Monday, December 17, 2007

ŞANS HAFTASI



17-23 Aralık Haftası Astrolojisi

Çok önemli, çok özel ve kitleleri etkileyecek olaylara gebe bir haftaya başlıyoruz.
Hafta boyunca Güneş-Merkür kavuşumu ve Jüpiter-Plüton kavuşumu etkin açılar olarak ilk sıraya yerleşiyor. Güneş düşünceler canlılık, iletişime ve ifade gücüne renk katarken, Jüpiter köklü değişiklikleri keyifle yerine getirmenizi sağlayacak.

18 Aralık Salı günü, Jüpiter Yay burcundaki yolculuğunu tamamlayıp, Oğlak burcuna yerleşmeye başlayacak. Şimdilerde Oğlak burcuna geçişinin ayak sesleri gelmeye başladı bile. Fark ettiyseniz televizyon dizilerinde tarihsel olaylar ve eski dönem öyküleri öne çıkmaya başladı. Oğlak geçmişle ve tarihle ilgili bir burçtur. Jüpiter Oğlak burcuna geçtiğinde, disiplinli ve sıkı bir çalışma temposu önerecek. Tembelliğe düşenler Jüpiter'in bolluk, bereket ve keyif saçan etkisinden yararlanamayacak. Oğlak burçları için şans dolu bir yıl başlıyor. Oğlak burcu kişisel horoskopunuzda hangi alanda ise, o konularda gelecek 12 yıl boyunca şansı yakalamak için çalışmalı ve disiplinle tanışmalısınız. Boğa ve Başaklar için de son derece yararlı bir yıl başlıyor.
Jüpiter'in Oğlak burcuna geçişi, kitlesel olayları da etkileyecek elbette. Toplumun genel eğilimlerinde gözle görülür bir değişim fark edilecek.

Buna eşlik eden bir başka gökyüzü olayı da Kuzey ve Güney Ay Düğümlerinin burç değiştirmesi. Aynı gün Ay Düğümleri Balık- Başak aksından çıkıp Kova-Aslan aksına geçecek. Toplumsal olaylar ve toplumsal yararlılıklara duyarlılık artarken, lükse düşkün ve egoyu öne çıkaran yönlerle yüzleşilecek. Balık-Başak aksında yaşanan kendine acıma, başkalarına acındırma, kurban durumuna düşme veya kurban rolü oynamak gibi son dönem televizyon programlarına iyice yerleşen acıma-acındırma ve bu rolü oynayan kişiler karşısında kişisel eleştiriler getirme eğilimleri yerini toplumsal yaraların iyileştirilmesine, yardım organizasyonlarının öne çıkmasına ve dostluk-arkadaşlık kavramının yeniden tanımlanmasına dönüşecek. Bu arada muhtemeldir yardımlarda başı çekenler sahne santında öne çıkan isimler olacak.

20 Aralık dan itibaen Merkür de Oğlak burcuna geçiyor. Düşüncelerinize sabır ve sakinlik hakim olmaya başlayacak. Konuşma konularınızı gerçekçilik, mülk edinme ve korkularınız kapsayacak.
Aynı gün Merkür hem Jüpiter hemde Plüton'la kavuşum yapıyor. Dünyadan baktığınızda gökyüzünde üç gezegenin kucaklaştığını görebilirdiniz, eğer o gezegenler gözle görülebilseydi. Düşüncelerinizi ifade ederken, keyifli, gerçekçi ve sağlamcı hissedecek ve başkalarını kendisiyle yüzleştirmekten korkmayacaksınız.

Yılın en güzel günü Güneş ile Jüpiter'in kucaklaştığı tek gündür. Yılda bir kez oluşur ve o kavuşum kişisel horoskopunuzda hangi alanda meydana gelirse o alanda yıl boyunca şanslarla karşılaşırsınız. 2008 de bu kavuşumu göremeyeceksiniz. 2007 de 22 Aralık a ve 23 Aralık a yani 2 güne yayılan kavuşum Oğlak burcunun ilk derecesinde gerçekleşiyor. Kendinizi son derece mutlu, huzurlu, neşeli ve şanslı hissedeceğiniz bu 2 boyunca Dünyayla ve evrenle bütünleşmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Hangi alanda şanslı olduğunuzu hissedecek ve buna sevineceksiniz. Oğlak burçları elbette 2008'in en şanslıları. Başak ve Boğalar da şanslarını katlayarak yaşayabilecekler.

Not: Detaylar için "2008-2009 Astroloji Rehberi" bütün kitapçılarda ve internet satış noktalarında-Goa Yayınları/ 10 YTL.

Not: Evsiz Hayvanlar Derneğine yapacağınız küçük bir yardım karşılığında horoskop analizinizi yada 1 sorunuzun yanıtını alabilirsiniz. Ayrıntılar için astroakademi@gmail.com( Merih hn.)
Not: Bundan böyle her gün Tarot, Reiki ve Astroloji yazılarımla sizlerleyim.

KOÇ: Jüpiter, eğitim, yeni felsefeler ve uzak ülkeler alanınızdaki görevlerini tamamladı. Bundan böyle kariyer konusunda şansınızı ilan edebileceksiniz. Yıl boyunca kariyer, ailedeki veya iş yerinizdeki otorite kişiler gibi konularda pek çok kez şanslı olduğunuzu anlayacaksınız. Bilnçaltınızda ortaya çıkacak önemli bir değişim, başkalarının düşüncelerini daha iyi kavramanıza yardım edecek. Finansal konularda avantajlı, eğitimde başarılısınız.

BOĞA: Şansınızı bundan böyle farklı kültürleri tanıyarak, eğitim ve sertifika programlarıyla ilgilenerek, kent yada ülke değiştirerek arayabilirsiniz. Yıl boyunca hukuki anlaşmaların kazanan tarafısınız. Bol bol seyahat edeceksiniz. Yılbaşında kendinize yeni bir valiz hediye edin. Yakın bir arkadaşınızla beklemediğiniz şekilde yakınlaşabilir, evlilik yada ortak yaşam kararı alabilirsiniz. Telif, sigorta gibi para getirecek konularda sözleşme yapabilirsiniz.

İKİZLER: Para konusunda hala hata yapmaya açıksınız. Benimsediğiniz kişilerle ilişkilerinizde, hırçın ve anlayışsız görünebilirsiniz. İkramiye, prim, telif gibi çalışmadan kazanacağınız paralar konusunda yılın ve haftanın en şanslı burcusunuz. Haftaya piyango, ikramiye bileti alarak başlayabilirsiniz. İş alanınızdaki sevimli, neşeli ve zarif tutumlarınız kariyerinizde önemli bir kapıyı aralayacak. Bu hafta ektiğiniz ürünler çabucak verimli sonuçlara dönüşecek.

YENGEÇ: Yaratıcı projelerinizin yayınlanması, eğlenceli seyahatler, sevgilinizle birlikte planlayacağınız uzak yolculuklar hafat boyunca gündeminizi meşgul edecek. Geçen bir yılı işinize sarılarak ve çok çalışarak geçirdiniz. Bu haftadan itibaren yakın ilişkilerinize yönelecek, evliliği düşünmeye başlayacak ve aileniz konusunda ne kadar şanslı olduğunuzu kavrayacaksınız. Danışmanlar edinebilir, avukatınızı yada müşavirinizi ddeğiştirebilirsiniz.

ASLAN: Aile ve ev konusunda istekli, düzenleyici ve zevkli bir hafta geçireceksiniz. Bunda ailenizden bir kişinin kazanacağı ikramiyenin payı olabilir. Sizin yaratıcılığınızın ürünü olan bir proje yada gösteri sanatları uygulamanız sözleşme ile bağlanacağınız yeni alıcıya ulaşabilir. İş konusunda haftanın en şanslı burcusunuz. İş arkadaşlarınız yıl boyunca en şanslı olduğunuz konu olacak.

BAŞAK: Kısa bir yolculukta tanıyacağınız değişken ve zeki insan, hayatınızın bundan sonraki odağı haline gelebilir. Değişken bir sevgili ya da ev arkadaşınız ile yolculuk planlayabilirsiniz. Ev ve emlak konularında sözleşme yapmanız için çok uygun bir hafta. Ev eşyaları satın alabilirsiniz. Aşk konusunda haftanın en şanslı burcusunuz. Yıldırım aşkına inanıyorsanız hafta sonunda gözlerinizi dört açın. Yaratıcılığınız yükseliyor.Yapabildiklerinizin ne kadar özel olduğunu fark edeceksiniz.

TERAZİ: Yöneticiniz Venüs, para alanınızda finansal avantajlara ulaşmanızı sağlamaya devam ediyor. İş yaşamınızda hafta içinde ortaya çıkan değişiklikleri sevinçle karşılayacak ve paraya dönüşmesini sağlayacaksınız. Szöleşme imzalamak ve seyahat planlamak için mükemmel bir haftadasınız. Şans ev ve aile konularınıza dokunmaya başlıyor. Yıl boyunca ev almak, emlak edinmek ve ailenizle iyi ilişkiler geliştirmek için şans bulacaksınız.

AKREP: Aşk yaşamınızda ani değişimler ve u dönüşleri yaşamak hem moralinize hemde kişisel ifadenize iyi gelecek. Hafta boyunca tam bir aşk insanı olduğunuzu anlamak için şans bulacaksınız. Finansal kazançlarınızı pekiştiren anlaşmalar yapabilirsiniz. Bu anlaşmalar yıl içinde kendinizi veya firmanızı daha iyi tanıtabileceğiniz gelişmeleri sağlayacak. Sık sık seyahat yapacak, reklam çalışmalarınızı hızla sürdüreceksiniz.

YAY: Yöneticiniz Jüpiter finansal kazançlarınızı aydınlatmaya ve evlilikle ilgili düşüncelerinize iyimserlik tozları serpmeye başlıyor. Hafta içinde kazançlarınızı katlayabilir, aile içinde mutlu ve keyifli hissedebilirsiniz. Anlaşma yapmak, konuşmacı olarak programlarda yer almak hafta boyunca mümkün. Başarılı hissedecek, bilginizi aktarabileceksiniz. Aile içi sırların ortaya çıkışı sürpriz sevinçlere neden olacak.

OĞLAK: Sözlere veya yazılara dayalı gizli sırları öğrenmek için mükemmel bir haftadasınız. Fırsatlar karşınıza kendiliğinden çıkacak. Ev ve ailenizde meydana gelen değişiklikler yeni bir arkadaşla tanışmanızı ve yaşamınızı anlamlandırmanızı sağlayacak. Yakın dostlarınızdan birinin tanınmanız için harcadığı çaba bu hafta sonuç almanızı sağlayacak. İmajınızı değiştirebilir, web sitenizi yenileyebilir ve seyahat planlarınızda son dakika değişikliği yapabilirsiniz.

KOVA:Arkadaşlarınızdan biriyle anlaşma imzalamak veya uzun özel sohbetler yaşamanız hafta içinde mümkün. Kariyerinize verdiğiniz önem ani bir sürprizle para getirebilir. Rüyalarınıza önem verin, bundan böyle rehberiniz olacak. Bununla birlikte başkalarının duygu ve düşünceleriyle sıkı bağlantı kurmayı öğreneceksiniz. Mars iş alanınızda geriliyor. İşler yavaşlamış ve durmuş görünebilir. Tembellik hissedebilirsiniz.

BALIK:Ani bir seyahat yaşam tarzınızda önemli değişiklikler yapmanızı sağlayacak. Değişimden memnun kalacaksınız. Kariyerinizi kuvvetlendirecek anlaşmalar yapabilir, konuşmalarınızla başkalarını kolayca etkileyebilirsiniz. Arkadaşlar ve organizasyonlar en şanslı olduğunuz konular. Yeni insanlarla tanışabilir ve beklemediğiniz şekilde yardım alabilirsiniz. Hafta sonunu dostlarınızla geçireceksiniz.