Thursday, July 12, 2007

UYUYAN GÜZEL VENÜS



Venüs geriliyor. Aşk ve sevgi ilişkilerinizi, finansal avantajlarınızı ve hatta cinsel seçimlerinizi etkileyen zarif gezegen Venüs geriliyor!

27 Temmuz 2007 akşam saatlerinden itibaren Başak burcunda gerilemeye başlayacak.

Geri giden gezegenlerin fonksiyonlarını değiştirdiğini, olumsuza dönüştürdüğünü ve fakat bazı olumlu fırsatlarda sağladıklarını “2007-2008 Astroloji Rehberi” adlı kitabımı okuyanlarınız biliyor.

Venüs 9 Ağustos’ a dek Başak burcunda gerileyecek, sonra Aslan burcuna geçerek gerilemesini sürdürecek. Aslan burcundaki gerileme hareketi 8 Eylül’e kadar sürecek.

Ancak gerilemenin etkileri 11 Ekim’e dek hissedilmeye devam edilecek. Gerileme bittikten sonraki etkileme sürecine astroloji de “Gölge Dönem” adı verilir.

Venüs her 18 ayda bir geriler. Bu 2007’nin en önemli gerilemesinde 4-29 Ağustos doğumlular özellikle etkilenecek.

Venüs gerileme hareketi sırasında Aslan burcuna geçtikten sonra, yani 9 Ağustos dan itibaren Aslan burcunda uzun yıllardır yol alan Satürn’le sert bir kavuşum yapacak. Temmuz başından Ekim ortasına dek bu kavuşumun etkilerini hissediyor olacaksınız.

Gerileme hareketi optik bir ilizyondur. Hiçbir gezegen geri gitmez. Dünyadan bakıldığında geriliyormuş gibi görünür. Buna gezegenlerin değişken hızı neden olur.


VENÜS-SATÜRN KUCAKLAŞMASI

Venüs’le Satürn’ün ilk bağlantısı 2 Temmuz da meydana geldi. Aslan burcunun 22.derecesinde! Yani 16 Ağustos doğumluları etkileyecek şekilde.

Venüs-Satürn kucaklaşması bir kez daha 13-14 Ağustos da meydana gelecek. Aslan burcunun 27.derecesinde. 21 Ağustos doğumlular bu etkiyi net bir şekilde hissedecekler.

Venüs-Satürn dansı sırasında sevgi ve güzelliği takdir etmekten kaçınıyor olmayacaksınız. Tam tersine aşk ve güzellik için, finansal avantajlara ulaşmak için sorumlulukla davranacak ve sözünüzde durabileceksiniz. Denenmişi tercih edecek, düzenden ve süreklilikten yana olacak, ciddi ilişkiler geliştirme arzusu duyacaksınız. Sosyal olaylar ve eğlence faaliyetleri, eğer bazı amaçlar için düzenlenmişse daha çekici hale gelecek. Bu dönemde işi ve zevki birleştirebilirsiniz. Aynı zamanda yalnız kalmayı da tercih edebilirsiniz. Amaçları ve hedefleri olan insanlarla bir arada olmayı yada yalnızlığı kuru kalabalığa tercih edeceksiniz. Venüs-Satürn’le birlikte hareket etmeye başladığında yaşlı ve olgun kişiler daha sevimli görünürler.

PRENSES VENÜS GERİLERKEN DİKKAT!

Venüs gerilerken yakın ilişkileriniz, aşk ve sevgi beraberlikleriniz, ortaklıklarınız küçük parlamalarla alev almaya hazırdır. Küçük krizler büyük riskler demektir. Estetik ameliyatlar, riskli yatırımlar, alışveriş, güzellik ve bakım çalışmaları, spa ve masaj, yeni bir aşka başlamak, diplomasi ve ortaklık kurmak hatta evlenmek için Venüs gerileme dönemlerinde dikkatli olmak gerekir. Mümkünse bu işlere mola verin. Venüs tatildeyken sizi destekleyemez.


GERİLEMENİN DEZAVANTAJLARI

-Görsel duyarlılıklar azalır.
-Giyim zevksiz ve renk seçimleri başarısız olabilir.
-Giysi, parfüm ve mücevher satın alması için uygun zaman değildir.
-Görünüş ve saç şeklinizi değiştirmek için uygun zaman değildir.
-Ev, ofis gibi çalışma ve yaşama mekanlarında dekorasyon, tadilat yapmak için uygun zaman değildir.
-İlişki adımları yavaşlar. Evlenmek ve ortaklık kurmak için uygun zaman değildir.
-Endüstriyel tartışmalar, yasal çıkışlar ve diplomatik çabalar sekteye uğrar. Bu tür diplomatik görüşmeler için uygun zaman değildir.
-Bitirilmemiş işleri ele alarak zaman geçirmek için uygun bir dönemdir.
-Duygusal ifadelerinizi yetersiz bulabilirsiniz. Kendinizi zorlamayın.
-Başkalarının sizi beğenmediğini, yeterince çekici olmadığınızı düşünebilirsiniz, bu dönemde güzel görünmeyi kafanıza takmayın.


VENÜS RÜYAYA YATINCA OLUŞAN AVANTAJLAR

-Geçmiş olaylara yönelmekten kaçınmayın, olayların nedenleri ve kaynakları hakkında daha fazla veri toplayabilirsiniz.
-Geçmişte kalan ama içinizde bitmemiş ilişkileri gündeme getirebilir, olayları tekrar araştırabilirsiniz.
-Eski sevgilinizle yada eşinizle yeniden bir araya gelme kararı alabilirsiniz.
-Bir türlü bitiremediğiniz için size zarar veren ilişkinize noktayı koyabilirsiniz.
-Eski ortağınızla yeniden çalışma kararı alabilir yada size yararı olmayan ortaklık ilişkinizi bitirebilirsiniz.
-Danışman, avukat, müşavir, ajans gibi yardımcılarınızla ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.







NOT:EVSİZ HAYVANLAR DERNEĞİNE yapacağınız küçük bir yardım karşılığında HOROSKOP ANALİZİnizi edinebilirsiniz.



NOT:Gelecek ve dönemsel olayların horoskopunuza etkilerini öğrenmek için lütfen maille bilgi alın. sukarakus@gmail.com