Tuesday, January 22, 2008

REİKİ YAPMAK NE KADAR KOLAY?




Düşüncelerinizi bir noktaya yoğunlaştırmakta güçlük çekiyorsanız Reiki yapabilir misiniz?

Genellikle Reiki'ye inisiye olmakta( uyumlanmakta) kararsız kalma sebebi bu sorudur.

Sanılanın aksine Reiki'ye uyumlandığınızda yani Reiki enerjisini kullanabilen birine dönüştüğünüzde saatlerce meditasyon yapmazsınız. Reiki yaparken, birine ya da bir duruma Reiki gönderirken, yoğunlaşmanız gerekmez. Meditasyon yapmanız, dikkatle konuyu düşünmeniz gerekmez. Öyle mükemmel bir enerjidir ki, aklınızdan geçirdiğiniz ( niyet ettiğiniz) anda kendiliğinden doğru yere akar. Dilerseniz 1 saat boyunca siz düşünmeye devam etmeseniz bile programlayıp, akışın devam etmesini bile sağlayabilirsiniz.

Dolmuşta giderken ellerinizi yol boyunca dizinize koymanız vücudunuzun gereksinimi olan yerlere Reiki enerjisinin gönderilmesini sağlar.

TV. izlerken ayak tabanlarınızı yer döşemenize koyup, avuçlarınızı dizlerinize, bacaklarınıza Ya da midenize yerleştirmeniz, Reiki enerjisini almanız için yeterlidir.

Özetle günlük işlerinizi yaparken, hayatınız akarken kolaylıkla Reiki gönderebilir, hayatınızı, bedeninizi ve ruhunuzu sağlıklılaştırabilirsiniz.

Reiki her zaman meditasyon yaparak, iyice yoğunlaşarak uygulanan bir iyileşme sanatı değildir. Zaman zaman yoğun enerji aktarmak için meditasyon da yapmanız gerekir ancak zorunlu değilsinizdir.

Yemek yaparken yemeklerinizi şifalandırmanızı, ilaç alırken yan etkilerini azaltmanızı, yeni eşyalar aldığınızda o eşyalara yapışarak evinize gelen negatif enerjiden kurtulmanızı sağlayan, yaşam tarzı haline getirmeniz gereken bir şifa enerjisidir.
Bilinenin aksine Reiki enerjisiyle çalışmak bu kadar kolaydır.

Reiki göndermenin bir diğer kolay yolu da Reiki kutusu yapmaktır. Bu konuyu sonraki yazımda işleyeceğim. Şimdilik mutlu bayramlar diliyorum.