniz sonuçları ağır olabilir.

BOĞA: Bu hafta eğlenceli ve neşeli görünmeye çalışmayacaksınız. Daha ciddi sorumluluklar almak, yalnız başınıza projelerinizin altından kalkmak isteyeceksiniz. Sözleşmeye dayalı her türlü ortaklığa sıcak bakacağınız gezegen etkileri altındasınız. Ancak Merkür geriliyor. Yaratıcılığınızı kullanabileceksiniz. Sevgi ilişkilerinize zarif dokunuşuyla katılan yöneticiniz Venüs aşk fırsatları çıkarıyor karşınıza. Ancak özgüveniniz eksilmiş yada yalnızlık hissi cesaretiniz kırmış olabilir. Çarşamba ölüm ötesi konularla ilgilenecek, Perşembe seyahat ederseniz aşka yaklaşacak, Cumartesi yakın ilişkileriniz ve kariyeriniz tartışmalarınızın etkisiyle sarsılacak. Sözlerinizi iyice düşünmeden sarfetmeyin.

İKİZLER: Duygusal gereksinimlerinizi karşılayamadığınızı düşünüp korkacağınız bu hafta, kısıtlanmış ve aileniz tarafından engellenmiş hissedebilirsiniz. Zor durumda yetenekleriniz bırakın ortaya çıksın. Finansal konularda mücadeleniz sürerken, ailenizden destek almak sizi yeterince heyecanlı ve atak yapacak. İş anlaşmalarınızı ertelemeniz yerinde olur. Yöneticiniz Merkür gerilerken, peş peşe gelen teklifler kafanızı karştırabilir. Herşeye rağmen sözleşmeler için uygun bir zaman değil. Çarşamba yakın ilişkilerinizde kontrolü ele almaktan gurur duyacaksınız. Perşembe ev ortamınız yeterince romantik olacak. Cumartesi iş için yapacağınız yolculuklar keyifli aynı zamanda sorunlu olacak.

YENGEÇ: El, bilek, kemik sağlığınızla yakından ilgilenmelisiniz. Haftaya yeteneklerinize yabancılaşmış hissederek başlayabilirsiniz. Yaratıcı projelere dayanan sözleşmeler sizin insiyatifinize bırakılmışsa, ayın başından beri beklettiklerinizi imzalamanızda sakınca yok. Henüz karşınızı çıkan tekliflere sıcak bakmayacaksınız. Kendinizi tanıtmak için henüz hazırlıklarınızı tamamlamış ancak adım atamamış olabilirsiniz. Beklemeyi sürdürün. Çarşamba iş ortamınızda hakimiyetinizi ilan edecek, Perşembe aşk ilişkileriniz veya yakın ilişkilerinizi kısa yolculuklarla hareketlenecek, Cumartesi çocuklarınızla yada sevgilinizle tartışmaktan, kalp kırmaktan çekinmeyeceksiniz.

ASLAN: Finansal konularda şansı ve engelleri bir arada yaşayacak, bir yandan avantajlarla karşılaşacak öte yandan ertelemeler yapmak zorunda kalacaksınız. Bununla birlikte aile içi sözleşmeler yada mülk edinmek için yapacağınız anlaşmalar daha sonraları keyfinizi kaçırabilir. Unutulmuş detaylar baş ağrıtıcı sonuçlar doğurabilir. En iyisi acele etmeyin ve karar vermek için kendinize zaman tanıyın. Çarşamba eğlence organizasyonlarınızı başarıyla gerçekleştireceksiniz, Perşembe iş alanınızdaki çalışmaları paraya dönüştürmek çok kolay olacak, Cumartesi aile ve yakın ilişkilerinizde acımasız bir tutum sergileyebileceksiniz.

BAŞAK: Burcunuzda ilerleyen Venüs, Satürn’le kavuşuyor. Güzellik, estetik ve bakım konularına dikkatle yönelmek yerine süreklilik sağlayacak estetik kaygılarla uğraşmayı tercih edeceksiniz. Bu sırada erkek dostlarınızın desteğini alacak ve onların sayesinde tanınma, reklam, yada sözleşme konularında derin deneyimler edineceksiniz. Sözleşmeler için uygun bir dönemde değilsiniz, yöneticiniz Merkür geriliyor. Çarşamba, ev ve aile içinde kontrol sizde olacak, gücünüzü gösterebileceksiniz. Perşembe, romantik ve aşk dolu bir gün yaşayabilirsiniz. Cumartesi iş gezileriniz can sıkıcı şekilde sonuçlanabilir.

TERAZİ: Gİzli düşleriniz çıkış kaynağı bulsa bile, bu hafta gerçek engel kendiniz olacaksınız. Korkularınız, arzularınızı bastırabilir. Buna rağmen ilerleyebilmelisiniz. Kariyer ve gizli işler alanlarınız birbirini destekliyor. Yöneticilerinizden destek alacaksınız. Finansal konularda hesabınızı yapmakta zorlanabilirsiniz. Hatta düşüncelerinizi sadece pa konusunda kilitleyebilirsiniz. Gerileyen Merkür benimsediğiniz insanlarınızla ilgili kaygıları ve kuşkuları arttırırken, derin duygularınızı da güçlendiriyor. Çarşamba, kısa yolculuklarda ve reklamınızı yaparken güç gösterisinden kaçınmayacaksınız. Perşembe, iç dünyanız evinizde aydınlanacak ve mutlu hissedeceksiniz. Cumartesi benimsediğiniz kişilerle veya partnerinizle tartışabilir, ayrılıklara sebep olabilirsiniz.

AKREP: Toplumsal yaşam ve arkadaşlıklarınızda hem eğlenceli sohbetleri, hem de ciddi tartışmaları bir arada yaşayacaksınız. Öte yandan planladığınız organizasyonlar ertelenebilir. Burcunuzda gerileyen Merkür düşüncelerinizi toplamakta zorlanmanıza sebep oluyor. Farklı konulara ilgi duymak bu sıralar oldukça güç. Bununla birlikte seyahat programları yaratmanız rahatlatıcı ve olumlu etkiler doğuracak. Dinlenmiş, zinde hissedebileceksiniz. Çarşamba, para konusundaki yeteneklerinizi kanıtlayacaksınız. Perşembe, yakın dostlarınızla romantik yolculuklar gerçekleştirebilirsiniz. Cumartesi aile içi tartışmaların tetikleyicisi olabilirsiniz, sözlerinize dikkat edin.

YAY: Sosyal statünüz, kariyeriniz yada evliliğiniz; ani engellerle, sert bir yöneticinin krallığını ilan etmesi ile sarsılabilir. Şimdilik yönetimin öğreteceklerini gönüllü öğrenmeye çalışın. İşinize yarayan bilgiler edineceksiniz. Bilinçaltınız yanlış çağrışımlarla dolabilir yada gizli ilişkileriniz açığa çıkabilir. Bu size para kazandıracak bir duruma dönüşebilir. Mücadelesini verdiğiniz konularda alacaklarınızı toparlayabileceksiniz. Çarşamba, duygusal ve kişisel ifadeniz güçleniyor, Perşembe kariyerinizdeki başarınızı paraya dönüştürebileceksiniz. Cumartesi yakın arkadaşlarınızla yada komşularınızla tartışma yaşayabilirsiniz.

OĞLAK: Yolculuklar, eğitim ve yurt dışı ilişkileriniz hafta boyunca sabırlı olmanız gereken en önemli konular olacak. Avantaj ve güç sizde! Kendinizi keşfedin. Arkadaşlarınızla yada organizasyonlarla ilgili sözleşmelere Kasıma dek yanaşmayın. Hele bir dostunuzla ortaklık kurma fikri gündemdeyse şimdilik erteleyin. Zira beklenmedik kayıplara uğrayabilirsiniz. Buna rağmen dostlarınızla yapacağınız kalabalık seyahatler oldukça keyifli gelecek. Çarşamba gizli ilişkileri ortaya çıkarmakta zorlanmayacak, Perşembe yurt dışından gelen partnerinizle romantik saatler geçirebilirsiniz. Cumartesi bir dostunuz para kaybetmenize sebep olabilir dikkati elden bırakmayın ve duygularınızı net ifade edin.

KOVA: Varolmanın ilk ve son günleri kavramlarını tam anlamıyla algılayabileceksiniz. Güçlü, dingin ve sakin tepkileriniz, değişime değil kalıcılığa hevesiniz şaşkınlık yaratacak. İş konusunda hırslı, kariyer konusunda yoğunlaşmış durumdasınız. Ancak herikisini bağlayan sözleşmelerden kaçının. Kasım ayının ilk haftasına dek imza atmaya yanaşmayın. Şimdilik ikramiye, prim, nafaka ödemelerinizle veya olası ameliyatlarınızla ilgilenin. Çarşamba arkadaşlarınızın güç gösterisini dikkatle izleyin. Sonra sıra size gelecek. Perşembe sezgilerinizin gücüne şaşırabilirsiniz. Çeşitli yerlerden para gelebilir. Cumartesi kariyer ve evlilik anlaşmaları yapmaktan kaçının. Sonraları yanıldığınıza karar verebilirsiniz.

BALIK: Ortaklık, evlilik gibi yakın ilişkileriniz gücünüzü kanıtlayabileceğiniz bir arenaya dönüşürken, açık düşmanlarınızda beklemediğiniz engelleri çıkarıyor olacaklar. İkili destekler karşınızdakileri şimdilik güçlü kılabilir. Sabredin! Aşık olmakla ilgili hedeflerinizde ani kararlar alabilir, kent yada ülke değiştirmeyi bile göze alabilirsiniz. Şimdilik hayati değişikliklerden kaçının. Son kararınızı Kasım ayının ilk haftasına erteleyin. Bununla birlikte ortaklık yaptığınız kişilerden biriyle yakınlaşma ihtimaliniz var. Çarşamba kariyer ve evlilik alanınızda dizginleri tamamen elinize geçirebilirsiniz. Perşembe, bir arkadaşınızla ortaklık planlayabilirsiniz. Cumartesi, uzun yolculuklar sağlığınızı bozabilir ve yurt dışındaki tanıdıklarınızın gizli sırlarını öğrenebilirsiniz.