Sunday, March 30, 2008

NİSAN AYI ASTRO-BAKIM TAKVİMİ




ASTRO-BAKIM TAKVİMİ’ni Türkiye’de ilk kez ben hazırladım ve yazdım. 2007 yılından bu yana Astro-Bakım Takvimini yayınlıyorum.

Astro-Bakım Takvimi gibi çok özel bir yazı dizisi daha hazırladım sizler için. Türkiye de ilk ve ilklerin öncüsü olmayı sürdüreceğim. Bu kez partnerinizle ilişkinize başka bir açıdan bakmanızı sağlayacağım. Nisan ayında Partneriniz ve Siz ile huzurlarınızdayım. Sakın kaçırmayın.

Bahar geldi. Bahar temizliği dolaplarınızın yeniden gözden geçirilmesi, kalın kışlıkların kaldırılması, bahar için yeniden alışveriş yapılması anlamına geliyor.

Bedeninizi ve ruhunuzu da bahar temizliğine almaya ne dersiniz?
Yeni bir aşk felsefesi geliştirin ama tüm yaşamınız boyunca uygulamaktan vazgeçmeyeceğiniz bir şey olsun.

Yeni bir diyet programınız mutlaka olsun. Diyet yapmayanlardansanız detoks yapmalı, vücudunuzu arındırmalısınız.

Saçlarınızı her zamanki kesimden veya rutin renkten kurtarın. Bırakın özgür kalsınlar.

Moda konusundaki tüm dergileri karıştırın ve asla giyemem dediğiniz nadir parçayı deneyin.

Cilt bakım malzemelerinizden memnunsanız elbette devam edin. Arada yüzünüze muz, kaysı, elma, salatalık ve domates yedirmeyi de deneyin.

Sağlığınızla ilgilenmekten hala kaçınıyorsanız, küçük ağrıları ve kokuları iyice artana dek bekletiyorsanız, kaslarınızdaki gerginlik veya çekilme umrunuzda değilse an azından en ucuzundan bir sağlık sigortası yaptırın. Güneş Koç burcunda yeniliklere öncülük ederken, Satürn Başak burcunda sağlık sorunlarına dikkat çekmek üzere yol alıyor.

Baharla birlikte yenilenmeyi ve çiçek açmayı unutmayın!



AY’IN KONUMU VE AŞK


6 Nisan- Ay ve Güneş birbiriyle öpüşüyor. Koç ataklığı ilişkinize yansıyabilir. Şölensel sevgi sunumları için çok uygun bir akşam.

23 Nisan- Ay gezgin Yay burcunda, Venüs’le uyumlu.Venüs ve Mars arasındaki gerilim erotizmin canlanmasını sağlıyor. Daha seksi görünmek ve çekici olduğunuzu kanıtlamak için bu özel günden yararlanmalısınız.

27 Nisan- Ay Oğlak burcunda. Güneş de, Oğlak ile uyumlu Boğa burcunda ilerlerken ciddi ve doğru seçimler yapabileceksiniz.


AY’IN KONUMU VE DİYET

2 Nisan- Ay İkizler burcunda ve kararlılık planeti Mars’la uyum içinde. Sağlıklı ve kolay diyet listelerini araştırmak, en kolayını bulmak ve kendiniz için daha yararlı hale getirmek için bu özel günden faydalanmalısınız.


19 Nisan-Ay Terazi burcunda. Dolunaylarda araştırmalarınızı tamamlamış, kararlarınızı almış olmalısınız. Bugün başlayacağınız diyet özellikle basen ve göbek bölgelerinde yağ birikimi olanların işine yarayacak.

22 Nisan-Ay Akrep burcunda. Koç burcunda ilerleyen Güneş ile Akrep burcu Ay’ı kesinlik ve kararlılık adına mükemmel bir kombinasyondur. Bir kez kendinizi dilediğiniz kilo ve görünümde hayal etmekle en önemli adımı başlatabilirsiniz.


AY’IN KONUMU VE SAÇLAR

8 Nisan-Ay Boğa burcunda. Saçlarınız donuk ve cansızsa, ekşi-yeşil yapraklı bitkilerle beslenmelisiniz. Ay Boğa burcundayken, yeşillik yemekten hoşlanacak ve beslenme dengenizi sağlayacaksınız.


10 Nisan- Ay İkizler burcunda ve bu gün sağlıklı olanı unutmayan bir hafızaya sahipsiniz demektir. Şampuanınızı ve saç kreminizi uygulamadan önce avucunuza dökün. Şampuanlama sırasında tırnaklarınızla değil, parmaklarınızla masaj yapın.

28 Nisan-Ay Kova burcundayken yeni olanı denemekte zorlanmazsınız. Güçsüz saç derisinin çaresi ünlülerinde uyguladığı mineral yönünden zengin çamur banyosudur. Bu balçıkla 10-15 dakika masaj yaptığınız saçlarınızı normal bir şampuanla yıkayarak temizlemelisiniz.


AY’IN KONUMU VE MODA

4 Nisan-Ay Balık burcunda. Bahar beyaz ve pastel renkler demektir. Beyaz gömleklerinizi elden geçirin, sararanlarını 1 litre ılık suya 1 kaşık oksijen katarak 1 saat bekletin. Bembeyaz olduklarını göreceksiniz. Modelinden hoşlanmadığınız gömlekleri kaldırın veya hediye edin. Gardırobunuzda beyaz gömlek eksik olmamalı.

15 Nisan-Ay Yengeç burcunda. Gümüş ve inci Yengeç burcunun hakimiyeti altındadır. Yeni takılarınızı gümüş-inci kombinasyonundan seçebilirsiniz. Eski ve uzun süredir kullanılmayan gümüşlerinizi limon suyuyla ovup, sıcak suyla duruladıktan sonra, güderi ile parlatabilirsiniz.

17 Nisan-Ay Başak burcunda. Baharın gelişiyle birlikte çalışan bayanların naylon çorap kullanımı da arttı. Naylon çoraplarınızın daha uzun süre dayanması için giymeden önce ılık suda yıkayın ve sererek kurutun.


AY’IN KONUMU VE CİLT BAKIMI

14 Nisan-Ay Aslan burcunda. Görünüşünüze ekstra önem vereceğiniz bu gün eğer sivilcelerden yakınıyorsanız aynanıza şu notu iliştirin: sivilcelerle oynamak deri dokusuna zarar verir ve sivilcenin yayılmasını sağlar.

21 Nisan-Ay Akrep burcunda. Kırışıklıklarınızı gizlemek için küçük makyaj hilelerinin yararı olacaktır. Cildinizden 1.5 ton açık bir kapatıcıyı kırışıklığınıza sürün. Üzerine doğal görünümünüze uygun bir fondöten uygulayın.

26 Nisan-Ay Oğlak burcunda ve bu gün gereğinden fazla ciddisiniz. Konuşurken mimiklerinizi incelemek için telefon konuşmalarınızı ayna karşısında yapın. Böylece daha fazla gülümsemeniz gerektiğini fark edeceksiniz.




AY’IN KONUMU VE SAĞLIK

1 Nisan- Ay Kova burcunda. Kova, sıvı tüketmeyi seven bir burçtur. En az 1.5 litre su tüketmeye başlayabilirsiniz. Cildin yaşlanmasını önlediği kanıtlanmış tek anti-age ürün sudur.

18 Nisan-Ay Terazi burcunda- Bir parça çilekle gözenekleri sıkılaştırmak ve cildinizi gerginleştirmeniz mümkün. Bu mucizevi etkiyi Ay Terazi burcundayken denemelisiniz. Yağlı ve donuk ciltler bir çilekle canlanabilir.

21 Nisan-Ay Akrep burcunda. İstenmeyen tüylerinizden kurtulmak için acıyı en az hissedeceğiniz Ay’ın Akrep günlerini tercih etmelisiniz. Akrep acıya dayanıklı burçlardan biridir.