Saturday, December 01, 2007

SEYAHAT VE EĞİTİM HAFTASI


3-9 ARALIK HAFTASI ASTROLOJISI

2 Aralık’dan itibaren, Merkür uzun süredir geri-ileri hareket ederek bulunduğu Akrep burcundan çıkıp, Yay burcuna geçti. Düşünce ve zihin süreçleri seyahatlere, hukuki konulara, eğitim ve sertifika programlarına yönelecek.

Aşk, duygusal ilişkiler ve finansal avantajlar gezegeni Venüs, öz alanı olan Terazi burcunda yol alıyor. Güzellik, bakım, estetik konularına eğilim, aşk ilişkilerine denge, sanat sevgisi ve nezaket kazandırıyor. 5 Aralık’dan itibaren, Venüs Akrep burcuna yerleşecek. Duygusal konularda nezaketin yerini tutku ve yoğunluk alacak. Karmaşık ve gizemli kişilere çekim duygunuz artabilir.

9 Aralık’da Yay burcunun 17 derecesinde Yeniay oluşuyor. Yay burcunda Yeniay, seyahatlere ve hukuki anlaşmalara işaret eder. Bununla beraber her zaman eğitici ve öğretici kurslara, seminerlere ve eğitime başlama dönemleri anlamına gelir.

Yeniay’ın en dikkat çeken açısı iletimin iki devi Merkür ve Uranüs arasında oluşan kare( olumsuz) açı. Yay ve Balık burçları düşüncelerinin hızına, değişkenliğine bir süre katlanacak. Abartılı zihinsel süreçler,konuşma- dinleme dengesindeki bozukluk, sabırsızlık, akıl karışıklığı İkizler ve Başak burçlarınızda olumsuz etkileyecek.

Geçtiğimiz haftadan itibaren etkisini hissettirmeye başlayan Plüton-Jüpiter kavuşumu Yay burcundun son derecelerinde doruğa çıkmaya başlıyor. Yay seyahatlerle, Plüton ölümle ilişkilidir. Geçtiğimiz hafta çok elim bir uçak kazası yaşandı. Jüpiter-Plüton kavuşumunun olumsuz etkisini hissettik. Kavuşum spritüel dönüşümler yaşanmasını sağlamaya devam edecek.
Yeniay’ın bir başka etkili açısı da sağlık sorumlusu Güneş ile değişimler ve sürprizler gezegeni Uranüs arasında oluşan kare(olumsuz) açı. Yine Yay ve Balık burçları arasında gerçekleşen açı ile, bağımsızlık tutkusu sağlığı bozacak şekilde tepkiler göstermenize neden olabilir. Anlaşmaların bozulması, verilen sözlerden vazgeçmek, değişiklik ihtiyacı ile aniden alışkanlıkların kırılması ve öngörülemeyen tepkiler oluşacak.

Yay burcunda gerçekleşen Yeniay pek fazla olumlu açı getirmiyor ne yazık ki. Özellikle Balık, Başak ve İkizler burçları yeniliklere, seyahatlere mecbur kalabilir.

Bununla beraber, Güneş-Neptün arasında oluşan olumlu açı, Yeniay’ın en güzel yanını ortaya çıkaracak. Güvenilir sezgiler yolunuzu aydınlatacak, görüş açınız genişleyecek. Düş ve imajinasyon yaşamınızda özel bir yer almaya başlarken, geleceği öngörme yeteneğinde bir şekilde artış gözlemlenecek.

EVSİZ HAYVANLAR DERNEĞİNE YAPACAĞINIZ KÜÇÜK BİR YARDIM KARŞILIĞINDA HOROSKOP ANALİZİNİZİ ÜCRETSİZ ALABİLİRSİNİZ.
Hesap numarası ve detaylı bilgi için
astroakademi@gmail.com

KOÇ: Venüs çarşambadan itibaren finansal konularda avantaj sağlıyor olacak. Başkalarının parasından yararlanma şansınız artıyor. Yeniay, yeni bir eğitim sürecini başlatıyor. Bilgi arzunuz artacak, ay boyunca sık sık seyahatlere çıkacaksınız. Yakın bir dostunuzun sürprizi gizli bazı sırların ortaya çıkmasına sebep olabilir. Sonuç hoşunuza gitmese bile, başka dostlarınızın desteği sizi rahatlatacak. Ay boyunca bütün enerjinizi eğitimler, seyahatler ve hukuksal mücadelelerin için kullanacaksınız.

BOĞA: Venüs yakın ilişkiler ve evlilik alanınıza yerleşiyor. Hafta ortasından itibaren ortağınız, eşiniz ya da ailenizle ilişkileriniz derin, tutkulu ve canlı hale geliyor. Yeniay, başkalarının paralarından yararlanabileceğinizi ifade ediyor. Telif, sigorta ödemesi, ikramiye veya prim gibi paralar hafta boyunca sevindiren sürprizler olarak hesap hanenize katılabilir. Bazı arkadaşlarınızla sürtüşmeler yaşamanız ortak paraların paylaşılması yerine size kalmasına sebep olacak. Kazanımlarınız kariyerinizin yükselişine, sevinçli haberlere neden olacak.

İKİZLER: Venüs iş alanınıza hafta ortasında yerleşiyor ve iş anlaşmalarında avantajı elinizde tutmanızı sağlıyor. Çalışanlarınızla ya da iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz derinleşebilir. Yeniay, karşıt burcunuz Yay’da, evlilik alanınızda doğuyor. Ortaklık kurmak için oldukça doğru bir dönemdesiniz. Evlilik yada ortaklık kurmanız partnerinizle birlikte düş güzelliğinde yerlere seyahat etmeniz hafta boyunca olası. Bununla birlikte kariyerinizde oluşacak küçük değişiklikler tehlike yaratabilir.

YENGEÇ: Aşk alanınıza hafta ortasından itibaren yerleşen Venüs, yeni kişilerle tanışmanız, eğlence yaşamınızın hareketlenmesini ve aşk duygusuyla dolup taşmanızı sağlayacak. Yeniay iş alanınızı canlandırıyor. Bütün enerjinizi işe yöneltecek ve çalışkanlığınızla takdirleri toplayacaksınız. Ancak seyahatler veya eğitim için harcayacağınız yüklü miktar para ya da hukuki sorunlar için ödeyeceğiniz tazminatlar can sıkıcı olabilir. Ödemeler için hazır olmalısınız.

ASLAN: Aile ve ev alanınıza hafta ortasında yerleşen Venüs, evinizle daha fazla ilgilenmenizi sağlayacak. Yeni eşyalar almanız, taşınmanız ya da dekorasyonu yenilemeniz mümkün. Yeniay dostunuz Yay burcunda ve aşk alanınızda doğuyor. Aşk ilişkilerinizi ciddi bir alana taşıyabilir, evlenebilir ya da nişanlanabilirsiniz. Bununla birlikte eşinizin sorunları hayli şaşırtıcı ve sürpriz gelişmelere dönüşebilir.

BAŞAK: Venüs iletişim, seyahat ve tanınma alanınıza taşınıyor. Reklamınızın yapılması finansal avantajları da beraberinde getirecek. Seyahatler seveceğiniz yollara açılmanızı sağlarken, komşularla ve arkadaşlarınızla daha derin ilişkiler kurabileceksiniz. Yeniay, ev, aile, yuva alanınızda oluşuyor. Aileniz için seyahate çıkabilir, evinizde yenilikler yapabilirsiniz. İşinizi eve taşıyabilir yada emlak işlerine başlayabilirsiniz. Ortaklarınızla sevimsiz sürprizler yaşamamak için değişimlere esnek olmalısınız.

TERAZİ: Yöneticiniz Venüs hafta ortasına dek güzellik ve bakım konularında yardımlar sunuyor. Hafta ortasından itibaren para kazanma alanınıza yerleşerek, finansal konularda avantajı ele geçirmenizi sağlayacak. Yeniay, çeşitli yolculuklara çıkmanızı sağlayacak. Kendinizi tanıtma çabalarınız son hızla devam edecek. İş alanınızda gerçekleşen değişiklikler hoşunuza gitmese de, eğlenceli ve sevgi dolu bir hafta geçirmeniz mümkün.

AKREP: Aşka hazırsanız, hafta ortasından itibaren burcunuza yerleşen Venüs duygusal derinliğinizi arttıracak. Sevgilinizle romantizm yaşamak ya da yeni bir eş adayıyla tanışmak için mükemmel bir dönem. Yeniay, para alnınızda doğuyor. Yeni bir gelir seyahatler sayesinde oluşacak. Bütün enerjinizi para kazanmaya yönlendirirseniz özellikle evinizle ilgili hayallerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Sevgilinizle aranızda oluşan gerginlikler, değişim konusunda katı tutumunuzdan kaynaklanabilir.

YAY: Sezgileriniz hafta ortasından itibaren artıyor. İçsel yolculuğunuzda doğru yolu bulmanız kolaylaşıyor. Rüyalarınıza dikkat edin. Burcunuzda oluşan Yeniay, yaşam tarzınızı değiştirmenizi sağlayacak yeni bir dönemi haber veriyor. Görünüşünüzü ve kişisel ifadenizi yenileyeceksiniz. İçinizdeki sizi bulmanız bu hafta mümkün. Seyahat tekliflerini red etmeyin. Eviniz ve ailenizle ilgili değişikliklere hazır olun.

OĞLAK: Hafta ortasından itibaren arkadaşlık alanınıza geçen Venüs, özellikle hanım arkadaşlarınızla ilişkilerinize canlılık ve sevimlilik katacak. Yeni arkadaşlar edinebilir, nezaket yüklü ilişkilerin keyfini sürebilirsiniz. Yeniay, gizli düşmanlar alanınıza ışık tutuyor. İçinizde sıkıntı yaratan sırları ortaya koyabilecek, problemleri çözeceksiniz. Gizli kalan sırlar paraya dönüşebilir. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için tedavi yöntemleri denemeye başlayabilirsiniz.

KOVA: Kariyer alanınız hafta ortasından itibaren Venüs’ün avantajlarıyla donanıyor. İş seyahatleri yeni bir mevkiyi getirebilir. Yeniay, arkadaşlıklar alanınızı aydınlatacak. Yeni edineceğiniz dostlar, ilerde pek çok konuda yardımınıza koşacak, seyahatlerin keyfini beraber süreceksiniz. Ancak bu kişilerle tanışma sürecinizde gereğinden fazla harcamalara mecbur kalabilirsiniz. Yolculuklar için hem finansal olarak hem de ruhen hazırlıklı olmalısınız.

BALIK: Yolculuklar, eğitim ve sertifika programlarına katılmak için hafta ortasını bekleyin. Hem gideceğiniz yerlerden keyif alacak hem de, öğrenim süreçlerinizi severek tamamlayacaksınız. Yeniay, kariyer alanınızda doğuyor. Eğitimle ilgili bir meslek sahibiyseniz yeni başlangıçlar yapabilir, programınızı severek öğretebilirsiniz. Görünüşünüzde ortaya çıkan ani değişimler rahatsızlık duymanıza sebep olabilir. Sezgilerinize güvenin.