Saturday, May 03, 2008

MAYIS AYI ASTRO-BAKIM TAKVİMİ



Bugünlerde Saatli Maarif Takvimini inceliyorum. Her gün biraz daha alışkanlık haline geliyor. Dünkü yaprakta şöyle yazıyor: "havalar ısınmaya başlar, kıyafetler incelir, elden palto henüz bırakılmaz."

Bahar kendini hıdırellezle gösterene dek, elde ince pardesüler olmalı kısaca.

Solaryum için randevuların sıklaştığı, saçların rengini değiştirmek için düşüncelerin arttığı, gelinliklerin hızla dikişine başlandığı bu günlerde yaza süratle hazırlanmak gerekiyor. Hızlı, telaşlı, mis kokulu günler kapıda.

Astro-bakım takviminde aşkların en uslusunun ve sadakatlisinin günlerini okuyacaksınız. Saçların en klasik, cildin en doğal ürünlere doymuş halini benimseyeceksiniz. Boğa-İkizler ayında hayatın zevkleri, ekonomik alışverişler ve doğal ürünler öne geçecek.


AY’IN KONUMU VE AŞK


5 Mayıs –Ay Boğa burcunda ve henüz Yeniay’ın etkilerini hissettiniz. Romantik ve güvenli ilişkiler kurmak için bu günden yararlanmalısınız.

10 Mayıs-Ay Yengeç burcunda. Aşkınıza ev yemekleri, ev sıcaklığı ve ev sadeliği sunmak için en doğru akşam. Ona özenle sofra hazırlamalı yada aile dvd. izleyerek birlikte olmanın keyfini sürmelisiniz.

14 Mayıs- Ay Başak burcunda. Partnerinizle birlikte eğlenmek dışında yapmak istediğiniz her şeye vakit ayırabilirsiniz. Düzenlemeler, alışverişler veya ciddi sohbetler için hoş bir gün.

19 Mayıs-Jüpiter ile Venüs arasında gerçekleşen bu açı her burç için özel bir gün. Romantizm, aşk, anlayış ve sevgi dolu hissedeceksiniz. Sevgililer günü gibi kutlamalısınız.

AY’IN KONUMU VE DİYET


4 Mayıs-Ay Koç burcunda. Bilinçaltınıza dönmek, kötü alışkanlıklarınızdan sıyrılmak, diyete kararlı bir şekilde başlamak açısından mükemmel bir gün.

7 Mayıs- Ay İkizler burcunda ve doğal besinlerin yalın haliyle küçük detoks uygulamaları yapmak için bilgi alışverişi sağlıyor. Öğreneceğiniz kolay bilgiler uzun süre işinize yarayacak.

26 Mayıs-Ay Kova burcunda. Orijinal diyetler yaratabilir, kendi keşfettiğiniz basit zayıflama yöntemlerini denemeye başlayabilirsiniz. Bildikleriniz yeterli olacak.


AY’IN KONUMU VE SAÇLAR


11 Mayıs-Ay Aslan burcunda. Saç bakımı yaptırmak, kuaför değiştirmek yada imaj yapımcısıyla anlaşmak için ideal bir gün. Kendinizi şımartmalısınız.

16 Mayıs-Ay Terazi burcunda. Zevkinizin yükseldiği ve görünüşünüze verdiğiniz önemin arttığı bu günde; renk, model ve tarz seçebilirsiniz.

30 Mayıs-Ay Koç burcunda. Saçınız için beğendiğiniz ve cesaret edemediğini bir modeli denemek için bu günü bekleyin. Cesurca adımlar atmak için müthiş bir gün.



AY’IN KONUMU VE MODA


6 Mayıs-Ay İkizler burcunda. Moda renklerin dışına taşmak bu mevsimde daha kolay. Bunun yanı sıra Ay İkizler burcunda iken biraz sıra dışı görünmek de kolay olacak.

24 Mayıs-Ay Oğlak burcunda. Uygun fiyatlı alışverişler yapmak istiyorsanız Ay Oğlak burcunda ilerlerken şansınız denemelisiniz. Hem ballı hissedecek hem de pazarlık gücünüzün yükseldiğini fark edeceksiniz.

29 Mayıs-Ay Balık burcunda. Ayaklarınızı modadan uzak tutmadan rahat kılmak için mutlaka ortopedik yada ergonomik bir çift ayakkabınız olmalı. Seçiminizi bugün yapın.



AY’IN KONUMU VE CİLT BAKIMI


13 Mayıs- Ay Başak burcunda. Doğal ürünlerle cilt bakımı yapmanın tam zamanı. Toprak canlanırken, salatalık dilimlerini yada kabuğunu yüzünüzde bir süre bekletmeyi ihmal etmeyin.

18 Mayıs-Ay Akrep burcunda. Uykusuzluğun izlerini saklamak için yoğun çaba harcayanlardansanız, uyandığınızda yüzünüze soğuk su çarparak hafif çizgileri yok etmeli, grilikleri gidermelisiniz.

21 Mayıs-Ay Yay burcunda. Yaz gelirken çillerinizde artış gözlemleyebilirsiniz. Limon suyunu önce parmaklarınıza yedirin sonra cildinize sürün. Çillerle savaşmak için en etkili yöntemdir.



AY’IN KONUMU VE SAĞLIK



20 Mayıs- Ay Akrep burcunda ve Dolunay gerçekleşiyor. Diyete başlamak ve kararlı davranmak için yılın özel günlerinden birini değerlendirin.

26 Mayıs- Ay Kova burcunda ve Merkür henüz gerilemeye başlıyor. Hafızanızın zayıflayıp zayıflamadığını kontrol etmek için bir yüzeye 10 farklı ve basit malzeme dizin. Ertesi gün kısa bir süre malzemelere bakın. Ardından kaç tane malzemeyi net olarak hatırladığınızı araştırın.

28 Mayıs- Ay Balık burcunda. Dostluklar kalp hastalıkları riskini azalttığı gibi, psikolojik sorunları da ilerlemeden ortadan kaldırabiliyor. Sıcak dostlarınızla buluşup rahatlamak sağlığınızı bir doktor kadar koruyabilir.