Monday, September 22, 2008

AŞK, YAKINLAŞMA VE EVLİLİK HAFTASI

22-28 EYLÜL HAFTASI ASTROLOJİ YORUMLARI



22 Eylül’den itibaren Güneş Terazi burcuna geçiyor. İlişkiler, ortaklıklar, evlilik, yakınlarımız ve danışmanlarımızın önemi giderek artacak. Başak burcunun detaycı ve eleştirel gözlemleri yerini uyum, diplomasi ve denge arayışına bırakacak.

Aynı gün gökyüzünde Güneş-Plüton karesi ortaya çıkacak. Ego savaşlarının güç gösterisine dönüşebileceği, başkalarını kontrol etmek yada suistimal etmek isteyenlerin kurban durumuna düşeceği, cinsel istismarlar, yok etme ve depresyon yatkınlığının gözlemleneceği açı günü gerilimli hale getirebilir.

24 Eylül Çarşamba günü Venüs Akrep burcuna adım atıyor. Yoğun, duygular, tutkulu ilişkiler, unutulmaz deneyimler birkaç haftaya damgasını vuracak. 18 Ekim’e dek Akrep burcunda kalacak olan Venüs, duygusal ve cinsel bağımlılık yaratma tehlikesini de içeriyor. Venüs’ün bu transiti doğum haritanızda 1.5.7.evlerden birinde gerçekleşiyorsa, aşk da ve duygusal ilişkilerde şanslı olabilir, aşık olabilir ve çekici görünebilirsiniz.

24 Eylül de Merkür gerilemeye başlıyor. Herkes bunu konuşuyor! Tanıdığım, tanımadığım pek çok insanın gerilemeden haberi var ve önlem almaya çalışıyor. Merkür gerilemesi iletişimle ilgili her konuda hata, yanlışlık, yanlış anlama riski getiriyor. 15 Ekime kadar sürecek gerileme Terazi burcunda, yine bir hava grubu burçta gerçekleşecek. Bir yandan zekaya dayalı işlerde aksama yaratırken, öte yandan duygusal ilişkiler, evlilik, ortaklık, danışmanlarınızla ilişkiler ve yakınlarınızla ilişkilerinize yanlış anlama, yanlışlıklara dayalı tartışma ve ayrılıklar hakim olabilecek.

29 Eylül de haftaya Pazartesi günü, Terazi burcunun 6.derecesinde Yeniay oluşuyor. Merkür ve Neptün gerilerken oluşan Yeniay anında, Merkür-Neptün üçgen açısı yeniliklere damgasını vuracak. Geçmiş hayaller, geçmişte kalan ilişkiler yeniden karşınıza çıkabilir ve hayallerinizin geçmişte unutulan anılar sayesinde gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Geçmişten bir tanıdığın eşiniz olması yada aynı evde yaşama kararı almanız sürpriz olmayacak. Yakın ilişkilerin yenileneceği Yeniay’ın etkisi 24 Eylül- 3 Ekim arasında doruk noktada görülecek. Yeniay; doğum haritanızda 1.5.7.evlerde gerçekleşiyorsa, yeni bir aşk yada evliliğe adım atma hayalleriniz gerçeğe dönüşebilir.


KOÇ: Yolculuklar, eğitim yada iş-sağlık alanlarında yaşadığınız hukuk savaşlarında gücünüzü abartmanız aciz duruma düşmenize sebep olabilir. Bazen başkalarının gücünü kabul etmek daha az zarar görmenize sebep olabilir. Pazartesiden itibaren yakınlarınızla ilişkilerinize canlılık geliyor. Merkür aynı alanınızda gerileyecek. Yakınlarınızla ilişkileriniz canlanırken, yanlış anlamalarında artışı, duyduklarınıza inanmadan önce iyice sorgulamanızı gerektiriyor. 24’ünden itibaren Venüs, başkalarının kaynaklarından yararlanmanıza yardım edecek.

BOĞA: Yöneticiniz Venüs Çarşambadan itibaren, evlilik, ortaklık ve yakınlarla ilişkiler alanınıza geçiyor. Ertelenmiş evlilikler gündeme gelebilir. Zira aynı gün aynı Merkür gerilemeye başlıyor. Merkür gerilemesi sırasında sağlığınızla ilgili yanlış düşünceler ve duyumlar gereksiz yere üzülmenize neden olabilir. İş arkadaşlarınızla yanlış anlaşmalar yüzünden tartışabilirsiniz. İş konusunda belge imzalamak için Merkür’ün ileri harekete geçmesini beklemelisiniz. Pazartesi aşk hayatınız ve yaratıcı projelerinizde güçlü olduğunuzu ve tek söz sahibi olduğunuzu düşünmemelisiniz.

İKİZLER: Pazartesi den itibaren Güneş; aşk, çocuklar ve yaratıcı projeler alanınızı şenlendirmeye başlıyor. Canlılık kazanan konularınız bir yandan mutluluk verirken öte yandan aile ilişkilerinizde kızgınlık, gücü kanıtlama gereksinimi hissedebilir, aciz duruma düşebilirsiniz. Öfkenizi ve gücünüzü iyice tartmalısınız. Çarşambadan itibaren aşk, çocuklar ve yaratıcı projeler alanlarınızda başlayan Merkür gerilemesi çok önemli etkiler doğuruyor. Yöneticiniz, bu konularda şakalar yapabilir ve yanlış anlamanıza, yanlış değerlendirmenize kalp kırıklıklarına ve boşuna ilişkilerinizi bitirmenize sebep olabilir. Sakin ve kontrollü hareket etmelisiniz.

YENGEÇ: Kısa yolculuklar ile bağlantılı iş yaşamınız sinirlerinizi bozabilir. Pazartesi bu konuda tahammül göstermelisiniz. Aynı gün problemleriniz çözüldükten sonra ilginiz ailenize dönecek. Evinizle ilgili tadilat, tamirat ve ya eşya yenileme arzunuzu Çarşambadan önce veya 15 Ekimden sonra gerçekleştirmelisiniz. Merkür gerilerken başlayacağınız işlerden pişmanlık duymanız olası. Çarşamba günü aşk gezegeni Venüs aşk alanınıza yerleşiyor. 3 hafta boyunca aşka en yakın burç olacak ve belki de geçmişten gelen biriyle yeni bir aşka başlayacaksınız.

ASLAN: Finansal konularda hafta başında güç gösterisine girmemek, risk almamak veya rest çekmemek kendinize yapacağınız en büyük iyilik olacak. Güneş haftanın ilk günü kısa yolculuklarınıza canlılık getirmek üzere yer değiştiriyor. Reklam çalışmalarınız bu dönemde hız kazanabilir. Eskiden kalan çalışmalarınızı tamamlamak için mükemmel bir dönem ancak yeni bir reklam çalışmasına başlamaktan kaçınmalısınız. Çarşambadan itibaren Venüs ev, aile, yuva alanınıza yerleşiyor. Evinizle ilgili yenilik, tadilat, aile bağlarının güçlenmesi bu dönemde daha kolay olacak.

BAŞAK: Hafta başında evinizle ilgili konularda gerginlikten uzak kalmalı, gövde gösterisine kalkışmamalısınız. Güç bu kez ailenizde olabilir, izin vermelisiniz. Aynı gün Güneş finansal alanınıza yerleşerek, para kazanma konusunda canlanmanızı sağlayacak. Aynı alanda Çarşambadan itibaren gerileyen Merkür, para kazanma yada harcama şeklinizde yanılgılara neden olabilecek. Pahalı alışverişleri 15 Ekim e dek ertelemenizde yarar var. Çarşamba Venüs, kısa yolculuklar alanınızda finansal avantaj sağlamaya devam edecek. Parayı kısa yolculuklara çıkarak kazanabilir, yapacağınız seyahatlerde hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ: Pazartesi komşularınız ve kardeşlerinizle polemikten kaçının, gücünüzü abartmayın. Aynı gün burcunuza geçen Güneş daha canlı, enerjik ve hızlı hissetmenizi sağlayacak. Çarşambadan itibaren burcunuzda gerileyen Merkür, yanlış anlamalara, unutkanlıklara ve sıkça hatalara, algınızın zayıflamasına ve kendinizi aptallaşmış hissetmenize sebep olacak. Anahtarlarınız bu süreçte önem kazanıyor, kaybetmekten kaçının. İletişim araçlarınızın bozulması mümkün. Yöneticiniz Venüs Çarşambadan itibaren finansal alanınıza yerleşerek, avantajlı alışverişler ve para konusunda ekstra şans getiriyor.

AKREP: Pazartesi arkadaşlarınızla finansal konularda kapışmamanız gerekiyor. Para her zaman her şey demek değil. Aynı gün içinize dönmek, içsel bir yolculuğa çıkmak, dinlenmek ve kendinizi dış dünyadan izole emek isteyeceksiniz. Gizli ilişkiler ve durumlar ilginizi çekerken, gizli kalma arzusu duyumsayacaksınız. Bilinçaltınız Çarşambadan itibaren yanlış bilgiler ve yanlış hatırlanan olaylarla abondene olabilir. Eskiden kalan gizli bir ilişki yeniden gündeme gelebilir. Çarşamba burcunuza yerleşen estetik, güzellik ve sevgi planeti Venüs, çekici, baştan çıkarıcı ve etkileyici görünmenizi sağlayacak.

YAY: Kariyerinizle ilgili büyük savaşın galibi olabilirsiniz ancak Pazartesi günü şansınızı fazla zorlamayın. Güneş aynı gün arkadaşlık alanınıza yerleşirken, dostluklarınıza canlılık getiriyor. Çeşitli davetlerde yer alabilir , arkadaş çevrenizi genişletebilirsiniz ancak öte yandan aynı alanda Çarşambadan itibaren gerileyecek olan Merkür arkadaşlarınızla yanlış anlama yüzünden kopuş da getirebilir. Düşünmeden tepki vermemeli ve olayları derinlemesine incelemeli, doğru ve net bilgiye ulaştıktan sonra yargıda bulunmalısınız. Gruplara üye olmak için 15 Ekimi beklemelisiniz.

OĞLAK: Uzak yolculuklar sağlığınızla ilgili güç deneyimler yaşamanıza sebep olabilir. Pazartesi tehlikeli seyahatlerden uzak kalmalısınız. Güneş aynı gün kariyer yaşamınızı, sosyal statünüzü ve otoritelerle ilişkilerinizi etkilemeye başlayacak, canlılık kazandıracak. Çarşambadan itibaren aynı alanda gerileyen Merkür, yöneticilerinizle, babanızla yanlış anlama yüzünden tartışma ihtimalini, kariyerinizle ilgili yanlış bir iletişim içine gireceğinizi bildiriyor. Çarşambadan itibaren Venüs arkadaşlık alanınıza geçiyor. Kariyerinize yardımı olabilecek dostlarla tanışmanızı, yeni arkadaşlıklar kurmanızı, organizasyonların aranan sevilen kişisi olmanızı sağlayacak.

KOVA: Arkadaşlarımız ömür boyu kalsaydı, hiç birine nasılsın demeye bile yetişemezdik. Pazartesi bazı arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarmanız gerekebilir. Bu sonsuza dek görüşmemek anlamına geliyor. Aynı gün Güneş; uzak yolculuklar ve eğitim alanınızı hareketlendiriyor. Sık seyahat etme fırsatları ile eğitim fırsatları karşınıza çıkabilir. Aynı alanda Çarşamba gerileyen Merkür evraklarınızın eksikliği yüzünden eğitim yada seyahat işlerinizin erteleneceğini, yurt dışı ilişkilerde sıkıntı yaratacak yanlışlıkların ortaya çıkabileceğini vurguluyor.

BALIK: Partneriniz, yakınlarınız ve otoriteleriniz arasında kalabilir, kariyerinizi yada ailenizi bir kenara itmek zorunda kalabilirsiniz. Pazartesi dengenizi bozacak hiçbir savaşa girmemelisiniz. Pazartesi Güneş başkalarının parasından, telif, ikramiye gibi ödemelerden nihayet yararlanmanız için enerji vermeye başlıyor. Aynı alanda Çarşamba günü başlayacak olan Merkür gerilemesi gecikmiş ve ertelenmiş ödemelerin elinize geçeceğini buna rağmen bazı ödemelerinizi unutabileceğinizi, geçmişte unuttuğunuz ödemelerin karşınıza çıkacağını vurguluyor. Çarşamba dan itibaren Venüs seyahat, eğitim, hukuk konularınıza avantaj sağlamaya başlıyor.

ATATÜRK DİYOR Kİ:


"Samimiyetin lisanı yoktur. Samimiyet sözlerle açıklanamaz. O, gözlerden ve tavırlardan anlaşılır."