Tuesday, June 19, 2007

TAROT'LA GELECEĞİNİZİ VE BAŞKASININ NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ ÖĞRENMEK MÜMKÜN!


Tarot kartları iskambil kartlarından oldukça farklı işleve ve yeteneğe sahiptir. Oyun oynayamazsınız Tarot kartlarıyla. Gelecek, geçmiş ve şimdi hakında bilgi edinebilirsiniz.

Bir işe başlarken o işin gelişimi hakkında bilgi edinebilirsiniz. Doğru zamanlama olup olmadığını yada işinizin dilediğiniz gibi gelişip gelişmeyeceğini sorabilirsiniz.

Bir aşka başlarken, yeni tanıştığınız birinin sizin için doğru kişi olup olmadığını sorabilirsiniz.

Birden bire ayrıldığınız sevgilinizin sizin hakkınızda şimdilerde ne düşündüğünü sorabilirsiniz.

Bebek sahibi olup olamayacağınızı, sınavı kazanıp kazanamayacağınızı, taşınıp taşınamayacağınızı yada süregelen bir sorunu nasıl çözebileceğinizi de sorabilirsiniz.

Tarot kartlarına pek çok soru sorabilirsiniz ve daima doğru cevabı alırsınız. Kartlar her zaman doğruyu söyler ve doğru bilgi verir. Bu nedenle henüz gizemi çözülememiştir.

Kafanız karışıksa yada pek çok konuyu aynı anda düşünüyorsanız veya sorduğunuz konu dışında başka faktörlere daha fazla odaklanmışsanız, sorunuzu açıkça ve net değilde yanlış yönlendiriyorsanız, kartlar size aklınızdan geçeni sunar; sorunuzun cevabını değil !

Yorumcunun kartlarla kurduğu bağ ve okuma bilgisi de elbette önemli bir faktördür. Kartlarla henüz tanışan veya duyduğu bilgilerle yol almaya çalışan bir yorumcu sizin cevaplarınıza ulaşamaz. Ulaştığı cevapğları doğru yorumlayamaz ve doğru bilgi aktaramaz.

Tarot kartları İskambil kartlarından farklıdır. Oynanmaya dayanamaz. Öylesine sorulardan ve yanlış ellerde bulunmaktan hoşlanmaz. Doğru sorulara her zaman doğru cevaplar verir.

NOT: Tarot randevusu ve ücret bilgileri için lütfen maille ulaşın.