Wednesday, February 20, 2008

BÜYÜLER, REİKİ, TAROT VE BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ

BU YAZIDAN ALINTI YAPMAK, BAŞKA BİR YERDE YAYINLAMAK YASAKTIR. AKSİ HALDE YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.

BÜYÜLERİN BAŞARILI OLMASI İÇİN TİYOLAR

Seminerlere katılanlar veya DVD. satın alıp kendi başına uygulama yapmak isteyenler birkaç önemli detaya dikkat ederlerse başarı oranları artar.

Öncelikle İstanbul içinde yaşayanlar için asıl soru şu: seminere mi katılmalı yoksa DVD.alıp uygulamayı kendi başına yada arkadaşlarıyla mı yapmalı?

Seminere katılmak elbette büyük avantaj. Bir kere motivasyonunuz tam oluyor. İkincisi hareketleri hiç kaçırmadan, tekrarlayarak doğru şekilde yapma imkanı buluyorsunuz. Evrensel dileklerin ne demek olduğunu tam olarak kavrıyorsunuz. O anda aklınıza gelen bütün soruları sorup yanıt alma şansınız var. Dahası kalabalığın enerjisinden yararlanmak dileklerinizin gerçekleşme olasılığını güçlendiriyor. Bu durumda en iyisi bir kez seminere katılıp, dvd.nizi alıp 2 yıl boyunca tekrar tarihlerde dvd.den izleyerek yinelemek.

Bununla birlikte, DVD.nizi alıp, aynı ambiyansı yakalamak için arkadaş, eş, dost, kardeş grubu kurarken son derece dikkatli olmalısınız. Bu gruptan birinin sizi tanıdığı için “ hadi canım senin dileğinin gerçekleşmesi imkansız, aç tavuk kendinizi darı ambarında görür” diye düşünmesi ve o sırada kötücül beyin frekanslarıyla temiz kalbinizin açtığı auranızı delmesi kaçınılmazdır.

Sonuç; dilekleriniz negatif bir dalga ile bloke edilmiştir. Gerçekleşmeyebilir.

Bu durumda kendi başınıza yapmayı tercih etseniz bile tam olarak neyi dilediğinizi kimsenin bilmemesi en iyi çözüm olabilir. Grup enerjisine son derece dikkat etmek gerekir.

Seminerlerde hiç tanımadığınız ve sizi tanımayan kişilerin negatif enerjisini almanız pek olası değildir ancak pozitif enerjisini illaki alırsınız. Bunu sağlayan egzersizler yapıyoruz hep birlikte. Üstelik yaptığımız tekrarlarla mutlak yoğunlaşma sağlıyoruz. Grubun enerjisini özel sembollerle temizliyor ve auralarını negatif enerjiye kapatıyoruz. Büyünüze ek olarak pek çok yararlı bilgiyi de, enerjiyi de aktarmış oluyoruz.

DVD ÜCRETLERİ HAKKINDA

DVD.ler kamera, ışık, montaj v.s. bedelleri ödenerek profesyonel ekiplere hazırlatıldı. İstanbul dışında yaşayanların seminere katılması olanaksızdı veya iş yaşamı yoğun olanlar bir türlü yetişemiyorlardı, böyle bir yöntemle yararlı olmaya çalıştık.

Her bir DVD. de 1 tek gezegen büyüsünü bulacaksınız. Hepsi bir dvd. ye sığmazdı ve hepsine herkesin gereksinimi yoktu. Tek tek hazırlandı. Hepsinin giriş bölümünde hangi amaçlar için kullanacağını, hepsinin sonunda 2008-2009 boyunca büyünüzü tekrar yapacağınız tarihler yer alıyor. Bu nedenle tarihleri ayrıca yayınlamıyoruz.

Bununla birlikte profesyonel bir satış sitesi olmadığımız için ücret yayınlamaktan kaçınıyoruz. Ancak maille bilgi aktarıyoruz. Az çok tahmin geliştirebilmeniz için DVD ücreti belirlerken nelere dikkat ettiğimizi açıklamak istedim ki beklentileriniz gerçekçi olsun.

İçi boş bir dvd. yi 500 kuruşa yeni parayla 5 kuruşa alabilirsiniz.
Korsan dvd filmi 5 lira, orijinal dvd filmi 20 lira civarında.
Yoga, meditasyon gibi uygulamalar için hazırlanan profesyonel dvd.ler 30 lira civarında.
2008 model oyun dvd.leri 75-90 lira civarında.

Bu durumda “bir seminer dvd.sine kaç para ödeyebilirim?” demeden önce kendinize şunu sorun: İŞE YARAYACAĞINA EMİN OLDUĞUM BİR BÜYÜYE NE KADAR ÖDERİM?

Kesenizin yeterliliği dışında, eğer işe yaraması konusunda bir kuşkunuz varsa zaten böyle bir uygulamadan uzak durun. Zira kuşku enerjinizi bloke eder ve zaten uygulamanız işe yaramaz. Kalbiniz ferah, içiniz rahat, neşeli, keyifli ve uygulamayı bir an önce yapmak için heyecanlıysanız, dilekleriniz güçlüyse, evren içinde dileyecek birkaç şeyiniz varsa büyülerinizi başarıyla uygulayacağınıza emin olabilirsiniz. Hiç vakit kaybetmeyin, evren taleplerinizi bekliyor.

Haa bu arada! Hepsine hazırım, inanıyorum ama gerçekten param yok diyorsanız hiç kaygılanmayın. Bir şekilde birkaç hafta içinde bu bedeli ödemek için gereken parayı bulacaksınız. Size o bedel gelecek önce. Bu evrenin ilk hediyesi olacak. Gelen parayı harcama önceliğinize siz karar vereceksiniz, unutmayın sorgu sürecindesiniz. Soru şu: bu büyüden yararlanmayı gerçekten istiyor musun? Yoksa talihsizim diye yakınmak daha mı kolay ve keyifli? Bedelini ödemeden yaptığınız hiçbir uygulama işe yaramaz çünkü kaderinizin yükünü omuzlamamışsınızdır. Hatta ters teper çoğunlukla.

Sistem her zaman böyle işlemiştir.

DVD. Sipariş ve ücret bilgileri ile Ankara satış noktası bilgisi için
astroakademi@gmail.com


22 ŞUBAT MERKÜR BÜYÜSÜ VE DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR

22 Şubat 20.00-21.00 arasında doğru yoluna dönen Merkür’ün dahi Kova burcundaki etkisinden yararlanacağız ve Merkür büyüsü uygulaması yapacağız. Plüton’un hipnotizma yapan gücüyle, parmağının dokunduğu her büyü diğerlerine göre birkaç kat kuvvetlidir. Bu nedenle klasik astrolojinin önerilerini ihmal edip, modern astrolojiye yönümüzü çevireceğiz ve bu fırsatı kaçırmayacağız.

Merkür büyüsü; ders, eğitim, sertifika, sınav başarıları için birebirdir çünkü zekayı açar.

Merkür büyüsü; satış ve pazarlama sektöründe ciddi başarı elde etmek isteyenlerin çok işine yarar zira güçlü semboller kullanarak evrensel güçleri harekete geçirebilirsiniz.

Merkür büyüsü; aşka başlayamamak, sürdürememek, terk edilmek, azarlanmak, hakarete uğramak ve hırçın olmak gibi iletişim sorunlarından kaynaklı sonuçlara engel olur.

Bu cümleler ilk okunduğunda sıradan bilgiler gibi dursa da, günümüzde duygusal ilişkilerde asıl sorunun iletişimsizlik olduğu kanıtlandı. Örneğin partnerinizin ne düşündüğünü tahmin edemiyor, bilemiyor hatta ifade etse bile anlayamıyorsanız Merkür büyüsüyle tanışmalısınız.

Tarot okumalarında aşk açılımlarının bir sorusu da “O ne düşünüyor, ne hissediyor?” dur ve bunu okuyacağımı söylediğimde el çırpan, gözlerinin içi parlayan danışanlara sıkça rastlarım. Nedense O’nun ne hissettiği ve ne düşündüğü kolay tahmin edilemez. Ardında samimiyetsizlik var mıdır? Yalan var mıdır? Bir başkası var mıdır? Bütün zekanıza ve net iletişim tarzınıza rağmen beyninizde cirit atan bu soruların yanıtlarını tahmin edemezsiniz.

Ama size direk olarak “ne kadar zekisiniz?” ve “iletişiminiz ne kadar güçlü?” diye sorulduğunda kendinizi epeyce başarılı ve zeki bulursunuz. Gerçek zeka; O’nun ne düşündüğünü doğru tahmin etmektir ve gerçek başarı ne hissettiğini okumaktır. Merkür bunları sağlar.

İlişkinizde ve sosyal hayatınızda, aşırı konuşma, aşırı suskunluk, ötekinin düşüncesini genellikle yanlış tahmin etme, empati kuramamak, eğitim ve satış konularında yeterince iyi grafik çizememek gibi sorunlarınız varsa, Jüpiter’in şansını çağırmadan önce, zekanızı ve algınızı açmalısınız.


Merkür büyü uygulaması: 22.2.2008/ saat: 20.00-21.00
Yer: Nişantaşı
Merkür Büyüsü rezervasyonu için:
astroakademi@gmail.com


TAROT, REİKİ, HOROSKOP REZERVASYONLARI

Bir süredir yoğunluk nedeniyle seminer günlerinde tarot, reiki ve 1 yıllık gelecek yorumunun anlatıldığı horoskop seansları da yapıldı. Bütün randevu taleplerini tek güne sıkıştırmaya çalıştım. Yetmedi tabii ki ve taleplerin tamamını karşılamak için başka bir yöntem bulduk.

Nişantaşındaki yeni ofisimiz size ve bana göre randevulaşmak için oldukça uygun. Randevulaşmak için uygun ama bütün gün orada oturup sizi beklediğimi veya sohbet için bol bol vaktim olduğunu sakın düşünmeyin. Zira hala kitap çalışmalarım bir hayli zamanımı alıyor. Bununla birlikte rezervasyon planımızı zamanı doğru kullanacak şekilde yapabilirsek:

Reiki uyulmamalarımızı bundan böyle dilediğimiz gün planlayabileceğiz.

Tarot seansları için iş çıkışı saatlerinizde koşturarak yetişmek zorunda kalmayacaksınız.

1 yıllık gelecek analizinizi sıcak çaylarımız eşliğinde anlatacağım. Not tutmak için acele etmeyeceksiniz.

Ancak şöyle bir detay var. Sık sık yaşadığımız bir güçlük: randevu gününü kesinleştirmek için 1 hafta öncesinden boş olup olmadığını kontrol ediyorsunuz ve fakat ödemenizi yapmadığınız için kaydınız alınmıyor. Son gün, son dakika ödemenizi yapıyor ve sanki o saat sürekli boş kalıyormuş gibi o saati isteyiveriyorsunuz. Merih hanıma kızıyor ve ama ben 1 hafta öncesinde sormuştum diyorsunuz. Sormak yer ayırtmak demek değildir! Yerinizi ayırtın.
Lütfen rezervasyonlarınızı 1 hafta öncesinden yaptırın. Son dakika, acele v.s. randevular için yer bulmamız imkansız olabiliyor. Özellikle tarot yorumu almak için 1 hafta öncesinden rezervasyonunuzu kesinleştirmelisiniz.

Doğum haritanızla 1 Yıllık gelecek analizi istiyorsanız, doğum yeriniz, doğum tarihiniz, doğum saatiniz bilgilerini eksiksiz olarak 1 hafta öncesinden göndermelisiniz. Bu bilgileri gönderip rezervasyon yapılmasını beklemeyin. Ödemenizi yaptıktan sonra, rezervasyon için saat bildirilmesini rica edin. Ödemesini yapıp, adres, ad-soyad bildirmeyen hatta nasıl bir servis istediğini bile yazmayan okuyucularımıza ulaşmak bizim için imkansız. Lütfen ödeme yaptıktan sonra bilgilerinizi ulaştırın, ne istediğinizi belirtin ve randevunuzu kesinleştirin.

Randevu ve detaylar için
astroakademi@gmail.com ( Merih hn)

TAROT VE BÜYÜ GERİ BİLDİRİMLERİ ( BAŞARILI UYGULAMA ÖRNEKLERİ) İÇİN LÜTFEN ESKİ YAZILARI OKUYUN.