Sunday, November 25, 2007

SEVGİ VE SICAKLIK HAFTASI


26 KASIM- 2 ARALIK HAFTASI ASTROLOJİSİ

24 Kasımda İkizler burcunun ilk derecesinde oluşan Dolunay, 29’una dek etkili. Başak, Yay, Balık ve İkizler burçları gergin hislerin etkisiyle ayrılma eğilimi gösterebilirler. Olumsuz düşüncelerle kendinizi bloke etmek yerine, iletişim ustası olmaya çalışmalı, sukut altındır anahtarını kullanmalısınız.

Pazartesi düşünceleri bulanıklaştıran, kuruntulara sürükleyen Merkür olumsuzluğuna rağmen, Venüs-Neptün arasında kurulan aşk ( üçgen açı), sizin de sevgi dünyanızı ışıldatacak. İlişkilere anlayış, romantik jestler ve sevgi hakim olacak. Hoş bir haberim var: bu mutlu açı tüm hafta devam edecek.

Çarşambadan itibaren Güneş-Satürn kare açısı oluşuyor. Hemen herkesi etkileyecek yokluk ve yoksunluk düşüncelerine dikkat etmeniz gerekiyor. Bu etki bütün hafta sürecek. Otoriteyle, yönetimle ve yöneticilerinizle sorunlar yaşayabilirsiniz. Başarısızlıklarınızı fark edebilir, konumunuzun başarısızlık yüzünden değişmesinden korkabilirsiniz. Yolculuklarda yaşanan kazalar hafta gündemine bomba gibi düşebilir. Medyanın kendi içinde yaşadıkları haber olabilir ve yine medya tarafından açığa çıkarılabilir. Güneş-Satürn karesi hava sıcaklığını da etkiler ve ortamın soğumasına neden olur. Satürn Başak burcunda genel sağlık sorunları çıkarabilir.

Cuma, Cumartesi, Pazar müthiş hoş etkiler altına gireceğimiz bir gökyüzü görüntüsü ortaya çıkıyor. Venüs-Jüpiter altmışlık açısı, sevgi, mutluluk, neşe duygularımızı tetikleyecek, İyi ilişkiler kurma yeteneğiniz artacak. Aşk ve yaratıcılık konularında özgüveniniz memnuniyet verici bir noktaya gelecek ve bu keyifli ruh halini başkalarına aktarıyor olacaksınız. Hafta sonunu dilediğinizce romantik geçirebilirsiniz.

Hafta başından itibaren çok özel bir açı meydana geliyor; yaşadığınız sürece bu açıyı tekrar göremeyeceksiniz. Uzun yıllardır Yay burcunda yol alan Plüton, 2007’yi Yay burcunda geçiren Jüpiter ile kavuşmaya başlayacak. Yay, Koç, Aslan burçları için psikolojik değişim dönemi başlıyor. Olumlu ve kolay bir geçiş yapmayı başaracaklar, kişisel gelişim, aşk ve yurt dışı ilişkiler ( veya köklü bir taşınma)konularında ciddi değişimler yapacaklar. Her burç mensubu elbette bu önemli ve sık rastlanmayan açıdan etkilenecek. Kavuşum kişisel horoskopunuzda hangi alanda meydana geliyorsa, o alanda çok önemli değişimler bekleyebilirsiniz. İyileştirme gücünüzü o alanda kullanabilirsiniz.

Derinlik duygunuzu Jüpiter-Plüton kavuşumunun olduğu alana yansıtabileceksiniz. Kavuşum açısı henüz başlangıç aşamasında: kavuşma gerçekleştikten ve bittikten sonra yani gelecek haftalarda dönüşümünüzü tamamlamış olacaksınız.

EVSİZ HAYVANLAR DERNEĞİNE YAPACAĞINIZ YARDIM KARŞILIĞINDA HOROSKOP ANALİZİNİZİ ÜCRETSİZ ALABİLİRSİNİZ. Hesap numarası ve detaylar için : astroakademi@gmail.com

YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMAYI UNUTMAYIN!

KOÇ: Hafta başından perşembeye kadar, arkadaşlık ve yakın ilişkiler alanında oluşan sevgi açısı, romantizmi bir dostunuzla yakınlaşarak ortaya çıkarabileceğinizi ifade ediyor. Hafta boyunca ilişkilerinize anlayış ve sevgi hakim olacak.
Perşembeden itibaren dostlarınızla ve yurt dışından ya da kent dışından arkadaşlarınızla iyi ilişki kurma yeteneğiniz sayesinde, şansı yakalayacaksınız.
Ülke ya da kent değiştirmek için müthiş şanslar ve arzu duyacağınız bir dönemdesiniz. Keskin kararlar alabilir, yaşamınızda köklü değişimler yaratabilirsiniz.

BOĞA: Perşembeye kadar, iş ve kariyer yaşamınızdaki güven ve bağlılığın ürünlerini toplayacaksınız. Bir iş arkadaşınızla ya da sağlık sektöründen bir tanışınızla yakınlaşmanız söz konusu olabilir. Hafta boyunca sağlığınız mükemmel etkiler alacak.
Perşembeden hafta sonuna dek, kariyerinizdeki memnuniyet veren hava ile, alacağınız zam ya da telif de beklemediğiniz bir mutluluk kaynağına dönüşecek.
Telif ödemelerinde köklü bir artış sağlamak için bu haftadan itibaren şans bulacaksınız. Para kaynaklarınızı yenileyeceksiniz. Ölüm ötesi deneyimler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER: Hafta ortasına dek aşk alanınızda yol alan Venüs’le, uzak yolculuklar alanında yerleşen Neptün arasında muhteşem bir açı oluşuyor. Aşk uzak yolları kat edip size ulaşacak.
Perşembeden itibaren, evlilik, ortaklık, aynı evde yaşamak, ev arkadaşlığı kurmak gibi ani ortaklıklar romantizmle birleştirdiğiniz bir sevince dönüşebilir.
Evlilik ve ortaklık ilişkinizde köklü değişimler, yaşam tarzınızda ve düşüncelerinizde yenilenme yaşayabileceğiniz etkiler başlıyor. Eşinizi risklerden kaçınması için uyarmayı unutmayın!

YENGEÇ: Evinizle ilgili kelepir alışverişler için müthiş fırsatlar yakalayacaksınız. Hafta ortasına dek romantizm için ev ortamınızı tercih edin. Mars’ın burcunuzda gerilemesi sürüyor. Yeni başlangıçlar ve karar almak için, agresif davranışlar sergilemek için uygun bir dönemde değilsiniz.
Perşembeden itibaren, ev ve iş alanınıza ışıklı bir ortam oluşuyor. Emlak ve arazi işi yapıyorsanız ya da yurt savunmasına dönük işlerdeyseniz, şanslı döneminiz.
İş alanınızda ve iş arkadaşlarınızda köklü değişimler yaşanacak bir sürece bu haftadan itibaren başlıyorsunuz. Sektör değiştirmeye ne dersiniz?

ASLAN: Kısa yolculuklar ve kendinizi tanıtma arzunuz hafta ortasına dek aşkla ve ciddi ilişkilerle birleşebilir. Evlenip bir başka yere taşınma isteğiniz varsa, gerçeğe dönüşebilir. Ortak çalışmalar hafta ortasına kadar mutluluk verecek.
Perşembeden itibaren yolculuklardan ve yakın çevrenizden keyif alacak, romantik bir ilişki ağı yaratabileceksiniz.
Aşka bakışınız ve çocuklarla ilişkileriniz köklü değişikliklere uğrayacak. Özel ve güçlü biriyle tanışırsanız şaşırmayın.

BAŞAK: İş alanınızda hayal ettiğiniz başarı, paraya dönüşmek üzere. Hafta ortasına dek kazancınızı arttıran etkilerle buluşacak, avantajı elinizde tutacaksınız. İş ilişkilerinizdeki anlayış, gelir sağlayabilir. Aklınızı kullanırsanız, başarı çok yakınınızda.
Perşembeden itibaren ev yaşamınız renkleniyor, dilediğiniz dekorasyonu gerçekleştirmeye başlıyorsunuz.
Ev yaşamınız ve ailenizle ilişkileriniz köklü değişimlerden geçmek üzere. Şanslı kalmak için değişime razı olmalısınız ve avantajlı olduğunuzu bilmelisiniz. Aile üyelerinizi risklere karşı uyarın.

TERAZİ: Burcunuzda yol alan Venüs, aşk alanınızda yerleşen Neptün’le hafta ortasına dek gerçek aşkı bulmanız için çalışıyor olacak. Haftanın en şanslı burcusunuz.
Yazılı sözleşmelerde avantajı elinizde bulunduracak, konuşmacı katılımcıysanız başarınızı kanıtlayacaksınız. Perşembeden itibaren kendinizi tanıtmakta ve reklamınızı yapmakta zorlanmayacaksınız.
Kısa yolculuklarda risk almayın, hız yapmayın. Köklü değişimler komşularınızla, kardeşlerinizle aranızda gerçekleşmeye başlıyor.

AKREP: Finansal konularda haftanın en şanslı burçlarından birisiniz. Para durumunuz, sahip olduğunuz kişiler ve özgüveniniz köklü değişime uğrayacak.
Büyük kumardan uzak durursanız avantajı elinizde tutarsınız.
Ev yaşamınızla ilgili hayalleriniz hafta boyunca tek tek gerçekleşecek. Yolunuzu çizmek ve gerçeğe ilerlemek için sezgilerinizi kullanmalısınız. Rüyalarınız gerçeklere ışık tutacak.

YAY: Burcunuzda son haftalarını geçiren Jüpiter vedalaşmadan önce hediye bırakmak istiyor. Hafta boyunca yakın dostlarınızla kısa yolculuklar keyif verecek ve kendinizi tanıtmanızı sağlayacak.
Aynı dostların görünüşünüze ve kişisel ifadenize katacağı muhteşem etkiden yararlanabileceksiniz. Aşk çok yakınlarınızda dolaşıyor olacak, dikkatle çevrenizi inceleyin.
Görünüşünüzü ve kimliğinizi değiştirmek için perşembeden itibaren fırsat bulacaksınız.

OĞLAK: İç dünyanız sarsıntılı etkilerden geçiyor ve mutluluk duygusuna yakınlaşıyorsunuz. Sezgi dünyasına açılmak ve rüyalarınızla temas kurmak için hafta boyunca şans bulacaksınız.
Kariyer yaşamınızla ilgili gizli sırları kolayca ortaya çıkarabileceksiniz.
Beklemediğiniz finansal kaynaklara ulaşmak için emeklerinize ve kariyerinize güvenebilirsiniz.

KOVA: Burcunuzda yerleşen Neptün uzak yollardan sevgi dolu, nazik ve şirin biriyle ilişki haline geçecek. Hafta boyunca başka kültürlerden insanlarla sevgi dolu muhabbetler kurabileceksiniz.
Yurt dışı ve kent dışından dostlarınız akın akın bulunduğunuz yere geliyor. Felsefe, meditasyon ve yoga gibi konulara eğiliminiz artarken, yeni dostlarınızla şanslı paylaşımlar kuracaksınız.
Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde köklü değişimler yapmanız gerekecek. Risk almayı seven dostlarınızı uyarmalısınız. Tehlikede şans kadar büyük olacak onlara.

BALIK: Sezgilerinizdeki artış şahane bir ikramiyeyi hislerinizle kazanmanız sağlayabilir. Ölüm ötesi deneyimleri düşünerek algılayabilecek, rüyalarınızı gerçeğe dönüştürebileceksiniz.
Kariyerinizde köklü değişimler yapmadan önce, son derece şanslı etkiler alacak, kariyerinizle ilgili kişilerin yani başkalarının kaynaklarından yararlanabileceksiniz.
Aşk alanında gerileyen Mars, ilişkinizde gerilim ve yavaşlama yaratıyor. Bekleme süreniz Şubatta sona erecek. Yavaşlamaya hazır olun, aşkı kariyerinizle ilgili kişilerde arayın.