Thursday, September 25, 2008

AY TILSIMI



İstanbul da kalanlar 28 Eylül de saat 19.00 da Ay Tılsımına, gidenler 4 Ekim de Jüpiter Tılsımına davetlidir.

Tatil planınızla, Ay Tılsımı semineriyle çakıştıysa ve siz uygulamaya katılamayacak kadar uzaklara gittiyseniz 4 Ekim’de hazır uzaklardayken Jüpiter tılsımını uygulamayı unutmayın.

Ay Tılsımı: Tılsımların atası..
Ay Tılsımı: kalp kırıklığı uzmanı..
Ay Tılsımı: duyguların tek ilacı..

Dileyin ondan ne dilerseniz.

Ay Tılsımını her yeniay döneminde ( EN ETKİLİSİ Güneş Tutulması-Yeniay günleridir) gezegenler gerilese bile yapabilirsiniz.

Uygulamayı Güneş Tutulması zamanlarında yapmak amacındaydım. Ancak ilişkilerle ilgili bir Yeniay’ı kimse kaçırmasın istedim. 29 Eylül de Terazi burcunda Yeniay doğacak. Terazi burcu her zaman evlilik, ilişki, ortaklık, yeni danışmanlar getirir hayatımıza. Yepyeni aşklar, evliliğe uzanma potansiyeli olan aşklar Terazinin sorumluluğundadır.

“Ama Merkür geriliyor!” diye düşünenleriniz olacaktır. Terazi burcunun yöneticisi Venüs ve Venüs gerilemiyor. Üstelik bu tılsım Ay’ la ilişkili. Ay asla gerilemez.

Ay duygularımızın, algılarımızın ve sevgi dünyamızın kraliçesidir. Ay Tılsımında annenizin sizin için en özel dilekleri Ay’a ulaşır ve unutulan dilekler bile hareket kazanır.

Ay Tılsımına katıldıktan sonra algılarının açıldığını, başkalarının ne düşündüğünü daha net fark ettiğini bildiren pek çok katılımcı var. Empati ve tahmin yeteneğinizden emin değilseniz Ay Tılsımını mutlaka yapmalısınız.

Kalp kırıklıklarımızın ve üzüntülerimizin temelinde başkalarını anlamamak ve çoğunlukla yanlış anlamak, yanlış düşünmek yatar. Ay Tılsımı doğru algıyı kazandıracak yada doğru düşünmeye teşvik eden kapıları ardına kadar açacaktır.

Bir başka tılsımı uygulamış bile olsanız, Ay Tılsımı diğer tılsımlara güç aktaran yegane uygulamadır. Hiçbir tılsıma cesaret edemedinizse, Ay Tılsımı size farklı, yeni, ışıltılı bir yaşam diliminin kapısını da açacaktır. Aşka, şansa, paraya giden yol algılarınızla ve dünyayla ilişki kurmaktan geçer. Bilinçaltının en gizli bölmesine ancak Ay dokunabilir.

Partnerinizle ağır bir ayrılık yaşıyor ve belki barışmak istiyorsunuz..

Partneriniz asla duymak ve yaşamak istemediğiniz sancılı bir şeyi yaşattı size..

O sizi red etti yada istemediğini söyledi..

Kırgınsınız affedemiyorsunuz..

Dünyaya yeniden doğmuş gibi olmak ve her şeyi unutmak istiyorsunuz..

Yaşamınıza sihirli bir değnek dokunsun istiyorsunuz..

Yaptığınız tılsımın işe yaramadığını yada yaramayacağını düşünüyorsunuz..

Karamsarsınız, umutsuzsunuz hatta çaresizsiniz..Belki de çare siz siniz..

Anlayışsız, kötü ve sert dünyada küçük bir zerresiniz ve kimse sizi fark etmiyor..

Neden bütün bunlar hep sizin başınıza geliyor anlayamıyorsunuz..Neden işsiz kalan, terk edilen, parasız kalan hep siz oluyorsunuz?..

Tılsımların atası çok nadir zamanlarda yapılabiliyor. Ay burcunuz Terazi ise mutlaka katılın. Ay burcu Terazi olanların şansı diğerlerinde çok daha fazla. Ay burcunuz ne olursa olsun size uygun bir cümle yakaladıysanız yılda bir kez bulunan bu şansı kaçırmayın.

Ay Tılsımını, hafta sonuna denk geldiği için Yeniaydan bir gün önce yapacağız. Bunun hiçbir sakıncası yok. Yeniay’ın etkisi 5 gün öncesinden 5 gün sonrasına uzanıyor. Sonra nefis bir bayram tatili yapacaksınız.

Tatilciler 4 Ekim de otel odanızda, ailenizin evinde, arkadaşınızın yazlığında her neredeyseniz, evinizden uzak olduğunuz herhangi bir yerde Jüpiter Tılsımını yapmayı unutmayın.

Keyifli tatiller, mutlu bayramlar.

Seminerlere katılım ve DVD.siparişleri için: astroakademi@gmail.com