Monday, December 31, 2007

MUTLU YILLAR!


31 ARALIK 2007- 6 ARALIK 2008 ASTROLOJİSİ


Yılbaşına Ay Terazi burcunda iken giriyoruz. Yakın ilişkiler, adalet, ortaklıklar ve evlilikle ilgili bu zarif burcun hem zerafetini hem şansını ve evliliğe dönüşen aşkların mutluluğunu dilerim hepiniz yıl boyunca hissedersiniz, yaşarsınız.

Yılbaşı akşamı gökyüzü bir parça sert etkiler taşıyor. Ay/Mars/Jüpiter ve Plüton arasındaki T Kare açı, akşamın sert tartışmalara ve anlaşmazlıklara gebe olabileceğini vurguluyor. Plüton ve Mars kavgaya tutuştuklarında ortalık savaş alanına dönüşebilir. Jüpiter bu kavganın tarafı olarak olayların büyümesine sebep olabilir. Mars her ne kadar geriliyorsa da hala tek başına fakat güçlü konumda. Sinsizce planlarıyla tahrik edebilir ve kendini koruyabilir. Bu durumda gözünüzü horoskopunuzda ( doğum haritanızda) Koç burcunun bulunduğu alana çevirmelisiniz ve o alanla ilgilenerek, Mars-Ay-Plüton gerginliğinin etkisinden kurtulabilirsiniz.

Mars-Plüton karşıt açısı hafta boyunca sürecek ve korkarım araç yakma olayları büyük ve küçük kentlerde korku salmaya devam edecek. Korunmak için horoskopunuzda Koç burcunun bulunduğu bölgeye ağırlık verin.

Yine yılbaşı akşamı program değişiklikleri başta şaşırtsa bile sonrasında mutlu ve keyifli hissetmenizi, rahat etmenizi sağlayabilecek.

Bunun yanı sıra haftanın ilk 2 günü Güneş-Satürn olumlu açısı, süreklilik isteyen işlerin ve aşkların mutluluk duygunuzu arttıracağını, sizi canlandıracağını ifade ediyor.

Salı günü ne söylediğinize yada ne yazdığınıza son derece dikkat etmelisiniz. Düşüncesizce veya tahrik eden cümleler başınızı derde sokabilir.

Çarşamba zararın ve yararın nerden geleceğini hissedecek, doğru adımlar atabileceksiniz.

Cuma küçük hayal kırıklıklarının yansıra, zekice çıkışlar yapabileceksiniz.

Pazar değişimlere karşı esnekliğinizi koruyabilmelisiniz. Seyahatler ve uzun okumalar sağlığınızı yorabilir. Mutluluk duygusu yerine dinlenmişlik hissetmeye çalışmalısınız.

2008' İN EN ANLAMLI HEDİYESİ EVSİZ HAYVANLAR DERNEĞİNE YAPACAĞINIZ KÜÇÜK BİR YARDIM OLABİLİR. DERNEK HESAP NUMARASI İÇİN LÜTFEN astroakademi@gmail.com a yazın.


KOÇ: Yılbaşında dikkatinizi yakınlarınıza ya da ailenize çevirmek yerine kendinize, isteklerinize odaklanmalısınız. En doğru karar ve mutlu son sizin düşünce ve duygularınızdan fışkıracak. Ev, işyeri yada çok uzak bir kentte kutlama yapma düşüncelerinden uzaklaşın. Aklınızda olmayan bir fikre yada yakın çevrenizde eğlenebileceğiniz bir mekana yönelin.

BOĞA: Yakın çevrenizde kolaylıkla ulaşabileceğiniz mekanlar yılbaşı süresince uzak durmanız yerler. Bunun yerine ailenizle, köpeğinizle yada tek başınıza yıl başı kutlaması yapmak daha keyifli hissetmenizi sağlayacak. Yılın son akşamında sigarayı yada başka bir kötü alışkanlığınızı bırakma kararı almanız yapacağınız en doğru hareket olacak.

İKİZLER: Çalışmak yılbaşı programınız içinde en son aklınıza gelen şey olmalı ama sanırım mutlaka çalışacak İkizler mensupları olacaktır. Bu durumda para kazanmaya, bahşiş toplamaya değil, gerçekten keyif almaya ve eğlenmeye çalışmalısınız. Akşam boyunca dikkatinizi yöneltmeniz ve iletişim halinde olmanız gerekenler arkadaşlarınız. Unutmayın onları arayın.


YENGEÇ: Evinizde eğlenmekten ve yakınlarınızla tartışmaktan korunması gereken grubun başındasınız çünkü Mars burcunuzda geriliyor! Kariyerinizi ilgilendirecek bir alanda kutlama yapmanızı öneriyorum. İş yerinizde değil, yöneticilerinizle olmalısınız. Gece boyunca bırakacağınız izlenim, yıl başı sonrası iş yaşamınızı bambaşka bir platforma taşıyabilir.

ASLAN: Gidebileceğiniz kadar uzaklara gidin. Kutlamanın en iyi adresi kent yada yurt dışı alanlar. Mümkün değilse, yabancı dostlarınızla birlikte eğlenmeyi planlayın. Yakın çevrenizde kalmak, yada iş arkadaşlarınızla beraber olmak içinizdeki gerilimi doruğa çıkaracak. Sağlığınız zorluyorsa abartılı yiyeceklerden kaçının. Dinlenememek sinir sisteminizi yıpratabilir.

BAŞAK: Arkadaşlarla eğlenmek elbette yılbaşlarının en önemli planlarını oluşturur. Siz arkadaşlarınızla evinizde yada bir eğlence mekanında eğlenmek fikrini bu yılbaşı çöpe atın. Düşündüğünüzden daha fazla harcamanız gerekebilir ve son derece gerginleşebilirsiniz. Başkalarının özel davetini kabul etmeli, başkalarının kaynaklarından yararlanmalısınız.

TERAZİ: Ortağınızla veya eşinizle, evli değilseniz yakınlarınızla ev ve iş yeri dışında bir yerde buluşmanız yılın en eğlenen kişisi olmanız için yeterli. Anne-babanızla evde kalmak zorundaysanız niye gerginleştiğinizi merak ederek geceyi tamamlayabilirsiniz. Yakınlardaki mekanlardan sevdiğinizi birini seçmek yerine bilmediğiniz yerlere yönelin.

AKREP: Size bir yere gitmemenizi anlatmayacağım. Öyle çok yer var ki uzak durmanız gereken. En uygunu iş yerinizde iş arkadaşlarınızla bir parti düzenlemeniz. Plüton’un gerilimini en net hissedecek burç olduğunuz için finansal konular ve benimsediğiniz insanlarla önemli bir gerginlik bekleyebilirsiniz. Ani kopuşlar yaşayabilir ve ya finansal durumunuz bir gecede değişebilir.

YAY: Yılbaşı akşamı boyunca paranıza ve ailenize sahip çıkın. Bonkör tutumunuz beklemediğiniz bir olumsuzluğa sebep olabilir. Arkadaşlarınız yerine, ailenizle bir eğlence merkezine gitmek hem değişik hem de huzurlu ve mutlu hissetmenizi sağlayacak. Piyango yada şans oyunlarında kazanamamak bütün keyfinizi kaçırasın, yıla şanslı başlamasanız da şans yıl boyunca sizinle.

OĞLAK: Ailenizle, yakınlarınızla otoritelerinizle aynı anda aynı yerde bulunmak zorundaysanız, geceyi kısa kesin ve hemen eve dönün. En fazla eğlenebileceğiniz yer eviniz. Yakınlarınızla küçük şaklaşmalar gece ilerlerken keyif kaçıran yanlış anlamalar dönüşebilir. Sınırınızı aşmamaya dikkat edin.

KOVA: Kendinizin yada dostlarınızdan birinin sağlık sorunları ne yazık ki yıl başı akşamınızı düşünerek yada yardım çabalarıyla geçirmek istemenize sebep olabilir. Çok uzaklara gitmeniz gerekiyorsa vazgeçmeniz, dinlenmeniz veya yakın çevrenizde bir yerde eğlenme planları yapmanız çok yerinde olabilir. Sezgilerinize güvenin.

BALIK: Ne yöneticileriniz, ne dostlar ne de eğlence mekanları yıl başında keyfinizi yerine getirmeyecek. Yılın çalışarak, para kazanarak yılbaşı geçirmesi gereken yegane burcusunuz. Huzuru çalışarak eğlenmekte bulacaksınız. Arkadaşlarınızın ısrarı geceyi tatsızlıklarla kapatmanıza sebep olabilir.