Saturday, December 01, 2007

JÜPİTER BÜYÜSÜ İLE EVLİLİK


merhaba sevgılı su, maalesef su anda yurtdısında oldugum ıcın semınerlerınıze katılamıyorum ancak ınternet sayfanızı sureklı takıp edıyorum , jupıter buyusunu uyguladım, daha uyguladıgım gun ınanılmaz bırsey oldu, 3 senedır hayatımda kımse yoktu, uyguladıgım aksam uzun suredır tanıdıgım bırısı bana benımle evlenmeyı dusundugunu ve cıddı olarak bır ılıskıye hazır oldugunu soyledı. Su anda beraberız gercekten cok mutluyum, ılerkı gunlerde ıs ıcın de aynı uygulamayı yapacagım ... sevgıler , tesekkurler

Bu son aldığım geri bildirim maili.

Kendi başına uygulama yapıp başaramayanlar çoğunlukta. Jüpiter CD.si sipariş ederek, anlatılanların öncülüğünde uygulama yapanlardan pek çok olumlu geri bildirim alıyorum. (Cd siparişlerinizi
astroakademi@gmail.com dan verebilirsiniz, kitapçılarda satışa sunulmadı.)

Büyü uygulamalarının doğru şekilde ve doğru zamanda yapılması çok önemli. Büyü malzemelerinin doğru seçilmesi de çok önemli. Rast gele ve dikkatsizce yapılan uygulamalar size zarar vermese bile yararını göremezsiniz.

Gezegen Büyüleri gerçekten mucizevi sonuçlar veriyor. Orijinal adına sadık kalınarak “BÜYÜ” kelimesi ile isimlendirilse de, bu uygulamaların tamamı sihir içeren motivasyon egzersizleridir. Sihir kısmı uygulamalar sırasında yapılan basit ama etkili sembollerdir. Bir çeşit spritüel hareketler dizisi olarak gerçekleştirilen büyüler, bildiğiniz adıyla Kara Büyüden oldukça uzak, oldukça farklıdır. Başkalarının yararı ya da zararı için uygulanamaz. Kendinize gezegen sihirleri yoluyla zarar veremezsiniz. Ancak doğru uygulamaların yararını görürsünüz.

Çok yakın da Venüs büyüsünün hemen ardından Jüpiter ve Satürn büyülerinin uygulamaları yapılacak.

8-9-10-16-17 Aralık 2007 Jüpiter Büyüsünün 2007 içinde uygulanacağı en özel günler.

Ay Yay burcundayken yapılan bu uygulamaya 2007 boyunca Jüpiter de, Plüton da Yay burcunda yol alırken eşlik etti. Ay, Jüpiter ve Plüton ile 3 özel enerjiyi kullanarak mucizelere genişlik, çokluk, yayılma güc, dönüşüm gücü kazandırdı. Kazandırmaya devam ediyor.
8-9-10 Aralık da bu 3’lüye Merkür ve Güneş de eşlik edecek. 5 güzel enerji yoğunlaşacak dileklerinizin gerçekleşme hızını arttıracak. Yıl boyunca 5 gezegen Yay burcunda toplanmadı, bulunmaz bir şans bu.

Fakat 5 özel gün için Ay, Plüton Jüpiter, Güneş ve Merkür desteğinin yanı sıra yaşamınız boyunca bir kez daha göremeyeceğiniz bir başka gökyüzü olayı gerçekleşiyor. Plüton-Jüpiter kavuşuyor. Yazılarımı izleyenler bilirler, spritüel dönüşümler sağlayan bu kavuşum aynı zamanda düşünce gücünüzle dileklerinizi gerçeğe çevirmenizi sağlayacak. Kavuşum Yay burcunda oluşacak. 5 özel gezegen etkisine Plüton-Jüpiter kucaklaşması da eşlik edince gerçekten bir daha yaşamanızın mümkün olmadığı şanslı birkaç gün Jüpiter Büyüsüne uygun tarihlerde oluşuyor.

19 Aralık 2007’den itibaren Jüpiter Yay burcunu terk ediyor.

12 yıl boyunca da bir kez daha uğramayacak. Bu nedenle çok özel 5 gün içinde uygulamaların anlatıldığı seminerler düzenlenecek. 2007’nin son fırsatları için kolları sıvadık. Bu muhteşem etkileri kaçırmayacağız. Ocak 2008 sonlarına doğru Plüton da Yay burcundan çıkıyor, Oğlak burcuna geçiyor.

2008 yılında yapılacak uygulamalarda Jüpiter ve Plüton’un desteği olamayacak.
Jüpiter büyüsünün mucizevi etkisinden yılın en anlamlı, en özel günlerinde yararlanmak istiyorsanız seminerlere katılıp, doğru uygulamayı öğrenebilirsiniz. İstanbul dışında yaşıyorsanız CD.nizi sipariş edip, kendi kendinize benim öğretilerim eşliğinde uygulama yapabilirsiniz. Seminer tarihleri belirlendi, saatleri ve yer bilgisi ile duyuruları pek yakında yayınlayacağım. Şimdilik
astroakademi@gmail.com dan rezervasyon yaptırabilirsiniz. Size uygun bir gün ve saat mutlaka bulacaksınız.

Şimdi düşünün bakalım: şansınızı yakalamaya hazır mısınız? Yoksa bir kez daha yanınızdan geçip gitmesine izin mi vereceksiniz?