Friday, June 08, 2007

Burç yorumlarını okurken neden Yükselen Burcunuzu da okumalısınız?



Zaman zaman uyarılarda bulunuyorum. Haftalık burç yorumlarınızı okurken YÜKSELEN burcunuzu okumayı unutmayın!

Peki neden bu ısrar? Yükselen burcun etkisinide taşıdığımız için mi?

Hayır. Günlük, haftalık, aylık ve yıllık öngörüler Yükselen burca göre yazılır. Sistem budur. Bu nedenle hem burcunuzu hemde yükselen burcunuzu okumanız ve yazılan öngörüleri sentezleyerek geleceğinizi az çok tahmin etmeniz mümkün olur.

Sıkça sorulan bir konuda Ay Burcunuzu okuyup okumayacağınızdır! Ay burcunuzu horoskop yorumlarında okumanıza gerek yok! Ay burcunuzu okursanız, Merkür burcunuzu, Venüs burcunuzu, Mars burcunuzu, Satürn burcunuzu da okumanız gerekirJ Bu zaten bireysel haritanızı yorumlamak demektir ki oldukça zordur.

Bir horoskopunuz varsa; hangi gezegen, hangi evde, hangi derecede bulunuyor mutlaka öğrenin.

Örneğin doğum haritanızda; Güneş 12 derece Aslan burcunda, Yükseleniniz 27 derece Başak burcunda ve Satürn 7 derece Koç burcunda. Aslan burcunun 12 derecesinde doğan bir Yeniay yada Dolunay sizi direk etkileyecek demektir.

Haftalık burç yorumlarımda Yeniay ve Dolunayların hangi derecelerde gerçekleştiğini mutlaka yazıyorum.

Böylece kişisel yorumunuzu kendi kendinize yapabilmeniz mümkün olur. Hadi bakalım horoskopları olanlar, gezegenlerinin bulunduğu burçları ve dereceleri ezberlesin. Doğum haritası bulunmayanlar Evsiz Hayvanlar Derneğine küçük bir yardım karşılığında horoskoplarını edinebilirler.

Not:2007-2008 Astroloji Rehberi adlı kitabım, yoğun talep üzerine kitapçılara yeniden ulaştırıldı. Her hafta Pazartesi, Alem Fm.de 14-15 arasında süren programıma sms gönderen 3 şanslı kişiye kitabımı hediye ediyorum.

NOT: Hayvan barınaklarından ücretsiz cins köpek edinebilirsiniz.