Friday, September 12, 2008

ASTROLOJİ DERSLERİ VE DANIŞMANLIKLAR

ASTROLOJİ DERSLERİ

Astroloji Eğitimi:
12 Eylül Cumartesi 17.30-19.00 arasında başlayacak, her Cumartesi aynı saatlerde devam edecektir. Başlangıç seviyesi 1. bölüm dersleri 3 ay sürecektir.
Ücret: 200 YTL/ AY

“SU KARAKUŞ’LA doğum haritamı öğreniyorum” konulu work-shop: 7 Eylül den itibaren her Pazar 16.30-17.30 arasında yapılacaktır. Doğum haritanız hediye edilecektir. Work-shop her katılımcı için 1 ay sürecek. İsteyenler devam edeceklerdir.
Ücret: 200 YTL/AY

Kayıt, adres ve hesap numarası için:
astroakademi@gmail.com( Merih Hanım)



DANIŞMANLIKLAR

TAROT YORUMU: Tarot yorumu almak için randevularınızı e-posta ile almalısınız. Tarot yorumu sadece hafta içi size ve Su Karakuş’un programına uygun saate verilir.
Ücret 2 soru+1 genel açılım 100 YTL.

DOĞUM HARİTANIZLA 1 YILLIK GELECEK ANALİZİ: 1 yıllık gelecek analiziniz yüz yüze görüşme ile yapılır. Bu servis 1 saat sürer. Yazılı not verilmez, not tutmak serbesttir. Randevular hafta içi size ve Su Karakuş’un programına uygun saate verilir.
Ücret 250 YTL.

HOROSKOP ANALİZİ VE 1 YILLIK GELECEK ANALİZİ: Yazılı belge olarak ulaştırılan kişilik analizi+gelecek analizi+içsel gelişim süreçleri için 4 ay sonraya randevu verebiliyorum.
Ücret 500 YTL.

Randevu, adres ve hesap numarası için:
astroakademi@gmail.com ( Merih Hanım)


KURUMSAL DANIŞMANLIKLAR:

Kurumsal danışmanlıklar da
astroakademi@gmail.com adresinden irtibat kurabilirsiniz. Minimum 50 kişilik Tarot ve astroloji hobi eğitimleri ile tarot ve astroloji yorumları için özel ücret, özel saat uygulanır. Kurumsal danışmanlıklar için hazırladığımız, hızlandırılmış hobi eğitim programımızı lütfen isteyin.