Friday, October 10, 2008

NEDEN 11 EKİM?

11 Ekim 2008 de iki büyük açı gökyüzünü kontrol altına alacak.

İlki Jüpiter-Satürn üçgen açısı. İkincisi Jüpiter-Uranüs altmışlık açısı.

İlk açı uzun bir süredir hepimizi mutlu ediyor, sürekliliğin başarısını hissettiriyordu.
İkinci açı ise henüz oluşmaya başladı. Etkisini gittikçe arttıracak ve sürprizlerin bolluğu hepimizi şaşırtacak.

Jüpiter Oğlak burcunda yol alıyor. Jüpiter uygulaması için yıl sonuna kadar mümkün olan her günü değerlendirmek istiyorum. Plüton Yay burcunda son aylarını geçiriyor ve biz yaşarken bir kez daha bu şansı yakalayamayacağız. 240 yıl civarında ömrümüz olsaydı aynı konumdan yararlanabilirdik.

Ay’ın Yay ve Balık burcunda bulunduğu günlerde yapılan Jüpiter Tılsım uygulaması şansınızı açmak için mucizevi bir ilaç. Yay ve Balık burçlarında konumlanan her gezegen bu uygulama adına bizi yakından ilgilendiriyor. Plüton’un gücü ve Uranüs’ün sürpriz gelişmeler yaratma yeteneği sayesinde 2008 boyunca çok özel günlerde uygulama yapıyor olacağız.

Yay burcu uzaklıklarla ilgilidir. Yurt dışı, kent dışı, deniz yolculukları ve seyahatler Yay burcunun kapsamındadır. Bu nedenle Jüpiter Tılsımını evinizden uzakta yapmalısınız. Evde yapmanızın evinize getireceği bir şanssızlık yada sakınca yoktur. Sadece dilekleriniz gerçekleşmez ve tılsımınızı doğru yapmamış sayılırsınız. Uygulamaları dikkatle, doğru ve tam malzemelerle ve evinizden olabildiğince uzakta yapmalısınız. DVD. den izleyip yapıyorsanız evin bahçesi yada balkonunun uygun olmadığını kavramalısınız. Evinize ne kadar uzaksanız dileklerinizin gerçekleşme ihtimali o kadar artar. Evinize ne kadar yakınsanız uygulamanın başarısına o kadar gölge düşer. Bu nedenle en ideali, tatilde, seyahatte ve ya iş gezisindeyken yapacağınız uygulamadır.

Jüpiter Tılsım uygulamanızı tekrarlamak, özel tarihlerde yeniden yapmak dilekleriniz açısından yararlıdır. Her tekrarla yeni bir şans kazanırsınız.

DVD.niz varsa, tatildeyseniz yada evinizden kilometrelerce uzaktaysanız 11 Ekim de Jüpiter uygulaması yapmayı unutmayın.

11 EKIM CUMARTESİ SAAT 15.00 – 16.30 REİKİ UYUMLAMASI VE EĞİTİMİ


11 EKİM CUMARTESİ SAAT 17.00 - 18.00 JÜPİTER TILSIMI

Kayıt: astroakademi@gmail.com