Monday, October 08, 2007

EKİM ASTROBAKIM TAKVİMİ

Ay’ın konumu ve saçlarınız

3 Ekim -Ay Yengeç burcunda. Biraz nostaljik görünüm kazanmak ve eski moda saçları denemek için ideal bir gün. Beğeni toplayacaksınız.

10 Ekim -Ay Terazi burcunda. Güzel ve bakımlı görünmek bu gün özellikle mümkün. Zevkli ve hoş görünmek için kuaförünüzün yolunu tutun. Saçlarınızla ön plana çıkacaksınız.

29 Ekim-Ay İkizler burcunda. Romantizm alanınızda gerileyen Merkür eskiden beri denemek istediğiniz saç modellerine nihayet cesaret etmenize yardım edecek. Korkmayın Venüs hala ilerliyor!


Ay’ın konumu ve moda

5 Ekim-Ay Aslan burcunda. Zevkli ve asil kıyafetler seçmek için, modacınızla randevulaşmak için mükemmel bir gün. Yaratıcısınız ve danışmanlarınızın sizden fikir alabilecekleri bu günde kış gardrobunuzu hazırlayabilirsiniz.

8 Ekim - Ay Başak burcunda. Klasik kıyafetler iş yaşamınızın olmazsa olmazlarıdır. Beyaz gömlek seçiminizi bugünde yapın.

20 Ekim- Ay Kova burcunda. Orjinal tasarımlarla ilgileniyorsanız en farklısına bugün rastlayacağınıza emin olabilirsiniz. Görülmemiş aksesuarları araştırmak için mükemmel bir gün.

Ay’ ın konumu ve cilt bakımı

2 Ekim- Ay İkizler burcunda. Doğal ürünlerle cilt bakımı yapmak bu gün olumlu sonuç verecek. Hamur mayasını hafifçe ıslatarak, cildinize krem şeklinde sürün. Kuruyunca yıkayın ve mucizevi temizlik etkisini izleyin.

26 Ekim- Ay Boğa burcunda. Cildinizi yenilemek için bol bol maydanoz, nane yiyin. En az 1 litre su için ve tembellik yapın. Ay Boğa burcundayken, yeşil bitkilerin ve dinlenmenin yararını fazlasıyla görürsünüz.

31 Ekim- Ay Yengeç burcunda. Keninize şefkat gösterin ve hemen bir cilt bakım uzmanından randevu alarak, kendinizi şımartın. Başkalarından beklediğiniz ilgiyi ve sevecenliği, önce kendinize göstermeniz gerekiyor. Yaşamla barışmanız ve yalnızlık duygusundan kurtulmanız böylece kolay olacak.

Ay’ ın konumu ve sağlık

6 Ekim- Ay Aslan burcunda. Kalp sağlığınızla ilgili kontroller yaptırmak istiyorsanız bugünü değerlendirin. Bitkisel tedaviler araştırın ve dinlenin.

23 Ekim- Ay Balık burcunda. Cilt problemleriniz için saf sabunla temizlemeyi denemelisiniz. Egzama gibi ağır sorunlarınız varsa, ilaçlarınızı titizlikle kullanmanız gereken bir gün.

27 Ekim- Ay Boğa burcunda. Havaların soğumaya başladığı bugünlerde boğaz ve üst solunum yolları sorunlarınız artabilir. Bal-zencefil karşımı denemek için doğru bir gündesiniz.


Ay’ ın konumu ve aşk

1 Ekim-Ay İkizler burcunda. Sözel ve yazı dilinizin, kendinizi ifadenizin rahat olacağı bu günde partneriniz için şiir yazabilir veya istediğiniz konuşmayı yapabilirsiniz. Etkileyici görüneceksiniz.

12 Ekim- Ay Akrep burcunda. Derin duygularınızı konuşmadan ifade edebileceğiniz bu akşam mutlaka bir randevunuz olmalı. Bakışlarınızın herşeyi anlatma gücüne sizde şaşıracaksınız.

16 Ekim-Ay Yay burcunda. Partnerinizle eğlenceli bir akşam geçirmek istiyorsanız Ay’ın konumu somurtmanıza engel olacak endişelenmeyin. Coşkulu, keyifli bol eğlenceli bir ortamda bulunmak için bu akşamı kaçırmayın!

Ay’ ın Konumu ve Diyet

11 Ekim - Ay Terazi burcunda. Yeniay da başlayacağınız diyet sürekli ve kalıcı sonuçlar doğurur. Güzelleşmek ve çekici görünmek için bugün yeni başlangıçlar yapmalısınız.

17 Ekim-Ay Oğlak burcunda. Yeniay’ın hemen sonrasında başlayacağınız diyeti kararlı şekilde sürdürmek isterseniz Ay’ın bu ciddi konumundan yararlanın.

24 Ekim- Ay Koç burcunda. Hızlı diyetler denemek, kısa diyet programları uygulamak için yeterince atak olabileceğiniz bir gün. Aşırılıklardan kaçınmak, baş bölgenizle ilgilenmek veya yeni bir diyet programını kendiniz yaratmak gününüzü daha anlamlı kılar.