Thursday, December 06, 2007

JÜPİTER UYGULAMASI HAKKINDA SIKÇA SORULAN SORULAR

-Bu uygulama evde tek başına yapılabiliyor mu?
Evinizde yapılamaz. Evinizden olabildiğince uzakta, açık bir alanda ya da başka birine ait mekan da yapılabilir. Ofisiniz, annenizin evi gibi size ya da yakınlarınıza ait yerleri tercih etmeyin.
Tek başınıza elbette yapabilirsiniz, ancak mümkünse uygulamalara katılın ve kalabalık bir grubun enerjisiyle birlikte yükselin.

-Kalabalık bir grupla birlikte yapılan uygulamalar daha iyi sonuç verir mi?
Elbette kalabalık bir grupla birlikte ortak amaçlara dönük çalışmalar daha hızlı ve kolay sonuç almanızı sağlar.

-Jüpiter Büyüsünün işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum. İnanmasam da işe yarar mı?
Evet mucizevi sonuçları olan Jüpiter büyüsü ve diğer gezegen büyüleri inanmasanız bile işe yarar.

-Seminerlere katılmam mümkün değil, bana anlatır mısınız?
Seminerlere katılamayanlar için uygulamanın nasıl yapıldığını anlatan bir cd. Hazırlandı. DVD formatında profesyonel çekim yapıldı. Uygulamayı bu cd. Yi izleyerek kolaylıkla kavrarsınız. Kendi başınıza uygulama yapabilirsiniz. Ancak unutmayın evinizden uzakta olmalısınız!

-Jüpiter uygulama cd. sinde diğer büyülerde anlatılıyor mu?
Cd. Yaklaşık 1.5 saatlik bir çekimi kapsıyor. Bütün uygulamalar içinde olsaydı, sanıyorum 20 saatlik bir cd. hazırlamamız gerekecekti. Venüs büyüsü uygulama cd. si çok yakında satışa sunulacak. Bunun dışında uygulamaları kavramak ve öğrenmek için seminerlere katılmanız gerekiyor.

-Posta havalesiyle ve ya telefonla sipariş verebilir miyiz?
Ne yazık ki hayır! Siparişlerinizi maille vermelisiniz, ADRES VE TELEFON bilgilerinizi eksiksiz ulaştırmalısınız. Ankara ve İstanbul da cd. satış adresleri oluşturduk. Dilerseniz kendiniz bizzat giderek satın alabilirsiniz. Ancak bu talebinizi yine de maille bildirmeli ve merkez adresini maille talep etmelisiniz. Açıkça cd. satış adresi ve ücreti yayınlamamak prensip olarak kararımızdır.

-Büyü malzemelerine nereden, nasıl ulaşabiliriz?
Seminerlerde bu bilgi açıkça veriliyor. Malzemeler de veriliyor. Cd. içinde bu bilgiye mutlaka rastlayacaksınız ve gönderi paketinizde gereken malzemeleri bulacaksınız. Malzemeleri düşünmenize gerek yok!

-Jüpiter ve diğer uygulamaların tekrar yapılacağı tarihlere nasıl ulaşabilirim?
Seminerlerde 2008 boyunca tekrar kullanacağınız tarihler veriliyor. Jüpiter Cd.si içinde yine 2008 yılı içinde büyünüzü tekrar yapabileceğiniz tarihleri bulacaksınız.

-Uygulamalar ne kadar zaman sonra etkisini gösterir veya sonuç verir?
Sonuç tamamen size ve yaşam ritminize bağlıdır. 1 gün içinde mucizeler yaşayanlar olduğu gibi, 1 yıl sonrasında beklediği sonuca ulaşanlar da olmuştur. Kesin olan şu ki; yapılan uygulama, inancınız yeterince varsa ve kalabalık enerjisiyle uygulama yapmayı tercih etmişseniz işinize daha fazla ve daha hızlı yarar.

-Aralık 2007 de yapılan uygulamalar neden daha etkili ve özel olacak?
Jüpiter büyüsünü Ay Yay burcunda iken yapabilirsiniz. Aralık günlerinde Ay, Güneş, Jüpiter ve Plüton ile Merkür de Yay burcunda. 5 gezegen enerjisiyle çalışmak her zaman daha büyük mucizeler yaratır. 2008 de Jüpiter ve Plüton'un mükemmel etkilerinden mahrum kalacağız. Bu uygulama yapılamaz anlamına gelmiyor elbette. Ancak Aralık 2007'nin şanslı gezegen birikimini ve büyük enerjisini yaşamınız boyunca bir kez daha tekrar bulamayacaksınız.

REZERVASYON VE DETAYLAR İÇİN: astroakademi@gmail.com


JÜPİTER SEMİNERLERİ GÜNLERİ

*8 ARALIK 2007 Saat:14.00-15.00
*8 ARALIK 2007 Saat:20.00-21.00
*9 ARALIK 2007 Saat:14.00-15.00
*9 ARALIK 2007 Saat:20.00-21.00

ÜCRET:110 YTL/1 SEMINER

REZERVASYON. astroakademi@gmail.com