Sunday, February 17, 2008

BÜYÜLER, SİHİRLER AMAÇLAR VE UYGULAMA TARİHLERİ

YAZIDAN ALINTI YAPMAK VEYA TAMAMEN ALIP BAŞKA YERDE YAYINLAMAK YASAKTIR. AKSİ HALDE HUKUKİ İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.

Seminer programını bir hayli azalttık. DVD. gönderimleri sürüyor ve hala pek çok okuyucudan bu konularda soru yağıyor.


Sanıyorum ilk yazılarımı okumayanlar ve sonradan okuyucu grubuma katılanlar bu büyülerin ne olduğunu anlamakta zorlanıyorlar. Bu nedenle okuduğunuz makaleyi genel bilgilendirme niteliğinde hazırladım.


JÜPİTER VE VENÜS BÜYÜSÜ GERÇEK BÜYÜLER Mİ?

Bu uygulamalara büyü adını vermemin sebebi orijinal kaynakçada “büyü” ve ”Ak büyü” olarak nitelendirilmiş olmasıdır. Bir başkasının yararına yada zararına yapılamayan bu uygulamaları “büyü” kavramının dışına taşıyan işte bu harikulade felsefedir. Bir başkasına yapılamaz. Sadece kendinize yapabilirsiniz. Jüpiter büyüsü yaparak kendi şansınızı açabilirsiniz. Venüs büyüsü yaparak kendinizi daha çekici ve arzulanan biri haline dönüştürebilirsiniz. Mars büyüsü ile kararlı ve güçlü bir tutumu sürekli kılarsınız, Ay büyüsü ile sezgilerinizi ve bilincinizi arttırırsınız.


Kimileri “büyü” yerine “sihir” kelimesini kullanmamı önerdi. Ben orijinal kaynakçaya sadık kalmayı tercih ettim. Öte yandan kara büyü yada kötü büyü yerine herkes büyünün iyi anlamını keşfetsin istedim.


Örneğin: Mars büyüsünü bir başkasının karşısında daha kararlı ve zor görünmek için yaparsanız uygulama işe yarayabilir ama bu kez o kişiyi etkileyen büyü o kişinin karşınızda kararlı ve zor görünür.


GEZEGEN BÜYÜLERİ NE İŞE YARIYOR?

Her bir gezegene ait büyü farklı bir işleve sahip. Kısaca hepsini açıklamadan önce, şunu belirtmeliyim: burada okuyacaklarınıza rağmen hangi büyüleri uygulamanız konusunda karar veremiyorsanız, size hangisinin daha yararlı olacağını bilemiyorsanız bana yazın. Sorununuz veya sorunlarınızı kısaca anlatın, hangi büyüyü seçmeniz gerektiğine yardımcı olabilelim.


AY BÜYÜSÜ: Algınızı, bilincinizi, duyarlılığınızı, sezgilerinizi yani başkalarını anlama yetinizi arttıran bu uygulama, büyülerimizin babası niteliğindedir. Aşka, şansa, paraya ve yeni bir hayata giden yol, algılarınızla ilişki kurmanızdan geçer. Yeniay burcunuzda doğduğunda yapabilirsiniz yada beraber Güneş Tutulması döneminde yapabiliriz.


JÜPİTER BÜYÜSÜ: Her konuda şansınızı açan, arttıran bu özel uygulama pek çok konuda işe yarıyor. Beklenmedik sürpriz kazançlar, ani gelen evlenme teklifleri, hediyeler, kazanılan büyük paralar gibi inanılması hayli güç mucizevi sonuçlar sağlıyor. Bununla birlikte “ X kişi beni sevsin çok sevsin” gibi bir dileğe yönelirseniz, O’nun şansını açmış oluyorsunuz. Büyülerde isim telaffuz etmek çok riskli. Sadece şans dileyin ve gelsin. Aşk ilişkisi çağırmak için yapılan uygulamalarda, Venüs ve Ay büyüsünü de yapmalısınız.


VENÜS BÜYÜSÜ: Aşk, sevgi, ortaklık ilişkilerinin ve finansal avantajların gezegeni Venüs, kendinizi daha çekici kılmanızı sağlıyor. Çekiciliğiniz artmaya başladığında tekliflerde yapmaya başlıyor. Yeni bir aşkı kendinize çekmek, çevrenizdekileri etkilemek için çok güçlü bir büyü. Eski ilişkinizi canlandırmak, kırgınlıkları gidermek yada red eden sevgiliyle tekrar aşka yönelmek istiyorsanız Satürn ve Ay büyülerini de yapmalısınız.


SATÜRN BÜYÜSÜ: Şanssız, hasta, talihsiz hissettiğinizde ve bütün işleriniz durduğunda yapmanız gereken bu uygulamayı ne yazık ki 3 Mayıs a dek Satürn gerilediği için yapamazsınız.


MARS BÜYÜSÜ: Kararlılık uygulaması, diyet, kilo vermek, sorunları yenmek, ilişkinizde ve yaşamınızda imkansız diye düşündüğünüz ama istediğiniz durumlara ulaşmak, kararlı bir şekilde ilişkinizi sürdürmek için yapabilirsiniz. Bana teklif geliyor ama arkası gelmiyor diyenler için kuvvetli bir uygulama.


MERKÜR BÜYÜSÜ: İletişim problemlerinizi çözmeniz ilişkinizi arzu ettiğiniz boyuta taşır. Zekanızı ve algınızı açma büyüsü ilişkilerinizde karşı tarafın düşüncelerini daha net algılamanızı sağlar. Bunun yanı sıra, derslerinizde başarı oranınızı arttırabilir, satış grafiğinizi yükseltebilir, konuşmaya ve zekaya dayalı işlerle ilgili sorunlarınızı rahatlıkla çözümleyebilirsiniz.


GEZEGEN BÜYÜLERİ EVDE YAPILABİLİR JÜPİTER HARİÇ

Evet gezegen büyülerini evinizde yapabilirsiniz Jüpiter hariç. Jüpiter( şans) büyüsü uygulaması evinizden olabildiğince uzakta, arkadaş evi, akraba evi, otel, açık alan v.s. gibi bir yerde yapılmalıdır. Evde yapılan uygulamaların geçerli olup olmadığını soranların ev dışında tekrar yapmaları gerekir. Bütün uygulamalar tekrar yapıldıkça etkisi artar.


BÜYÜLERİNİZİ ÖZEL GÜNLERİNDE YAPABİLİRSİNİZ.


Canınız her çektiğinde, her gereksinim duyduğunuz anda büyülerinizi yapamazsınız. Hepsi için özel günler var;


Jüpiter Büyüsünü Ay Yay ve Balık burcundayken ve Jüpiter gerilemiyorken (diğer gezegenler gerilese de yapılabilir)


Mars Büyüsünü Ay Koç ve Akrep burcundayken ve Mars gerilemiyorken (diğer gezegenler gerilese de yapılabilir)


Venüs Büyüsünü Ay Boğa ve Terazi burçlarındayken ve Venüs gerilemiyorken(diğer gezegenler gerilese de yapılabilir)


Merkür Büyüsünü Ay Başak ve İkizler burçlarındayken ve Merkür gerilemiyorken (diğer gezegenler gerilese de yapılabilir)


Ay Büyüsünü her yeniay döneminde ( EN ETKİLİSİ Güneş Tutulması-Yeniay günleridir) gezegenler gerilese bile yapabilirsiniz.


Satürn Büyüsünü Ay Oğlak ve Kova burçlarındayken ve Satürn gerilemiyorken ((diğer gezegenler gerilese de yapılabilir)


ŞUBAT AYINDA HANGİ GÜNLERDE HANGİ BÜYÜYÜ YAPMALISINIZ?

22 Şubat MERKÜR BÜYÜSÜ ( Güneş-Plüton açısı büyünüzün gücünü arttıracak)

24 Şubat VENÜS BÜYÜSÜ ( Venüs, Merkür’le kavuşuyor bu açıyı kaçırmayın)

26-27 Şubat MARS BÜYÜSÜ ( Ay,Mars ve Neptün arasında şahane bir açı oluşuyor)

28-29 Şubat JÜPİTER BÜYÜSÜ ( Jüpiter Uranüs’le olumlu açı kuruyor. Hayatınızı değiştirme konusunda şansı çağırabilirsiniz)



Bu tarihlerde seminer uygulaması yapılacaktır ancak katılamayanlar DVD. siparişi verip, alıp izleyerek uygulamaları öğrenebilirler. DVD ile birlikte malzemelerde hediyemizdir. Piyasada satışa sunulmayan DVD. siparişlerinizi astroakademi@gmail.com dan verebilirsiniz. Aynı e-posta adresinden Ankara satış noktamızın adresini alabilirsiniz.