Tuesday, January 22, 2008

REİKİ'NİN GİZEMLİ SESSİZLİĞİ

Jüpiter Büyüsü uygulamasına katılanlardan onlarca mail gelir. Hemen herkes bu uygulamadan yararlanır ve aldığı sonuçları sevinçle yazar. Bende “bunu yayınlayabilirsiniz” denilen mesajları aynen yayınlarım. “Lütfen gizli kalsın okuyunca eşim anlar, sizin sıkı bir takipçinizdir” diyenleri unuturum.


Venüs Büyüsü uygulamasına katılanlar, aşk yaşamlarındaki gelişmeleri mutlaka yazarlar. Son Venüs Büyüsü uygulamasındaki katılımcılara bir sözüm vardı: benim özel yaşamımda bir gelişme olursa bildirecektim. ( Evet, evet bir takım hoş gelişmeler var. Jüpiter de görüştüklerimize anlatacağım)


Tarot yorumu alanlar önceleri sabırsızca bekler ve nerde kaldı derken peş peşe Tarot’un öngörülerini yaşarlar. Kimileri hemen, kimileriyse yıllar sonra geri bildirimlerini yazarlar, paylaşırlar.


İnteraktif uygulamaların geri bildirimleri her zaman beni mutlu eder ve yayınlamaya çalışırım.

Bununla birlikte en sessiz grup Reiki alanlardır. İlk uyumlamadan sonra pek çok şey yaşar, mucizevi değişimleri süratle gerçekleştirir ama anlatmazlar. Bu elbette tesadüf değildir. Pek nadiren” kendimi daha iyi hissediyorum” diyen mailler gelir. Beni tekrar gördüklerinde (ki Reiki öğrencilerimle ilişkim kopmasın isterim, telefonlaşırım)” inanılmaz şeyler oluyor” diye başlayan cümleler kurarlar. Ama yazmazlar. Neden mi? Öyle özel ve güzel bir süreçtir ki ne yazarsanız yazın anlatacaklarınız yaşadıklarınızı ifade etmeye yetmez. Seçtiğiniz kelimeler kifayetsiz kalır.


Neler olur peki Reiki alırsanız, yani Reiki yapmaya uyumlanırsanız?


-Özlem, trafikte tıkanmaya engel olabildiğini, yolları açtığını ve trafik de takılı kalma fobisinden kurtulduğunu anlattı.

-Ayşe, iş yerinde daha huzurlu üstelik uykuları düzene girdi.

-Hülya, sevgilisiyle ilişkisinde mutlu bir sayfa açtı, evlilik kararı aldı ve sorunsuz bir nikah gerçekleştirdi.

-Engin, işsizdi, hemen iş buldu ve huzurlu bir ortamda korkusuzca çalışmaya başladı.


Kişisel gelişiminizde gerekli açılımlar kendiliğinden oluşur. Örneğin bir türlü hayır diyememekten şikayetçiyseniz, kendiliğinden karar alır hayır diyebilir hale gelirsiniz.

İlişkilerinizi düzenler, iş başarılarınızı arttırır, parasızlık ve işsizlik sorunlarınızı çabucak çözer, bir ilişkinin sizin için hayırlı olup olmadığını başkalarına göre daha çabuk kavrarsınız. Vücut ve ruh sağlığınızı daha rahat kontrol altında tutar, kötü alışkanlıklardan ve kötülüklerden korunursunuz. Eşyanızı, evinizi, arabanızı koruma altına alabilir, çocuklarınızı koruma altına alabilir, evinizi negatif enerjilerden temizleyebilirsiniz. Fobilerinizden kurtulur uykularınızı düzenler, zayıflar ve ne istiyorsanız o konuda iyileştirme sağlarsınız.


Bu kadar mucize yetmez değil mi? Mucizeler- Reiki veya başka tekniklerle gerçekleştirildiğinde- potansiyeliniz kadardır. Sonsuz ve sınırsız mucize yoktur. Örneğin sizin yıllık kazanma kapasiteniz 100.000YTL ise ve siz ancak 12.000 YTL .alabiliyorsanız Reiki bunu sağlar ama 101.000’i sağlayamaz. Potansiyeliniz kadar gelişirsiniz. İyileşme potansiyeliniz % 50 ise, %60 iyileşme sağlayamazsınız. Ve fakat % 50 ye mutlaka ulaşırsınız.


Reiki ile ilgili anlatmak istediğim öyle çok şey var ki. Aslında ben de başkaları kadar ve başkaları gibi içimde saklamak istiyorum dile dökülemeyen gelişmeleri. Ama hepimiz içimizde saklarsak hiç kimsenin olup bitenden haberi olmayacak. Gelin yazalım, anlatmaya çalışalım dilimiz döndüğünce.


Seminer programı dahilinde uyumlama seansı eklemeye bu gün karar verdim, gelen talep üstüne gelişti tabii.


2 Şubat Cumartesi 10.00-11.00 arasında Reiki uyulmaması yapılacak ve ders anlatılacaktır.


Rezervasyon ve ücret bilgileri için astroakademi@gmail.com ( Merih Hanım)



BUNDAN BÖYLE GÜNLÜK ASTROLOJİ YORUMLARIMIN YANISIRA GÜNLÜK YAZILARIMLADA SİZLERLEYİM.