Saturday, January 05, 2008

2008'İN İLK YENİAY'I DOĞUYOR

7-13 OCAK 2008 HAFTASI ASTROLOJİSİ

2008 yılının ilk Yeniay’ı Salı günü oluşuyor. Oğlak burcunun 17 derecesinde meydana gelen Yeniay süresinde, Uranüs bütün ihtişamıyla devreye giriyor. Sürpriz sonuçlara sebep olmaktan hoşlanan deha gezegeni, bu kez hem Güneş, hem de Ay’ı kucaklayacak. Duygularınız ve egonuz gururla okşanacak. Yeni sürprizlerle özellikle Oğlak, Başak ve Boğalar havalara uçacak.

Terazi, Koç ve Yengeçler ise ani değişimlerden olumsuz etkilenebilirler.

Oğlak burcunda doğan bir yeniay her zaman; kariyer, sosyal statü, yönetim alanlarında yeni başlangıçlara işaret eder. Mesleki atılım yapmaya gereksiniminiz varsa, Yeniay’ın 15 gün öncesinden sonrasına dek uzanan etki süresini iyi değerlendirmelisiniz. Yeni sorumlulukların veya yeni görevlerin fırsat olarak sunulması güvenli bir alan yaratma çabanıza katkıda bulunacak.

Salı günü Merkür Kova burcuna geçiyor. Oğlak burcunda sükunet ve uyum sağlama yeteneğini arttırdıktan sonra, özgürlüğünü ilan etmek isteyecek, dehaya dönüşecek etkiler oluşuyor. Yardım kurumları ve arkadaşlarla anlaşma yolları açılıyor. Merkür’ün Kova burcundaki yolculuğu en fazla Başak ve İkizler mensuplarını ilgilendiriyor. Zira Merkür yöneticisi olduğu bu iki zeki burcu, her yeni alanda başka bir düşünceye sevk ediyor. Kariyere yönelen düşünceler bu kez, dostluk kavramı ve toplumsal konulara çevrilecek. Soyut ve yaratıcı fikirlere eğiliminiz artacak, gereksiniminiz olan yenilikleri yaratabileceksiniz.

YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMAYI UNUTMAYIN!

EVSİZ HAYVANLAR DERNEĞİNE YAPACAĞINIZ KÜÇÜK BİR BAĞIŞ KARŞILIĞIDNA HOROSKOP ANALİZİNİZİ ÜCRETSİZ ALABİLİRSİNİZ.astroakademi@gmail.com ( Merih Doğa)

KOÇ: Yeniay, iş arayan veya yükselmek isteyen Koçlara yeniliklerle geliyor. Sürpriz bir şekilde başvurunuzun kabul edildiği haberini alabilirsiniz. Yada, yeni sorumluluklarınızı severek kabul edebilir, zam alabilirsiniz. Jüpiter de aynı yerde yol alıyor ve Aralık dan bu yana çeşitli fırsatları ayağınıza getiriyordu. Sezgileriniz hoşlanacağınız sürprizleri vaktinden önce hissetmenizi sağlayacak veya aklınıza gelen olumluluklar başınıza gelecek. Salıdan itibaren düşünceleriniz arkadaşlarınızla meşgul olacak. Fuar, organizasyon gibi yerlerle anlaşma yapabilir, sözleşme imzalayabilirsiniz.

BOĞA: Hafta boyunca yenilik, hukuki anlaşmaların, yeni eğitim süreçlerinin beklenmedik bir şekilde başlaması ile oluşacak. Yurt dışı seyahatlerinizi kesinleştirebilir, yeni öğretilere severek katılabilirsiniz. Bütün bunlar size uzaksa, sadece kent dışına yapacağınız keyifli yolculuğa hazır olmalısınız. Aniden gelişecek seyahat için valiziniz ulaşabileceğiniz bir yerde olsun. Merkür yeni iş anlaşmaları imzalamanız, yeni bir görevi sözleşmeyle garantiye almanız için yardım ediyor. Üstlerinizle iletişiminiz güçlenirken, zam isteyebilirsiniz.

İKİZLER: Kariyerinizle ilişkili para, tazminat, prim, sigorta gibi ödemeleri alma uğraşısındaysanız müjde hafta içinde beklenmedik bir şekilde ödemenizin size ulaşması mümkün. Yıl boyunca bu konuda pek çok kez şans bulacaksınız. Mesleki bir değişim yaşamak istiyorsanız haftayı iyi değerlendirin. Yöneticiniz Merkür hukuki sorunlarınızda anlaşma yolu açmak üzere Salıdan itibaren yararınıza çalışmaya başlıyor. Yolculuk yapmanız gerekirse, vize almanızın bu dönemde kolay olacağını belirtmeliyim.

YENGEÇ: Karşıt burcunuzdaki gezegen birikimi, evlilik, ev arkadaşlığı ve yakınlarınızla ilişkilerinizi geliştirmek için itici güç oluşturuyor. Bununla birlikte danışmanlar, avukatlar ve müşavirlerle çalışmanız gerekirse şanslı bir dönemdesiniz. Hafta boyunca iş ortaklığı kurmanız da olası. Yurt dışı veya kent dışından kişilerle çalışma yapmanız gerekirse olumlu sonuçlanması için gezegenlerin desteğini alıyorsunuz. Merkür başkalarının parasından yararlanmanız için Salıdan itibaren çeşitli sözleşmeler yapmanıza yardım edecek.

ASLAN: Venüs aşk alanınızı canlandırırken, Yeniay iş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşmanıza yardım edecek. İş yaşamınızdaki bolluk ve bereketin sunduğu fırsatları hor kullanmamalısınız. Merkür ortaklık ve evlilik alanınıza Salıdan itibaren geçtiğinde, çeşitli anlaşmalara imza atmanızda gerekebilir. Korkusuzca imzanızı atın zira doğru bir dönem. Ay sonunda Merkür aynı alanda gerilediğinde imza atmanız pek doğru sonuçlar vermeyecek. Sağlık kontrollerinizi hafta içinde yaptırın. Doğru sonuçlar almanız bu dönemde daha kolay olacak.

BAŞAK: Uzun zamandır tutulmaların etkisiyle büyük sarsıntılar yaşıyorsunuz. Aşka epeydir sıra gelmemişti ama nihayet bütün hafta yeni bir aşk ilişkisine başlamak istİyorsanız, Yeniay’ın sürpriz fırsatlarını değerlendirebilecek. 2008 boyunca hayran sayınız artarken, yeni projelerin ilk adresi olacaksınız. Yaratıcılığınızı rahat kullanabilecek, projelerinizi zorlanmadan yapacaksınız. Yeni aşk, yeni proje, yeni bir bebek her fırsat sürpriz bir şekilde yaşamınıza girecek. Yakınlarınızın işaret ettiği her yöne mutlaka göz atın. Görücü olmak bu kez işinize yarayacak. Merkür iş anlaşmaları imzalamanızı sağlayacak.

TERAZİ: Yöneticiniz Venüs, iletişim konusunda zarif ve sevimli etkiler yaratmanızı sağlıyor. Çevrenizle ilişkileriniz güzelleşiyor. Bunun yanı sıra evinizle ilgili değişikliklere hazır olmalısınız. Epeydir almak istediğiniz ev eşyalarının hediye edilmesi mutluluk kaynağınız olabilir. Ya da ev değiştirebilir, evinizi güzelleştirmek için şans bulabilirsiniz. Aile içine yeni bir bireyin katılması en büyük keyfiniz olacak. Bu hafta seyahatlere çıkmaktan kaçınmalısınız. Yeni projelerle Salıdan itibaren ilgilenebilirsiniz. Özellikle kendi başınıza çalışıyorsanız anlaşma imzalamanız mümkün.

AKREP: Yöneticiniz Plüton para ve benimsediğiniz insanlar alanının son derecesinde, bir adım daha atmaya ve başka bir alana geçmeye hazırlanıyor. Para konusunda bütün görüşlerinizi değiştirmeniz için hala zamanınız var. Yeniay, Jüpiter, Güneş ve Merkür partnerinizle küçük bir seyahate çıkmanıza, iletişim konusunda keyifli ve başarılı olmanıza yardım ediyor. Satıcı iseniz bu hafta harika işler ortaya koyabilirsiniz. Siz yada firmanız bu günlerde tanınmaya başlayacak. Çabalayın ve sonuçtan ne kadar memnun olacağınıza dikkat edin. Salıdan itibaren ev ve emlak konularında sözleşme imzalayabilirsiniz.

YAY: Venüs burcunuzda yol alıyor ve güzellik, sevimlilik, çekicilik kazandırıyor. Para konusunda Aralık ayından beri şansınız açıldı. Değerlendiremediyseniz, bu hafta Yeniay’ın yeni paralar kazandırma arzusu için sizde çabalayın. Ev, emlak konularıyla ilgili çalışıyorsanız, ev satıyor, ev tekstil malzemesi üretiyorsanız örneğin, kazancınızı arttırmanın yolunu bulacak, yeni siparişler alacaksınız. Bunun yanı sıra evlenmek içinde oldukça uygun bir dönem. Salıdan itibaren cep telefonu, lap top gibi iletişim araçlarınızdan birini yenileyebilirsiniz.

OĞLAK: Burcunuzda gezegenler toplanmaya başladı. Şans, ışıltı, sağlık ve zeka sunan gezegenler yanı başınızda. Yaşam tarzınızı değiştirmek için mükemmel bir dönemdesiniz. Daha iyi ve konforlu koşullarda yaşamanız için bütün fırsatlar sürpriz bir şekilde yaşamınıza akıyor. Kısa yolculuklara gitmeniz gerekirse, üşenmeyin. Zira gittiğiniz her yolda farklı bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Satürn uzak yolculuklara çıkmanızı da destekliyor. Salıdan itibaren para kazandıran bir konuda anlaşma imzalayabilirsiniz. İmzayı ay sonuna bırakmayın. Merkür gerileyecek, geç kalmayın.

KOVA: Yeniay iç dünyanıza yenilikler getiriyor. Bırakma kararı aldığınız her konuda kararlı davranabileceksiniz. Gizli sırlar sürpriz bir şekilde açığa çıkacak ve para konusunda güzel haberlere dönüşecek. Bilinçaltınızda ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz ama düşünemiyorsunuz. Rüyalarınıza dikkat edin. Gerçek görünen değildir. Arkadaşlık alanınızda oluşan etki hem dileklerinizi gerçekleştirecek, hem de kadın dostlarınızdan yardım almanızı sağlayacak. Yanı sıra arkadaşlık kavramını ve size ifade ettiği değerleri değiştirmenin zamanı geldi. Daha katı olmalısınız belki de.

BALIK: Yeni bir dost kazanmak yılın ilk yeniliği olacak. Bu dost yada dostlara dikkatle bakın. Beklemediğiniz bir anda yaşamınıza giren kişiler, geleceğinizi şekillendirmenize çok büyük katkı sağlayacaklar. Kariyer ve sosyal yaşamınızı güzelleştirmek için yeterince çaba harcıyorsunuz. Ancak hala öğrenmeniz ve değiştirmeniz gereken yanlışlarınız var. Yumuşak başlı görünmekten vazgeçmeli, gücünüzü göstermelisiniz. Salıdan itibaren, gizli olayları araştırma eğilimine gireceksiniz. Asıl sürprizi yaratan siz olacaksınız. Başkalarını şaşırtın ve beklenmedik olanı yapın.