Tuesday, February 19, 2008

BUNDAN BÖYLE YAZILARIMI ÇALMAK, ALINTI YAPMAK YAYINLAMAK, BASMAK YASAKTIR.

GEZEGEN BÜYÜ UYGULAMALARINA DADANAN ASALAKLAR


Dolunay Ay tutulması yaklaşıyor. Aldığım bir habere göre avukatım yazılarımı izinsiz yayınlayan bir hayli internet sitesi hakkında dava süreci başlatmış. Bu akşam bende bir kaçını dolaştım ve genç, eksik bilgiyle donanmış kişilerin bazı yazılarımı yine eksik şekilde alıp yayınladıklarına tanık oldum.


Bu siteler ve yayınlanan bilgiler son derece tehlikeli. Neden mi? Öncelikle benim verdiğim tarihlerde canlarının istediği gibi oynama yapmışlar ve bilgiç bir cahil edasıyla şu tarihte şu büyüyü yapın açıklamasını yapmışlar. Hatta bunlardan daha ileri gidenleri yorum bile yapmış, Merkür gerilerken Jüpiter yapılmaz. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Mutlaka inananlar çıkacaktır. Tamamen yalan yanlış bilgiler.


Bir başkası Jüpiter özyağının ne olduğunu soranlara nerdeyse tavşan kanı kadar absurt bir yanıt vermiş: bilmem ne zambağı.


Bir diğerine 5 köşeli yıldızın ne olduğu sorulmuş, maji astrolojisine bak yanıtı gelmiş ki alakası bile yok, adam düpedüz dalgasını geçmiş. Zavallı yurdum insanı hala maji astrolojisini araştırıyor olabilir.


Nasıl 5 köşeli yıldız çizerim diyene aman işte tebeşirle çiz deyivermiş çok akıllı 15 yaşındaki ustad. Okul çağındaki bir çocuk ne diyebilir ki başka!


Öteki çemberi soranlara cadıların çizdiği bir çember demiş, uydurmanın sınırı yok!


Bedava bilgiye ulaşma arzunuzu anlarım. Çocukların elinde oyuncağa dönüşmenizi anlamam.


Gezegen büyülerini ergen olmamış kişiler kendi başlarına uygulayamazlar. Bir başkasının adını kullanarak yapacağınız uygulamalar sonunda size zarar verebilir. Son derece tehlikelidir. Dahası yanlış uygulama yine ters etki yaratıp zararınıza olaylara dönüşebilir. Sınıfta kalabilir, işten atılabilir, sevgiliniz tarafından terk edilebilirsiniz tam tersini dilerken. Uygulamalar yazıldığı ve okunduğu kadar basit olmayabilir. Önce felsefesini anlamanız gerekir. Bu nedenle yetkili bir eğitmenle çalışmanız yararınıza olur, aksi halde zaten uzak durun.


Lütfen yetkin olmayan kişilerle bağlantı kurup, yanlış bilgiler almayın. Gezegen büyülerini Türkiye de benden başka uygulayan ve öğreten kişi yok.


SİTEMDE YAYINLANAN HİÇ BİR YAZI İSİM VERİLEREK, LİNK, ADRES GÖSTERİLEREK, ALINTI YAPILARAK YAYINLANAMAZ. ÖZELLİKLE FORUM KULLANICISI OKUYUCULARIMIN BU KURALA DİKKAT ETMELERİ AKSİ HALDE HAKLARINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAĞI DUYURULUR.