Monday, June 04, 2007

Aşk, Roman ve Eğlence Haftası


4-10 Haziran haftası Astroloji Yorumları

Salı günü güzellik, aşk ve finansal avantaj gezegeni Venüs burç değiştiriyor. Yengeç burcuna şimdilik veda ediyor, Aslan burcuna geçiyor. 14 Temmuz’a dek Aslan burcunu çekicilik tozlarıyla kuşatacak. Finansal avantajlar sağlayacak. Bu dönemin etksinden olumlu yararlanacak burçlar: Koç, Aslan ve Yaylar. Kelepir alışverişler yapabilir, doğru zamanlamayla spekülasyonlardan kazançlı çıkabilir ve hayatınızın aşkıyla tanışabilirsiniz.

Hafta boyunca İkizler burcunda ilerleyen Güneş ile Koç burcunda yol alan Mars arasındaki uyumlu açı kararlı, hırslı, cesur ve atılgan olmanızı sağlayacak. Genellikle korkuyla yaşayanlar için bile olumlu ve cesaret veren bir açı.

Başarı planeti Mars ile şans planeti Jüpiter arasındaki üçgen ( olumlu) açı perşembeye dek bir hediye olarak yaşamınıza yön verecek. Hayattan zevk alabilecek, saygınlık görecek, hedeflerinize ulaşırken şansınzıda yanıbaşınızda hissedeceksiniz. Özellikle Jüpiter gerilerken doğanlar bu açıdan yararlanacaklar. Bu aynı zamanda sevgi ve evlilik için uygun bir açı.

Yine Perşembeye dek sürecek bir başka etki Güneş-Jüpiter arasındaki gerilimli açı. İddiacı tutumlar anlaşmazlıklar doğurabilir. İsteksiz ve saldırgan davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu açı süresince yanlış beslenme ve kilo alma riski taşıyor olacaksınız.

Hafta boyunca etkin olacak Neptün- Satürn karşıt açısı susuzluk ve küresel ısınma sorunlarını vurgulamaya devam edecek. Bu etki 25 Haziran’ da doruğa ulaştığında susuzluk problemini ciddi şekilde hemen herkes hissetmiş olacak. Umarım önlem almakta umursamaz değilsinizdir.
Bununla birlikte Neptün-Satürn karşıtlığı ruhsal gerginlikler, sebebi meçhul hastalıklar olarak yaşamımızda belirecek. Hayal kırıklığı yaratan olaylara ve yanlış ilaç kullanımına dikkat etmelisiniz.

Cumadan itibaren Uranüs-Güneş arasında oluşacak kare (gerilimli) açı, Merkür gerilemesine benzer etkiler doğuracak. Küçük kazalar, ertelemeler, planların bozulması, anlaşmazlıklar ve önceden başlayan olayların şok edici bir şekilde kesilmesi, ilişkilerde huzursuzluklar gibi etkiler hafta sonu boyunca da sürecek.

Hafta sonu Mars-Satürn arasındaki açı disiplinle ve çalışkan bir tutumla ele alınan işlerin azimle bitirilebileceğini müjdeliyor.

Pazar günü etkinleşmeye başlayan Güneş-Neptün üçgen( olumlu) açısı gelecek hafta boyunca da etkisini sürdürecek. Etkileme gücünüz artarken, mutluluk, imajinasyon yeteneği ve manevi yönünüz yükselecek.

YÜKSELEN BURCUNUZU DA OKUMAYI UNUTMAYIN


KOÇ: Salıdan itibaren aşk yaşamınız hareketlenmeye başlayacak. Yeni biriyle tanışabilir, ruh eşinizi bulduğunuzu düşünebilirsiniz. Çocukları olan Koçlar, bu dönem boyunca onlarla sevgi dolu, anlayışlı bir ilişki sürdürebilir. Estetik, güzellik, bakım gibi işlerde çalışanlar yaratıcılıklarını geliştirebilir ve ödüle dönüştürebilirler. Haziran boyunca eğlence yaşamınızda hızlanma fark edeceksiniz. Davetlerin aranan kişisi olabilirsiniz. Hafta sonu bu konuda önemli ve sevindirici gelişmeler bekleyin.

Perşembeye kadar, uzun ve kısa yolculuklarınızın tamamında riks almaktan kaçınmalısınız. İddiacı tutumlar ciddi kayıplara uğramanıza sebep olacak.

Çarşamba, organizasyon ve davetlere katılmalısınız. Son dönemdeki en romantik gecenizi yaşayabilirsiniz.


BOĞA: Evinizi güzelleştirmek, yaratıcı yenilikler yapmak, yeni eşyalar almak, dekorasyon yaptırmak gibi düşünceleriniz bu ay içinde gerçekleştirilebilir hale gelecek. Evliyseniz ailenizi genişletme kararı alabilir, bir bebek sahibi olmaya hazırlanabilirsiniz. Ebeveyninizle ilişkilerinize nezaket, sevgi ve anlayış hakim olacak. Gerilimli anları kolaylıkla tolere edebilecek, ortamı yumuşatmayı başaracaksınız. Genellikle kendinize kızma eğilimi hissedebilirsiniz. Haftasonu gerilimin yumuşayacağı etkiler altında olacaksınız, değerlendirin!

Perşembeye dek, riskli yatırımlardan uzak kalmalısınız. Finansal kayıplara uğramamak için kumar oynamamalısınız.

Çarşamba, kariyer yaşamınıza büyülü bir el dokunacak ve düşlediğiniz bir şey gerçeğe dönüşecek. Gerçekçi düşünceleri yakınınızda tutun.

İKİZLER: Salıdan itibaren, iletişiminize zarif bir dil hakim olacak. Sözcüklerinizi seçerken özenli ve sevgi dolu olduğunuzu fark edeceksiniz. Yazı yeteneğiniz güçlenecek. Kendinizi yada şirketinizi tanıtma çabalarınız varsa, reklam işlerinize önem verebilirsiniz. Bu ay boyunca avantajlı kampanyalarla karşılaşacaksınız. Değerlendirmelisiniz. Kardeşlerinizle, komşularınız ve uzak akrabalarınızla ilişkileriniz gelişecek, samimi ve sıcak bir hava oluşacak. Haftasonu dostlarınız ve kardeşlerinizle uyumlu bir organizasyon içinde yer alabilirsiniz.

Yakın ilişkileriniz perşembeye dek sınav durumuyla karşı karşıya gelebilir. Egonuzun sesini bu kez dinlemeyin ve yarışma haline girmeyin. Kaybedersiniz.

Çarşamba, uzun ve romantik yolculuklar sizi hayallerinizin ülkesine götürebilir. İnançlarınızla ilgili detaylı düşünceleri bu gün derinleştirin. Görünenin ötesindekini keşfedebilirsiniz.

YENGEÇ:
Finansal konularda bir süredir rahatlama yolundaydınız. Salıdan itibaren ay boyunca, çeşitli zamanlarda avantajı elinize geçirmeyi başaracaksınız. Venüs para konularında şansı ayağınıza getiriyor. İş anlaşmalarınızı avantajınıza dönüştürebilir ve benimsediğiniz kişilerle, ailenizle daha yakın ilişki içine girebilirsiniz. Özgüveniniz iyi kalbinizden etkilenecek. Kendinize güveniniz artacak. Buna sebep öncelikle iyilikle düşünmeniz ve herkese sevgi duyumsamanız olacak. Haftasonu kariyer ve para alanınız birlikte çalışacak ve kazanca dönüşecek.

Sağlığınızla ilgili riskli bir devreyi perşembeye dek aklınızda bulundurmalısınız. Uyuşturan her türlü maddeden ve kötü alışkanlıklardan bu kez uzak durun. Küçük riskler büyük dertlere dönüşebilir.

Çarşamba gizemli konularla ilgili düşünceler, sonuca ulaşmanıza, merak ettiğiniz soruların yanıtını bulmanıza yardım edecek.


ASLAN: Salıdan itibaren aşk gezegeni Venüs’ü burcunuzda konuk etmeye başlayacaksınız. Ay boyunca Venüs’ün kazandırdığı çekicilikle girdiğiniz her ortamda fark edilir hale geleceksiniz. Adeta ışıltı saçacak, dikkat çekeceksiniz. Görünüşünüz kadar hesap cüzdanınızda bu olumlu etkiden yararlanacak. Avantajlı alışverişler için güzel fırsatlar yakalayabileceksiniz. Aşk, sevgi ve ortaklık ilişkileri için kendinizi hazır hissedeceksiniz. Başkalarına karşı tutumunuza sevgi ve nezaket hakim olacak. Haftasonu yolculuklar romantizm içerecek. Değerlendirin!

Arkadaşlarınızla tersleşmekten veya çocuklarınızla ego yarışına girmekten perşembeye kadar kaçının. Küçük tartışmalar büyük problemlere dönüşebilir.

Yakın ilişkilerinizde Çarşamba dikkatli olmanız gereken bir gün. Romantizmi yaşamaya çalışmalı ve ne olursa olsun gerginlik yaratan, suçlayıcı ifadelerden uzak kalmalısınız. Hayal kırıklığına uğrarsınız.


BAŞAK: İç dünyanız mutlu bir döneme giriyor. Uzun zamandır hissettiğiniz mutsuz olma ve karamsarlık haline bir süre mola vereceksiniz. Yaşlılarla daha iyi ilişkiler geliştirebilecek, yakınlarınızla daha fazla ilgilenebileceksiniz. Kötü alışkanlıklarınıza eğilecek ve bırakma kararlarınızı zorlanmadan uygulayabileceksiniz. Yalnız olmayı ve izolasyonu sevebileceğiniz bu dönemde, dinlenmeye zaman ayırabileceksiniz. Haftasonu romatizm, şehvet ve gizem ilişkilerinize eşlik edecek.

Ebeveyninizle inatlaşmak perşembeye dek sakıncalı. Kariyerinizi etkileyecek her türlü konudan uzak kalın ve ev içinde sıkıntılı durumlar yaratmaktan kaçının.

Çarşamba iş alanınız hoşunuza gidecek bir etkiyle sarsılacak. Hayalleriniz gerçeğe dönüşebilir.

TERAZİ: Salıdan itibaren arkadaşlıklar ve dostluklar alanınıza giren yöneticiniz Venüs, eğlenceli davetlerde boy göstermeniz için elinden geleni yapacak. Bu yaz, arkadaşlarınızla sıcak ve sevgi dolu ilişkiler içinde olacaksınız. Bir dileğinizin gerçekleşmesi bu ay içinde mümkün olacak. Kariyerinizle ilgili düzenlemelere mola verdiğiniz bu ay içinde tatil planları yapmanız eğlenmenizi kolaylaştıracak. Bir arkadaşınızla yakınlaşabilir, flört etmeye başlayabilirsiniz. Özellikle hafta sonu tamamen romantik ve canlı etkiler altında olacaksınız.

Perşembeye kadar bütün yolculuklarınızda dikkatli olmalısınız. Risk taşımaya uygun olmayacak açılar altındasınız ve inançlarınızı tartımayı başka zamana bırakmalısınız.

Aşk ve romans için en anlamlı gün Çarşamba. Mümkünse randevulaşın ve bütün geceyi partnerinizle birlikte geçirin.

AKREP: Herkesin tatil rehavetine girdiği şu sıralarda, siz kariyerinize odaklanacaksınız. Yöneticilerinizle iyi ilişkiler geliştirebilecek, istediğiniz kademeye yükselmek için şans bulacaksınız. Kendinizi hak ettiğiniz koltukta bulmak için önünüzde uzun bir dönem var. Çalışmayan akrepler salıdan itibaren evlilik planlarına fokuslanabilirler. İş yaşamınızda prestijli bir konum arzuluyorsanız, bu yaz ortalarına dek iş başında kalmanız yararınıza olacaktır. Haftasonu iş ilişkilerinizle eğlenceyi birleştirmek olumlu sonuçlar doğurabilir.

Son dönemde rahatlıkla kazandığınız paraları perşembeye dek spekulasyonla harcamamalısınız. Büyük, küçük her türlü kumar hoşa gitmeyecek sonuçlar doğuracak.

Çarşamba, ev ve aile alanınızda zehirlenme, boğulma, su baskını ihtimali gibi hoşunuza gitmeyecek gelişmeler can skıcı olabilir. Bu olayı öncesinde sezinleyebilirsiniz. Duygularınıza kulak verin.

YAY: Yolculuklara çıkmak için sabırsızlanıyorsanız Salıdan itibaren seveceğiniz yerlere ulaşmak için şans bulacaksınız. Avantajlı turlara rastlayabilirsiniz, gözünüz ilanlarda olmalı. Eğitimi süren Yaylar bu ayı başarılı sonuçlarla tamamlayacaklar. Hukuki işlerinizi lehinize çevirebilecek, inançlarınıza daha sıkı bağlanacak ve derinden hissedeceksiniz. Yaşamın temel felsefesini anlamakta zorlanmayacak, iyilik ve şefkate her zamankinden daha fazla yöneleceksiniz. Haftasnu aşk yaşamınız veya çocuklarınızla ilişkilerinizde çok mutlu gelişmeler yaşayacaksınız. Seyahatler yakın ilişkilerinizi kuvvetlendirecek veya yeni ilişkiler kurmanızı sağlayacak.

Yakın ilişkilerinizde aşırı özgüvenli tutumunuz ve terkedilmem sanrınız perşembeye dek ne yazık ki ters tepebilir. Terk edilen olmak istemiyorsanız bu kez partnerinizin egoist tutumlarına göz yumun. Sıra sizede gelecek.

Çarşamba iletişiminize şiirsel bir ifade katılacak. Önemli görüşmeler ve anlaşmalarınızı bu güne bırakın. Ancak yanıltılma ihtimalini de aklınızdan çıkarmayın!

OĞLAK: Ortak paralar ve birleşik kazançlar alanınıza Salıdan itibaren yerleşen Venüs, ikramiye, telik, piyango gbi kazanılmadan ele geçen paralar konusunda şansınızı arttıracak. Nafaka beklentiniz varsa, ay boyunca anlaşmaya varabilirsiniz. Estetik ameliyat olmak niyetindeyseniz bu ay gerçekleştirmeye karar verebilirsiniz. Ancak Mars’ın konumu yüz bölgeniz dışında çalışılmasını gerektiriyor. Ölüm ötesi ve gizemli konularla ilgilenebilirsiniz. Haftasonunda evinizle ve ailenizle birlikte gizemli duyguları paylaşacaksınız. Huzuru derinlerinizde hissedeceksiniz.

Sağlığınızla ilgilenirken her türlü aşırılıktan perşembeye dek uzak kalmalısınız. İyisiniz ve gereksiz yenilikler denememelisiniz. Perşembeye dek uyuşmak ve boğulmak gibi riskler taşıyor olacaksınız. Kendinizi koruyun ve bana bir şey olmaz demeyin.

Çarşamba finansal konularda bir hayaliniz gerçekleşebilir yada dolandırıcıların kurbanı olabilirsiniz. Sezgilerinizi dinlerseiz kaybetmezsiniz.

KOVA: Aşk ve evlilik alanınıza Salıdan itibaren yerleşen Venüs, evlilik için yıl boyunca gelebilecek en büyük şanslardan birini getirecek. Sevgi dolu bir ilişkiye başlayabilir, çabucak ciddiyete dönüştürebilirsiniz. Evliyseniz, eşinizle ilişkinizde romantik bir dönem yaşayacaksınız. Bununla birlikte iş ortaklığı kurabilir yada ev arkadaşlığı başlatabilirsiniz. Venüs yapacağınız her türlü ilişki ortaklığında avantajlı olmanıza yardım edecek. Avukat, acenta gibi danışmanlarla çalışmaya başlayabilirsiniz. Haftasonunda yakınlarınızla iyi ilişkiler kurabilirsiniz veya partnerinizle kısa yolculuklar planlayabilirsiniz.

Aşk alanınızda yol alan Güneş perşembeye dek sorun çıkarabilir. Arkadaşlarınızın yanlış ve abartılı düşünceleri, üyesi olduğunuz grubun keyfi hareketleri görmezlikten gelmeniz gereken şeyler. Bu konuyu gelecek haftaya bırakın.

Çarşamba kişisel gelişiminizde önemli bir adım atabilirsiniz. Kandırılmaya dikkat etmelisiniz.

BALIK: İş alanınızı güzelleştirmek için derin bir istek duyacaksınız. Ortamın havasını değiştirecek düzenlemeler yapabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinize sevgi ve anlayış hakim olacak. Yapacağınız alışverişler iş ortamınızın güzelleşmesini sağlayacak. Bununla birlikte sağlıklı ve dingin hissedeceksiniz. Diyet, bitkisel ürünlerle tedavi gibi sağlığınızı geliştirmeye dönük gelişmeleri başlatabilirsiniz. Haftasonunda para kazandıracak işlerle ilgilenmek yorucu olmayacak.

Kariyerinizde kat ettiğiniz yol perşembeye dek şımarmanıza sebep olmamalı. Ev ve yuva işleriniz ile kariyeriniz bu haftaki topik olmamalı. Aile içi tartışmalardan uzak kalın.

Çarşamba iç dünyanıza bir ermiş girip yerleşebilir. Önemli konuları düşünün ve sonucu not edin. Romantik bir gün olacak.

NOT: Kişisel horoskop analizi hakkında bilgi almak için sukarakus@gmail.com a yazın.