Sunday, February 17, 2008

BAŞAK BURCUNDA AY TUTULMASI HAFTASI

17-23 ŞUBAT HAFTASI ASTROLOJİSİ

BAŞAK BURCUNDA AY TUTULMASI HAFTASI

Haftayı genel olarak olumlu açılar altında geçireceksiniz.

Pazartesi, Venüs Kova burcuna geçecek; ilişkilerde özgürlük, eşitlik dönemi başlayacak.

Salı, Güneş Balık burcuna yerleşiyor, sezgiler ve dramatik gizli sırlara yönelim artıyor olacak. Duygusal ve romantik hisler öne çıkacak. Aynı gün Merkür geri hareketini bitiriyor ve durağanlaşıyor. İletişim problemlerinizi düzeltirken bir süreye daha ihtiyaç duyabilirsiniz.

Perşembe, Başak burcunun 1.derecesinde yılın ilk Dolunay-Ay Tutulması ( Tam Tutulma) gerçekleşecek. Genel olarak yumuşak bir tutulma ve Plüton olumlu bir etki ile destek veriyor. Ay-Plüton arasındaki üçgen açı duygusal krizlerinizde önemli ve güçlü kişilerden büyük yardımlar alabileceğinizi vurguluyor.

Cumartesi Ay Jüpiter arasında oluşan üçgen açı ise, bulutlu havanın tamamen açılacağını, güneşli, neşeli ve keyifli hissedeceğinizi vurguluyor. Başarı haberleri bekleyebilirsiniz.

YÜKSELEN BURCUNUZU DA OKUMALISINIZ

KOÇ: İş yaşamınızla ilgili krizler, duygusal olarak çaresiz ve öfkeli hissetmenize sebep olabilir. Kariyerinizle yakından ilgili kişiler yada yöneticileriniz sorunların çözümü için sonsuz destek verecekler. Arkadaşlarınızla iletişim problemlerinizi düzeltebileceksiniz. Ani kararlar almayın.

BOĞA: Aşk hayatınızla ilgili gerginliklerin tırmandığını fark edebilir, ayrılık kararı alamaya kalkışabilirsiniz. Oysa uzak kentlerde yada yurt dışında yaşayan kişilerle yapacağınız fikir alışverişi sorunlara başka açıdan bakmanızı sağlayabilir. Kariyerinizle ilgili yanlışlıklar nihayet düzeltilecek.

İKİZLER: Evinizle ilgili konularda yada ailenizle veya annenizle ciddi tartışmalar ortaya çıkabilir. Oysa başkalarının kaynaklarından yararlanarak problemlere eğilmeniz mümkün olacak. Sakin kalmayı başarmalısınız, aksi halde tutulmanın avantajlarından yararlanamazsınız.

YENGEÇ: Sık sık gittiğiniz kısa yolculukla ve kardeşleriniz bu kez problemin ana kaynağını oluşturabilir. Hakkınızda yayılan dedikodular, ün kaybına sebep olabilir. Partnerinizin ve ortağınızın olaya el koyması ile durum normale dönecek. Sezgileriniz güçlenmeye başlıyor.

ASLAN: Finansal konularda önemli bir değişim bekleyebilirsiniz. İşinizden ayrılabilir ve maaşınıza elveda diyebilirsiniz. İşsizseniz yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Size ait bir malın satışı da olası. İş yaşamınızla ilgili kişiler bu konuda yardım edecekler. Partnerinizle ilişkiniz düzeliyor.

BAŞAK: Burcunuzda gerçekleşen Ay Tutulması yaşam tarzınız, görünüşünüz ve yaşam bilinciniz ile ilgili önemli değişiklikler sağlayacak. Ektiklerinizi biçme döneminiz. Gergin ve huysuz hissedebilirsiniz. Olayları başlatmayın ve büyük projelerinizin, sevgilinizin, çocuklarınızın desteğine güvenin.

TERAZİ: Gizli sırlar açığa çıkıyor ve sizi şaşırtmaya hazırlanıyor. Ailenizden bu konuda büyük destek alacaksınız. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak istiyorsanız bu özel dönemi kaçırmayın. Aşk yaşamınızla ilgili yanlış anlama dönemi sona eriyor, aşk duygularınız kabarıyor.

AKREP: Bir dostunuzla vedalaşmanız kaçınılmaz görünüyor. Aynı şekilde grup üyeliklerinize de son verebilirsiniz. Kardeşleriz ve yakın çevreniz sıkıntılı vedalaşma sırasında önemli katkı sağlayacaklar. Evinizde aile içindeki yanlış anlama dönemi sona eriyor.

YAY: Kariyerinizde önemli bir dönüm noktasına geldiniz. Yöneticilerinizden biriyle vedalaşabilir yada önemli bir mevki değişikliğine mecbur kalabilirsiniz. Aileniz ve benimsediğiniz kadim dostlarınız bu dönemde en büyük çözüm kaynağı olacaklar. İletişim hatalarınız sona eriyor.

OĞLAK: Uzak ülkeler, eğitim, hukuki anlaşmalar gibi konularda final bekleyebilirsiniz. Uzun süre beklemenin ürünlerini nihayet toplayacaksınız. Üstelik bunu kendi başınıza başaracaksınız. Finansal konulardaki yanlışlıklar bitiyor yerini avantaj ve şans alıyor.

KOVA: Kendi başınıza çıkacağınız içsel yolculuk önemli bir keşfi sağlıyor. Bu sayede kredi kartı borçlarınızı ödeyebilir, talep ettiğiniz kredi, telif yada sponsorluk bedellerini alabilirsiniz. Kafa karışıklığınız tamamen sona eriyor. Estetik, çekici ve sevimli görüneceksiniz. Aşk etrafınızda dolaşıyor.

BALIK: Ortaklık veya evlilik ilişkinizde önemli bir gerilim oluşabilir. Partnerinizden tamamen ayrılmanız gerekebilir yada aniden evlenme kararı alabilirsiniz. Çok önemli, güçlü dostlar hayli zorlanacağınız bu dönemde yanınızda yer alacak, sorunları çözecekler.