Saturday, November 24, 2007

JÜPİTER BÜYÜSÜ NEDİR? VENÜS BÜYÜSÜ NEDİR? HANGİ DURUMDA HANGİSİ YAPILMALI?

Jüpiter ve Venüs Büyüsü seminerleri bir süredir devam ediyor. Katılımcı sayısı her seferinde katlanarak artıyor. Bu arada maille bana ulaşan sorular da artıyor. En çok sorulan soru şu:

Nedir Jüpiter Büyüsü? Ve Venüs Büyüsü? Hangi durumda hangisini uygulamalıyız?

Jüpiter Büyüsü, şansınızı kazanmanız ve görebilmeniz için olağan üstü etkiler yaratır.

Venüs Büyüsü çekiciliğinizi arttırır ve ilişkilerde yakaladığınız şansı kalıcı kılar.

İlişki sorunlarınızı çözmek için Jüpiter Büyüsü yapsanız bile, ilişkinizde sürekliliği sağlamak için Venüs Büyüsüne ihtiyacınız var.

Jüpiter Büyüsü: para, iş, eğitim, kariyer gibi konularda gerçekten ihtiyacınız olan şansı ayağınıza getirir. Şansınızın bulunduğu noktayı görmenizi sağlar. Şansınıza doğru yürümenizi sağlar. Şanssız gelişecek olaylardan uzak kalmanızı sağlar. Sürprizleri peş peşe yaşarsınız. Yapayalnız geçen yıllardan sonra gerçek aşka rastlarsınız. Sevgiliniz geri döner, evlenme teklif eder ve aynı anda hayal ettiğini evi bulup satın alırsınız. Hepsi yaşam süreniz içinde şansla ilgili gelişmelerdir.

Venüs Büyüsü: çekiciliğinizi arttırma büyüsüdür. Daha güzel, daha çekici, daha hoş görünmeniz, kendinizi olağanüstü hissetmeniz için Venüs Büyüsü yapmalısınız. Gerçek aşka yürümek, sahte ve gelgeç ilişkilerden uzak kalmak için, Venüs Büyüsüne Kararlılık Büyüsü eklemeniz de yerinde olur. İlişki sorunlarınız varsa, yeterince sevilmiyor ve beğenilmiyorsanız çözüm Venüs Büyüsündedir.

Partnerinizin sizi istemediğini ya da ilgilenmediğini hatta sevmediğini düşünüyorsanız Venüs Büyüsüne ihtiyacınız var. Henüz sizi fark etmeyen bir sevgili adayının gözlerinin sizden başkasını görmemesi ise dileğiniz Venüs Büyüsü yapmalısınız. En önemlisi; evlenmek arzusundaysanız tek çözüm Venüs Büyüsüdür. Duygusal ilişkiler modern çağın en zorlu konusu olmaya başladı. İlişkilerinize anlam kazandırmak, kalıcı kılmak ve sevgiyle sürdürmek istiyorsanız Venüs Büyüsü tek ilacınız.


Jüpiter Büyüsü Uygulama Cd.leri satışa sunuldu.

Uygulamayı nasıl yapmalısınız?

2007-2008 boyunca hangi tarihlerde Jüpiter Büyüsü yapabilirsiniz?

Uygulama için gereken malzemeler nelerdir?

Jüpiter Özyağı ve Jüpiter Tütsüsü nedir?

Mistik 5 köşeli yıldız nasıl çizilir?

Sihirsel çember nasıl yapılır?

Bütün bilgiler ve daha fazlası Jüpiter Büyüsü uygulama cd.sinde anlatıldı.

Sipariş için: astroakademi@gmail.com