Friday, October 24, 2008

24 EKİM BURÇ YORUMLARI


ATATÜRK DİYOR Kİ: Şahsımız için değil, mensup olduğumuz millet için elbirliği ile çalışalım.Sevginin olduğu gibi, çalışmanın da en büyüğü,millet için yapılan çalışmadır.


Ay Başak burcunda ilerliyor ve Satürn’e yaklaşıyor. Yaklaşırken, korku, melankoli, endişe ve otoriteye karşı eleştiri duygularımız artıyor. Bununla birlikte Jüpiter’le dansına başlayan Ay, duygularımızı zenginleştirirken, yardım seven ve cana yakın bir ruh haline bürünmemizi de sağlıyor.

25 EKİM 15.00 TAROT KURSU BAŞLIYOR.

26 EKİM VENÜS ( AŞKI ÇAĞIRMA VE ÇEKİCİLİK KAZANMA TILSIMI) 17.30

Kayıt: astroakademi@gmail.com


KOÇ:İş hayatına odaklanmanız gün içinde oldukça kolay. Yöneticilerinizden alacağınız olumlu tepkiler, övgüler ve takdir hevesinizi arttırıyor olacak.

BOĞA: Yalnızlığın tadını çıkarmaktan hoşlanacağınız bugün, uzaktaki partnerinizle haberleşmek, onu hissetmek ve güven duymak mümkün.

İKİZLER: Evinizde zaman geçirmek zorunda kalacak ve böylece başkalarının yardımını alabileceksiniz. Değerli eşyalarınızı gözden geçirin.

YENGEÇ: Yakın çevrenizin baskısını hissetmek hoşunuza gitmese de, partnerinizin onların haklı yönleriniz gösterecek ve keyfiniz yerine gelecek.

ASLAN: Finansal alanda kalbinizin sesini dileyip karar almalısınız. Kazancınızın artması ve işlerinizle iligli olumlu haberler sezgilerinizin gücüne bağlı.

BAŞAK: İçinize döneceğiniz ve yalnız çalışmak isteyeceğiniz gün boyunca, aşka doğru yürüyeceksiniz. Rüyalarınızın insanı karşınıza çıkmak üzere.

TERAZİ: Yakınlarınızdan birinin sağlığıyla ilgili olumlu haberler, tüm ev halkını sevince boğabilir. İç dünyanızı karartmayın, her şey olacağına varacak.

AKREP: Arkadaşlarınızın yanında olmanız belki onlara bakmanız gerekecek. Aynı zamanda kısa bir seyahat etmiş olmak hoşunuza gidecek.

YAY: Yöneticilerinizle anlaşmazlığa düşebilir yada onların sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Buna rağmen kazandırdıklarınız dikkatlerini çekecek.

OĞLAK: Uzak yolculuklar sağlığınıza iyi gelmeyebilir. Buna rağmen yeni kültürler görmek ve para kazanmak keyiflendirecek. Duygularınızı canlı tutun.

KOVA: Başkalarından yardım alamayabilir ve kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Buna rağmen pozitif düşünmenin yararını göreceksiniz.

BALIK: Partnerinizin sizi yalnız bıraktığı şu günlerde arkadaşlarınızın her an yanınızda olması keyfinizi arttırıyor. Dostlarınızın finansal konularda yararı olacak.