Saturday, May 19, 2007

TAROT RİTÜELİ-HAZIRLIKLARI


Tarot'la ciddi anlamda ilgileniyorsanız öncelikle bazı çalışmalar yapmalısınız. Tarot'u daha kolay çözmek ve sembolleri görüp yorumlayabilmek içi meditasyona yatkın olmalı ve sezgilerinizin açılması için alıştırma yapmaya gönüllü olmalısınız. Kartlarınızla la özel bir bağ oluşturabilmelisiniz.Sadece kartların anlamlarını ezberlemek gerçek anlamda bir Tarot yorumu yapmak için çok yetersizdir. Doğru sonuçlar verir, ama gerçek anlamda bir basari sağlamaz. Daha sonra amacınıza/soruya uygun bir açılımdan yararlanarak Tarot yorumuna başlayabilirsiniz.
Yorum yapacağınız kişilerin kartlara dokunup dokunmamasına siz karar vermelisiniz. Kartların karsınızdakinin enerjisinden etkileneceğini düşünüyorsanız kart seçimini siz yapın. Ama kartlara enerji akımının yorumu kolaylaştıracağını düşünüyorsanız karşı tarafın seçmesine izin verin. Yoruma sezgilerinizi de katmalısınız.
Tarot belli kalıpların içinde bulunmaz.Okült bilgidir ve her türlü anlamı ifade edebilir. Tarot bir enerji akımıyla ilgili olduğu için üzerinizde bir ağırlık yaratabilir. Bu sebeple karşınızdaki insandan bu yoruma karşılık bir bedel almalısınız. Bu size hediye vereceği bir eşya veya para olabilir. Ama fazla değeri olan bir şey istemeniz size zarar verebilir. Eğer almazsanız enerji üzerinizde kalır. Bunun sonucu uyku, baş ağrısı, ağırlık hissi vs. olur.