Saturday, November 10, 2007

Dileklerin Gerçekleşme Haftası



10-16 Aralık Haftası Astrolojisi

Haftanın ilk iki gününde iletişimin iki önemli planeti arasında başlayan kavga ile ( Merkür-Uranüs karesi) düşünceleri sabitleyememek, odaklanamamak, konudan konuya hızla geçiş yapmak gibi sorunlarla boğuşabilirsiniz. Buna rağmen Yeniay’ın yeni başlangıçları tetikleyen etkisinin keyfini çıkarmalısınız. Unutmayın Pazar günü oluşan Yeniay sert açılar altında gerçekleşti ve mecburi değişimler yaşamanıza sebep olacak. Mecburiyetler bu kez işinize yarayacak.

Hafta boyunca Mars-Satürn altmışlık açısı ve Jüpiter-Plüton kavuşumu iki özel mutluluğa dönüşecek. Hedefinize sabırla kilitlenebilecek ve sezgilerinizin önderliğinde -gerekli- köklü temizlikleri yapacak, kendinizi yenileyeceksiniz. Uzun süreli işleri sonuçlandırabilecek, dönüşüm yeteneğinizi neşeyle kullanacaksınız.

Çarşamba, Perşembe, Cuma Venüs-Mars-Satürn olumlu açısı ile dostluklardan ve çevrenizden zevk alacaksınız. Eşinizle ya da ortağınızla ilişkinize dürüst bir iletişim hakim olacak. Duygusal doyumu hissetmekte zorlanmayacak, her zamankinden daha sevgi dolu ve tutarlı davranabileceksiniz.

Cumartesi gerçekleşen Güneş-Merkür kavuşumu, düşüncelere canlılık ve hareket kazandırıyor. Eğitim ve ya başka kültürler ile ilgili konularda işlek zekanıza güvenebileceksiniz. Hukuki sorunlarınızı çözmek ya da uzlaşmak için hafta sonunu bekleyin.

-Evsiz Hayvanlar Derneğine yapacağınız yardım karşılığında horoskop analizinizi ücretsiz alabilirsiniz.
-2.Kitabım“2008/2009 Astroloji Rehberi” bütün kitapçılarda. Burcunuzun 2008 yılı öngörülerine ulaşabilirsiniz.
-Her pazartesi Alem Fm’de ( 89.2) 14.00-15.00 arasında, “Su Karakuş ile Astroloji Alemi”nde Yükselen burcunuzu ve Ay burcunuzu öğrenebilirsiniz.

KOÇ: Yolculuklarda dikkati elden bırakmayın. Tartışmaların tetikleyicisi olmayın. Bunun yerine birkaç dostunuzla kısa bir tatil planlayın veya birlikte derin felsefeleri konuşun. Yeterince öğretici ve eğlendirici olacak. Eğitim alanınızda gezegen birikimi var. Üstelik bu alanda dileklerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak bir kavuşum oluşuyor. Kent değiştirebilir, uzak ülkelere seyahat edebilir, dilediğiniz eğitim programına katılacak ve hukuki problemlerinizin çözümünü bulacaksınız.

BOĞA: Arkadaşlarınızla para konusunda kapışabilir, bir anda alevlenen gerilimli ortamın tazminat ödeyen tarafı olabilirsiniz. Kayıplara hazır değilseniz, anlaşmalardan, sözleşmelerden kaçının. Kariyerinizle ilgili parlak bir hafta geçireceksiniz. Bu konuda hislerinize güvenin. Jüpiter-Plüton kavuşumu başkalarının parasından yararlanmanızı sağlayacak. Bu alandaki gezegen birikimi özel ve yüklü miktardaki bir paranın hesabınıza ekleneceğini bildiriyor. Kayıp ve kazanç iç içe.

İKİZLER: İş ortağınız ya da eşinizle gerçek bir mücadele içine girebilir, sözlerin acımasız gücünden yararlanmaya kalkışabilirsiniz. Birlikte çıkacağınız seyahat ya da birlikte katılacağınız eğitim programı yakınlık duygunuzun ve bağlılığınızın artmasını sağlayacak. Finansal alanınızda gerileyen Mars, kazanma zamanının henüz gelmediğini bildiriyor. Evlilik ve ortaklık konularında çeşitli dilekleriniz varsa bu hafta düşüncelerin gücüne inancınız artacak.

YENGEÇ: İş seyahatlerinizde evraklarınıza dikkat edin ve işinizle ilgili kişilerle tartışmayın. Haftanın ilk iki günü dikkati elde tutarsanız diğer günler daha rahat geçebilir. İş alanınızda başkalarının parasından yararlanmanız mümkün olacak. Venüs, aşk evinizin kapısını çalmak üzere. Etrafa dikkatle bakmalısınız. Aşk yakınlarda dolaşıyor. Gezegen birikimi ve özel bir kavuşum iş hayatınızdaki sorunlara rağmen pk çok güzel teklifle karşılaşacağınızı bildiriyor.

ASLAN: Çocuklarınızla ilgili konularda veya yaratıcı projelerinizde önemli bir haftaya başlıyorsunuz. Problemleri büyütmemek için sözlerinizi son derece kontrollü sarf etmelisiniz. Düşüncelerinizden fışkıran her şeyi dile getirmeyin. Ailenizle finansal konularda destek içinde olacaksınız. Öte yandan aşk ilişkinizde mutlu, keyifli, romantik bir hafta planlayabilirsiniz. Satürn’ün olumlu açıları para ve emlak konularında dikkatli, sabırlı tutumların kazandıracağını bildiriyor.

BAŞAK: Hafta boyunca arkadaşlarınızla kısa seyahatlere çıkabilir, en azından plan yapabilirsiniz. Ağırbaşlı kişilerle bir arada olmak isteyecek ya da yalnızlığı tercih edeceksiniz. Ev, emlak, evlilik, her türlü ortaklık gibi konularda ağız dalaşına girmekten kaçınmalısınız. Eşinizle veya ortağınızla gergin bir dönem bekleyebilirsiniz. Aile içinde neşeli ve keyifli saatler geçirecek, evinizle ilgili yeniliklere zaman bulabileceksiniz. Bu günlerde içinizden geçen ev dilekleri yakında gerçeğe dönüşebilir.

TERAZİ: Finansal konularda uzun vadeli yatırımlara girebilir ve kazancınızı arttırabilirsiniz. Ancak sözleşmeler için uygun bir dönem değil. Özellikle hafta başında imza atmaktan ve kesin söz vermekten kaçının. İş anlaşmalarına yanaşmayın. Bununla birlikte tanınmanızla ilgili dilekleriniz gerçekleşebilir. Reklamınızı yapmak için ne gerekiyorsa ortaya koyun. Boşa uğraş olmayacak. Sık sık seyahat edebileceğiniz bu hafta eskiden bulunduğunuz yerlere seyahat edebilir, yakın çevrenizi tamamen değiştirebilirsiniz.

AKREP: Burcunuzda ilerleyen Venüs çekiciliğinizi arttırmaya devam ediyor. Bununla beraber, yaratıcı projelerinizi sözleşmeyle bağlamaktan bu hafta kaçının. Finansal konularda şansı bulacaksınız. Tek yapmanız gereken sezgilerinizin ışığında ilerlemek ve dileklerinizi tekrar gözden geçirmek. Özellikle ailenizle ilgili konularda keskin iç görülere sahip olacaksınız. Para kazanmanın yanı sıra evlilik konusunda da haftanın en şanslı burçlarındansınız.

YAY: Söz vermekten, sözleşme yapmaktan hafta boyunca kaçınmalısınız. Özellikle ev ve emlak işlerinizde anlaşmalara kalkışmayın, fikir değiştirme ihtimaliniz çok kuvvetli. Aile içi tartışmalarda suskunluğunuzu koruyun. Küçük atışmalar büyük olaylara dönüşebilir. Düşünce ve dileklerinizin gücü bu hafta şaşırtacak. Kendinize sınır koymadan dileyin. Bütün köklü değişimlere açık olmalısınız. Yaşam tarzınız tamamen değişmek üzere.

OĞLAK: Hafta başında kısa yolculuklarda yaşayacağınız sorunlar evrak problemlerinden kaynaklanacak. Bütün haftanızı bununla uğraşarak geçirebilirsiniz. Öte yandan alacağınız finansal destek moralinizi sağlam tutmanıza yardım edecek. İç dünyanızda önemli değişimler bekleyin. Sezgileriniz artıyor ve rüyalarınız en özel yol göstericiniz oluyor. Kötü alışkanlıklara son vermek için iradenize hafta boyunca güveneceksiniz. Değişimden korkmayın.

KOVA: Arkadaşlarınızla veya bazı organizasyonlar adına yaptığınız finansal anlaşmalar hafta başında sıkıntı yaratabilir. Çarşambadan itibaren dostlarınızla gönül bağınız güçlenecek, aranızdaki telepati artacak. Bununla birlikte birkaç güçlü arkadaşın hayatınıza yapacağı katkı inanılmaz olacak. Beklentileriniz ve dileklerinizi arkadaşlarınızın sayesinde gerçekleştirebileceksiniz. Hafta boyunca organizasyonların aranan ismi olacak ve keyifli saatler geçireceksiniz.

BALIK: Pazartesi, Salı kariyerinizle ilgili konularda gerilimler yaşayabilirsiniz. Sözlerinize ve vaatlerinize dikkat edin. Hafta sonunda konuyu tatlıya bağlayabileceksiniz. Hafta boyunca sezgilerinize güvenin. Kariyer alanınızda gezegen birikimi oluşuyor. Çok özel bir dileğinizin gerçekleşmesi bu hafta mümkün. Sorunların çözümü için yöneticilerinizden destek alabilecek, keyifleneceksiniz. Evlenmekle ilgili düşüncelerinizi bu hafta gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Teklif etmekten çekinmeyin.