Tuesday, October 21, 2008

EKİM AYI SEMİNER TAKVİMİ


25 EKIM CUMARTESİ SAAT 15.00 – 16.30 TAROT EĞİTİMİ-1

26 EKİM PAZAR 16.00 - 17.00 “SU KARAKUŞ’LA DOĞUM HARİTAMI ÖĞRENİYORUM-3”

26 EKİM PAZAR SAAT 17.30 - 18.30- VENÜS TILSIMI

29 EKİM ÇARŞAMBA SAAT 19.00 - 20.00- AY TILSIMI

1 KASIM CUMARTESİ 15.00 – 16.30 REİKİ UYUMLAMASI VE EĞİTİMİ
1 KASIM CUMARTESİ SAAT 17.00 - 18.00 JÜPİTER TILSIMI

2 KASIM PAZAR 16.00 - 17.00 “SU KARAKUŞ’LA DOĞUM HARİTAMI ÖĞRENİYORUM-4”

* Seminer Bedeli: 100 YTL./1 katılım-1 kişi


* Reiki 1 uyumlama ve eğitim :150 YTL. Reiki 1 öğrencilerimiz tekrar eğitim almak üzere ücretsiz katılabilir.
* Reiki 2 uyumlama ve eğitim : 250 YTL. Reiki 2 öğrencilerimiz tekrar eğitim almak üzere ücretsiz katılabilir.

* Su Karakuş’la Doğum Haritamı Öğreniyorum” Astroloji Work-Shop( 4 hafta): 200 YTL. /1 AY

* Seminer ve eğitim yeri: Beyoğlu-Taksim dir.

* Venüs Tılsımı için: 1 ADET EL AYNASI-BEĞENDİĞİNİZ BİR HEMCİNSİN ( MANKEN V.S.) YÜZ FOTOGRAFINI YANINIZDA GETİRMELİSİNİZ.


* Satürn Tılsımı için: 2008-2009 TAKVİMİ, BİRAZ TOPRAK VE KÜÇÜK BİR SAKSI GETİRMELİSİNİZ.

* Tılsım DVD.leri:

Etkinliklere katılamayanlar, uygulamanın anlatıldığı, malzemelerin hediye edildiği Gezegen Tılsımı DVD.lerinden satın alıp uygulamayı kendi başınıza yapabilirsiniz. DVD ücretleri ile seminer ücretleri aynıdır. Kargo ücreti alıcıya aittir.

DVD SİPARİŞİ, SEMİNER KAYIT, HESAP NUMARASI VE SORULARINIZ İÇİN astroakademi@gmail.com


GEZEGEN TILSIMLARI

JÜPİTER TILSIMI: Her konuda şansınızı açan, arttıran bu özel uygulama pek çok konuda işe yarıyor. Beklenmedik sürpriz kazançlar, aniden gelen evlenme teklifleri, hediyeler, kazanılan büyük paralar gibi inanılması hayli güç mucizevi sonuçlar sağlıyor. Bununla birlikte “ X kişi beni sevsin çok sevsin” gibi bir dileğe yönelirseniz, O’nun şansını açmış oluyorsunuz. Tılsımlarda isim telaffuz etmek çok riskli. Sadece şans dileyin ve gelsin. Aşk ilişkisi çağırmak için yapılan uygulamalarda, Venüs ve Ay tılsımını da yapmalısınız.

VENÜS TILSIMI: Aşk, sevgi, ortaklık ilişkilerinin ve finansal avantajların gezegeni Venüs, kendinizi daha çekici kılmanızı sağlıyor. Çekiciliğiniz artmaya başladığında tekliflerde yağmaya başlıyor. Bunun yanı sıra finansal avantajlarda sağlıyor. Yeni bir aşkı kendinize çekmek, çevrenizdekileri etkilemek için çok güçlü bir tılsım. Eski ilişkinizi canlandırmak, kırgınlıkları gidermek yada red eden sevgiliyle tekrar aşka yönelmek istiyorsanız Satürn ve Ay tılsımlarını da yapmalısınız.

SATÜRN TILSIMI: Şanssız, hasta, talihsiz hissettiğinizde ve bütün işleriniz durduğunda yapmalısınız. Engellerle ve kırgınlıklarla baş etmek her zaman elinizde değildir. Gezegen yardımını alabilmek için Satürn tılsımı her konuda işinize yarayacaktır. Sabra ve koşulların değişmesine ihtiyacı olanlar, sağlık sorunları olanlar, bir türlü para kazanamayan, evlenemeyen yada şöhret yolunu bulamayanlar için. Şimdilik sadece seminerlerde öğrenebiliyorsunuz.

MARS TILSIMI: Kararlılık uygulaması, diyet, kilo vermek, sorunları yenmek, ilişkinizde ve yaşamınızda imkansız diye düşündüğünüz ama istediğiniz durumlara ulaşmak, kararlı bir şekilde ilişkinizi sürdürmek için yapabilirsiniz. Bana teklif geliyor ama arkası gelmiyor diyenler için kuvvetli bir uygulama. Bunun yanı sıra yaşamınızı bloke eden her türlü korkuya, fobiye, başarısızlık korkusuna, terk edilme ve sevgiliyi kaybetme korkusuna, kararlı davranamadığınız her türlü duruma Mars’la karşı çıkabilirsiniz. Gezegen tılsımları içinde en kuvvetlisidir.

MERKÜR TILSIMI: İletişim problemlerinizi çözmeniz ilişkinizi arzu ettiğiniz boyuta taşır. Zekanızı ve algınızı açma büyüsü ilişkilerinizde karşı tarafın düşüncelerini daha net algılamanızı sağlar. “BENİ ANLAMIYORSUN” diyen sevgiliyi anlama ve anlaşılma büyüsüdür. Bunun yanı sıra, derslerinizde başarı oranınızı arttırabilir, satış grafiğinizi yükseltebilir, konuşmaya ve zekaya dayalı işlerle ilgili sorunlarınızı rahatlıkla çözümleyebilirsiniz. Kariyer planınız veya performans değerlendirmeniz başarınıza bağlıysa, sizi korkutuyorsa, Merkür’ün mucizesine ihtiyacınız var demektir.

AY TILSIMI: Dilekleriniz adına sizi güvenilir bir sihirbaza dönüştüren bu tılsım, aslında farkındalık eylemidir. Bütün tılsım uygulamalarının atası yada temelidir. Hangi tılsımı yaparsanız yapın, işlevselliği arttıran bu tılsımı da mutlaka yapmalısınız. Hiç bir tılsım ilginizi çekmiyorsa bile Ay (kendinizi bilinçlendirme) tılsımını yapmanız, hayatınızda yeni bir kapı açılmasını, yeni bir dönemin başlamasını sağlamaya yetecektir. Kalp kırıklıkları, anlayışsızlıklar ve kötülüklerle çevrili dünyanıza sihirli bir dokunuş istiyorsanız, partnerinizi daha iyi anlamak, anlaşılmak ve neden-sonuç ilişkisini doğru kurmak istiyorsanız, yeniden doğmak ve yaşama karşı yeniden heyecan duymak istiyorsanız nadiren yapılabilen Ay Tılsımını mutlaka uygulamalısınız.