Wednesday, September 10, 2008

SU KARAKUŞ'LA DOĞUM HARİTAMI ÖĞRENİYORUM



Doğum haritalarınızı hepiniz çok merak ediyorsunuz.

Kişiliğinizin en yaman noktalarını, çelişkilerinizi, neden şanssız olduğunuzu, kimileriniz neden bu kadar öfkeli olduğunu hatta büyüyünce oğlunuzun ne olabileceğini de merak ediyorsunuz. Sevgilinizin doğum haritasının en gizli noktalarını, babanızın yükselen burcunu, Mars ve Venüs’ünüzün bulunduğu noktaları veya açılarını merak ediyorsunuz.

2009’u nasıl geçireceğini, potansiyellerini, Merkür’ün ne zaman hangi alanında gerileyeceğini merak eden amatör astroloji sevenler de var.

Astroloji öğrenmek hayli zor ve meşakkatli bir iş. Bir kere matematik zekanıza güveneceksiniz. Kolay öğreniyor olacak ve en az 2 yıl süren sabırlı bir eğitim programına uzun süre boyunca bütçe ayırmaya razı olacaksınız. Bu kadarla da kalmıyor, öğrencilik yıllarınıza dönüp düzenli ders çalışacaksınız. Astroloji öğrenmeyi çok isteseniz bile pek çoklarınızın sadece bu nedenlerle eğitim almaktan vazgeçtiğinizi biliyorum.

Pratik ve kısa bir astroloji öğrenme eğitimi olan “SU KARAKUŞ’LA DOĞUM HARİTAMI ÖĞRENİYORUM” programını tam da bu sebeple hazırladım.

Kısa sürede, astrolojinin derinliklerine dalmadan, kendi doğum haritanızı okuyabilme, öğrenme ve gelecek yorumunuzu kendi kendinize yapmanızı sağlamak amacıyla hazırladığım bu work-shopta 4 haftada haritanıza tamamen hakim olabiliyorsunuz.

Bu eğitimin bir başka amacı da, sevgilinizin, eşinizin, çocuklarınızın doğum haritalarını kendi kendinize okuyabilmenizi sağlamak. Yani sadece kendi haritanızı değil genel olarak harita okuma bilgisini de eğlenceli bir şekilde sunmak. Ay burcu, Yükselen burç, Ay düğümleri ve haritanızın en önemli belirleyicileri olan açıları haftada 1 saatinizi ayırarak öğrenebiliyorsunuz. Üstelik en ucuz fiyat garantisiyle. Ders başına 50 YTL.ödeyerek haritanızın tüm detaylarını öğreniyorsunuz.

4 haftada, 4 saatte pratik astroloji dersine katılmak için tek ihtiyacınız olan bir defter ve kalem.

Son derece eğlenceli süren derslerde okul yıllarının disiplini yerine bir hobi kursu ciddiyeti hakim olacak.

İlk Ders: 12 EKİM PAZAR SAAT 16.00
Ücret: 200 YTL/ 4 HAFTA

Katılım için:
astroakademi@gmail.com