Tuesday, January 01, 2008

JÜPİTER SEMİNERİNE PLÜTON GÜÇ VERİYOR


Bu yazıyı okuyanların bir zahmet LİGHT BÜYÜ ETKİNLİKLERİ linkine tıklayıp, oradaki 10 yazıyı da okumaları gerekiyor. Zira yazıyı okuduktan sonra bir dizi soru sormak isteyecek hemen mail kutunuza yöneleceksiniz. Cevaplarsa 10 yazı kapsamını oluşturuyor.

Jüpiter Uygulaması bolluk, bereket, şans, genişleme için yapılıyor. 2007 de yaşam boyunca görebileceğimiz en özel tarihler vardı. Benzeri tarihler 12 yıl sonra tekrarlanacak. Bu arada Ay Yay burcunda iken uygulamayı yapmayı sürdüreceğiz.

Uygulamalar gerçekten yararlı. Okuyucu geri bildirimlerini yayınladım.

2008’in ilk ayında hala Plüton da Yay burcunda ilerlediği için Ocak ayı boyunca büyünün etkisi hayli güçlü olacak. Şubattan itibaren Plüton Yay burcuna bir süreliğine veda edecek. Yıl içinde, Haziran ayında tekrar Yay burcuna geri dönüş yapacak. Kasım sonunda Yay burcuyla son kez vedalaşıp, Oğlak burcuna tamamen yerleşecek.

Özetle, Jüpiter uygulamasını daha güçlü yapabilmek için hala şansımız var.

2007 de fırsatı kaçıranlardansanız, Ocak ayında tek seans yapacağım uygulamaya dahil olabilirsiniz. Gelirken hiçbir şey getirmenize gerek yok. Bütün malzemeler tarafımızdan karşılanacak.

Tarih: 6 Ocak 2008 Pazar
Saat:16.00-17.00
Yer: Grand Öztanık Otel-Topçu Cd.si- No:9 Taksim

Ücret ve rezervasyon için : astroakademi@gmail.com ( Merih Doğa) -