Wednesday, January 09, 2008

YILIN İLK YENİAYI'NIN BENDEKİ YANSIMASI

Yılbaşı gecesi birkaç dileğim oldu. Bu dileklerden biri çalışarak girdiğim yıl boyunca çok çalışmak ve yararlılıklarımı sürdürmekti.


Evsiz hayvancıklara daha fazla yararlı olmak, daha fazla kişiye ulaşıp astrolojiyi öğretebilmek, en azından herkesin kendi doğum haritasıyla tanışıklığını sağlamak, kendi rehberiniz olabilmeniz için horoskop ( doğum haritası) okumanızı öğretmek gibi toplumsal hedeflerim var. Ölene dek sürecek hedefler.


Dileklerimin gerçekleşme hızı ve yaşam ritmim en şanslı olduğum konulardır. Daha dün, Alem Fm de programımı tamamladıktan sonra, Tercüman gazetesi genel yayın yönetmeniyle günlük yorumlar ve okuyucu maillerinin yanıtlarını gazeteden yayınlama kararı aldık. Bugün günlük yorumlarınızı hazırladım. Bundan böyle www.sukarakus.com da haftalık yorumlarınızı okurken, Tercüman gazetesine göz atıp, günlük yol haritanıza da sahip olabileceksiniz.


Alem Fm de( İstanbul 89.2) canlı yayına bağlanıp, Ay burcunuzu, Yükselen burcunuzu öğrenebileceksiniz.


Tercüman eskiden 2 taneydi, kafa karıştırıyordu. Artık tek!


Daha yenilikçi, daha ilerici ve Atatürkçü görüşü ilke edinmiş bir gazete. Sorun şu ki çabuk tükeniyor. Tıpkı 2008-2009 Astroloji Rehberi kitabım gibi. Bu nedenle gazetecinizden ayırtmanız gerekiyor. Kitabımı bulamadığınızda kitapçınızdan istemeniz ve sipariş vermeniz gerektiği gibi.


Çok çalışmam gerekiyor.


Günlük, haftalık ve aylık Astroloji yorumlarınızı hazırlamam, astrolojide kimsenin değinmediği, açıklamadığı konuları gün ışığına çıkarmam,


Eylül ayında raflarda olmasını planladığımız sürpriz astroloji kitabımı tamamlamam,


Reiki’yle tanışıklığınızı ilerletmem,


Bir süredir bilinçli olarak ara verdiğim, açıkçası yoğun taleplerden kaçındığım bu nedenle randevu veremediğim Tarot’un bir çeşit fal olmadığı konusunda aydınlanmanızı sağlamam,


Seminerlerimi her ay sürdürmem,


Okuyucu maillerini yanıtlamam ve bu arada sokak hayvanlarıyla ilgilenmem,


Horoskop analizlerinizi özenle hazırlamam, Evsiz Hayvanlara yardım eden herkesin doğum analizini hediye olarak sunmam,


Hatta her gün düzenli olarak yüzmem gerekiyor.


Doğrusu bu ya; gereklilikleri ve çok çalışmayı seviyorum.


Bundan böyle, Alem Fm de, sıraya girdiği halde zaman darlığı nedeniyle canlı yayına bağlanamayan, e-posta gönderdiği halde bir türlü yanıt alamayan dinleyicilerimin, okurlarımın özel, çok özel, çok kişisel sorularına Tercüman gazetesinde, hem de her gün yanıt vereceğim.


Yeniay, yeni bir sorumluluk getirir demiştim. Bana getirdi. Size ne getirdiğini paylaşmak isterseniz yazın.


Hep birlikte olmak, hep beraber kalmak dileğimle bir kez daha neşeli, keyfili, sağlıklı yıllar diliyorum.