Friday, May 18, 2007

O'nun hayatında başka biri var mı?

O’nun hayatında başka biri var mı? Ya da biri var mı?

Genellikle kadınların, söylemeseler bile içten içe- genç erkeklerin- merak ettiği bu soruya Tarot da cevap aranır mı? Aranır elbette. Ortayaş üstü erkekler, sağlık ve para konularından başka bir şeyi merak etmezler. İstisna varsa aranızda o sadece istisnadır.
Tarot kartlarına tanıdık olanlar bilirler ki kartlar karıştırılıp, açılım yapıldıktan sonra, şöyle derin bir nefes çekip, kartlara kuşbakışı bakmak ve olayın bütünlüğüne hakim olmak gerekir. Bu nasıl mı olur? Eeee o kadarı uzmanlık alanı.
Siz şimdilik şunu unutmayın yeter: kartlara bütün olarak bakarsanız, size danışanın hikayesini anlatırlar. Soru nun “aldatılıyormuyum?” olup olmadığını da anlatırlar. Bu nedenle aldatmayı tek başına şu kart ifade eder diyemeyiz. İhaneti işaret eden kartlar olsa da, birinin sizi aldattığından emin olmak için önce kartların dilinden sırrı almak lazım. Sır bütünün içinde saklıdır.
Peki o henüz sadece ilgilendiğiniz biriyse ve konu aldatılmak değilde , O kişinin yaşamında biri olup olmadığını öğrenmekse yorumlar ne söyler?
Partner adayının adına bir açılım düzenlenir. Açılımdaki tüm kartlara bakarak yaşamında biri var mı? Yoksa sizinle mi ilgileniyor ayrımını yapmak hiç zor olmaz. Bazen O sadece kendisiyle ilgili olabilir. Ne siz nede başka biri gözünde, gönlünde değildir. Bazen iş sorunları yüzünden yüreği yaralıdır. Ezilmiş, sıkışmış kalmıştır. Gelip alamaz sizi, sarıp sarmalayamaz. İstese de size yakın duramaz.
Bir ilişkinin geleceği hakkında kartlar önemli fikir verir. Ama unutmayın, mutlaka bütüne bakacaksınız. Tek tek kartlar bir öykü oluşturmaz, devamlılık oluşturabilir ancak.
Kartlar herşeyi mutlaka fısıldar. Tarot bir fal değil, bilinçaltı okuma sanatıdır. Ama siz bunu bilemiyorsanız veya fal olarak kabul etmekte ısrar ediyorsanız; O falcıların en iyisi benim !